6 Eco Slim Oka Kalória Számlálás Szemét
5 (100%) 1 vote[s]

Amikor azt hiszed, a fogyás az első dolog, ami megjelenik az emberek fejet vágja le a napi kalória, számolta, hogy hány kalóriát volt egy nap fene nézi a Eco Slim iránymutatás a kormány adott.

Most ez a Eco Slima cikk fogja mondani, hogy hány kalória számlálás sőt a szemetet, sőt, a szülést neurotikus, kényszeres viselkedés.

Amikor az ügyfelek chat velem kapcsolatban Eco Slim személyi edzés két kérdést mindig úgy tűnik, hogy növény, olyannyira, hogy egy egész könyvet lehetne szentelni! “Hány kalóriát kell fogyasztani?” , “Mi a legjobb diéta, hogy kövesse?”

Itt a meglepő; kalória számlálás NEM lesz komoly, hosszú távú fogyás eredmények.

Pont rendszerek, valamint a kalória számlálás dolgozik a rövid távú, tudom, elég az emberek, akik azt tették, azonban nem feltétlenül elősegítik a hosszú távú változás, de a legjobb az egészséges étkezési terv velük. Nézzük weight watchers, mint például: Hogyan lehet egy csoki tortát, nagyon egészséges a megoldás? De hé, amíg csak enni a nap, mint az összes pontot fogyasztott, nem baj…!!!

Pedig, mint az alacsony pontokat helyettesek, nem is beszélve; menj, nézd meg az összetevők listáját, hé biztos vagyok benne, hogy a mesterséges édesítőszerek igazán isten, nem őszintén…

Hányan próbáltak a tömeg figyelő diéta, vagy más alternatív láttam, kezdeti eredmények, de a második meguntad, vagy éhes, vagy azt akarta, hogy “igazi étel”, mindent vissza? Hogy dolgozott az ön számára, akkor nem? Azt hiszem, kezdesz rájönni, hogy hol vagyok itt; ez mind hülyeség!

Itt a lista oka kalória számlálás sikertelen lesz hosszú távon:

eco slim– Kalória számlálás nem támogassák támogató élelmiszerek: mint már mondtam korábban, néhány rendszer lehetővé teszi, hogy eszik, amit akar, ameddig nem haladhatja meg a napi pontok, vagy a kalória-támogatás. Néhány ezek az anyagok nem támogatják a szervezet, valamint az a tény okozza, hogy menjen be a tárolási üzemmódba. A Te tarts, hogy minden kis zsír is van valójában a start-hoz készlet több testzsír, szervezet lelassul, lesz depressziós, illetve egyéb energiaforrások (általában izom) megint lassul az anyagcsere (több zsír tárolására), valamint hagyva, hajlamos betegség, illetve sérülés.

– Kalória számlálás olyan unalmas: Egyszerűen, az emberek esznek a pontokat, vagy a kalória-bevitelt a nap, akkor éhes, később pedig szurdok más élelmiszerek. Bűntudatod, vagy indítsa el a ciklust, holnap újra folytatódik.

– Kalória számlálás stresszes, bonyolult, indukálhat neurotikus viselkedés: több időt töltesz aggódni, hogy mi élelmiszerek, amit kalória, kimérése az élelmiszer -, hogy a pontos 0.0000001 gramm hiányzik a lényeg az evés; biztosítani tápláló élelmiszereket, hogy elősegíti a javítás, a növekedés a szervezetben; nem is beszélve arról, élvezetes, élvezi az ételt, neurotikus, soha.

– Kalória számlálás nem előmozdítják hosszú távú változás: akarod leélni az életed kalória? Hol van az öröm már nem eszik támogató élelmiszerek. Ez a legegészségesebb módja annak, hogy él? Lássuk be, vannak olyan módon, hogy egyszerű, könnyen követhető.

– Kalória számlálás általános, nem különleges, hogy a népek egyéni igények: úgy értem, hogy mi mind egy 25year régi, 6’2′, 70kg férfi (női) nem? Nem! Várj még kémiailag egyedi, ezért szükség lehet külön-külön beállítani, táplálkozás, olyan, mint a gyakorlat. Az a kifejezés, ami az egyik embernek étel, az egy másik ember méreg jut eszembe.

– Kalória számlálás nem érdekel az anyagcsere-típus: Metabolikus gépelés egy ága a tudomány, hogy a szünetek le a 3-as típusú (szénhidrát, fehérje, vagy vegyes), akkor a meghatározó folyamat a legjobb arány a tápanyagok az ilyen típusú, aztán néztem, hogy minden egyes alkalommal, amikor bontható tovább, megint több, személyre szabott, különleges, hogy egyes személyek szüksége van.

Ezért Kalória számlálás NEM működik, vannak ugyanis biztonságosabb, hatékonyabb Eco Slim módja a fogyás, hogy ugyanaz a rövid távú zsírégető eredmények, hanem egészségesebb, hatékonyabban hosszú távú tartós változás..

LEAVE A REPLY