Rate this post

Több, mint két évtizeddel ezelőtt, az emberek, aki azt akarta, hogy lefogy támaszkodott a legnépszerűbb diéta abban az időben hívta a grapefruit diéta. Azt mondják, hogy a fogyókúrázóknak 800 kalória vagy kevesebb, ha ettél sok-sok grapefruit, úgy vélik, hogy zsírégető, partner azt tojás fehérje, száraz pirítós, egy kis fekete kávét, amelynek összege a dieter.

Ez idő alatt, a fitnesz-szakértők úgy tekintett rá, mint csak egy hóbort diéta, valamint, hogy a grapefruit nem igazán tartalmaznak bizonyított zsírégető tulajdonságait.

grapefruit diétaŐk miért indokolt a grapefruit diéta rajongók fogyott volt, mert az alacsony kalória-bevitel, ami azt is eredményezheti, hogy károsítják az egészséget.

Azonban a legújabb kutatások a grapefruit diéta azt mutatja, hogy azáltal, hogy a grapefruit, a lé egy része a napi étrendet, ez szolgál a fogyás eszköz nélkül kell változtatni semmit az ételeket eszel, ellentétben a diéta programok során a 80-as, hol annak érdekében, hogy a veszteség súlya volt, hogy egy teljes változás, hogy az étkezési tervet.

A diéta terv az volt megfigyelhető, hogy nem csak a támogatás a fogyás, de akkor is alacsonyabb az inzulin szintet, segít megelőzni a cukorbetegség. Ez azért van, mert a különleges növényi vegyületek találhatók a grapefruit csökkenti a szervezet inzulin szintet, amely akkor az eredményeket a fogyás.

Az említett közötti kapcsolat gyarapodik, az inzulin szint azt mutatja, hogy a magas inzulin szint azt jelenti, hogy a cukor tárolt, mint kövér, mert nem hasznosítható energiává. A magas inzulin szint is, mert az éhséget, hogy úgy érezte az ember, ami a tendencia, hogy a bevitt kaját.

Bár grapefruit azt mondta, hogy alacsonyabb inzulin szint, cukorbetegség szakértők még mindig emlékeztetni az embereket, hogy, bár lehet, hogy érdekes, további kutatás még a tennivaló. A legtöbb fitnesz szakértők is úgy érzem, hogy bár a grapefruit diéta tanulmány kimutatta, hogy sikeres volt a résztvevők a vizsgálatban több bizonyíték, de több kutatásra van még szükség annak megállapításához, hogy tényleg az az oka, hogy a résztvevők fogyott. Ők még mindig nem zárnám ki a lehetőségét annak, hogy azok a résztvevők úgy döntöttek, hogy gyakorolja enni egészséges, mert tudták, hogy a vizsgálat.

Fogyókúrázók kell emlékezni, hogy egy fontos része egyre karcsúbb, egészséges marad, eszik gyümölcsöt, zöldséget legalább 5x egy nap, egy pohár grapefruitlé egy jó példa, amely része lehet a napi étrend. Meg kell, hogy győződjön meg arról azonban, hogy más gyümölcsöt, zöldséget is szerepelnek a napi étrend nem támaszkodnak elsősorban a grapefruit.

Ha el akarod veszíteni a zsírok egy biztonságos, nem kellene alatt az 1100 kalória-bevitel naponta. Azt is meg kell enni egy kiegyensúlyozott étrend mindennapi hogy megkönnyítse a fogyás, hogy fitt maradjon. A grapefruit diéta, ha bele egy kicsit a fogyás program, hasznos lehet a fogyás. Bár a gondolatok enni, hogy sok grapefruit nem lehet mindenki számára.

LEAVE A REPLY