A gyógyulás Az Elme, Test, Lélek
Rate this post

Mi többdimenziós lény, s mint ismeretes, mi áll három részből, egy elmét, a testet a lélekkel. Az is ismert, hogy energetikailag van egy fizikai test, érzelmi test, egy mentális test, lelki test. Az emberi test fényből, hogy lelassult a lényeg, hogy ez lett sűrű anyag. Az út egy részét az emberiség csak ebben az időben, a felemelkedés, a lelki növekedésben. Mindenkinek szüksége van gyógyító valamilyen szinten. Azok számára, az úton, a fizikai test kezd megváltozni, kevésbé sűrű. Az energia az aurát is változik, kezd rezegni gyorsabb. A sejtek változik, hogy tartsa több fényt, így meg tudjuk tartani még a lélek, emberi formában. Ez egy fokozatos folyamat, amely akkor fordul elő, sok-sok éven át.

A gyógyulás egy nagy része a felemelkedési folyamat, amennyire szükségünk van, hogy megtisztítsa az érzelmi, szellemi, lelki szervek. A fizikai test az utolsó, a felemelkedés. Ebben a cikkben, azt kívánom, hogy fedezze fel néhány módszert, hogy tudjuk meggyógyítani magunkat. Kap elég alvás fontos, mint mi kap a gyógyulás során az alvás. Kap elég napfényt, fontos, hogy tiszta a testünket, majd töltse fel minket a fény. Evés természetes, bio élelmiszer gyógyító a test, különösen, ha eszünk “szuper élelmiszerek”, amelyek a magas táplálkozás, valamint az energia. Gyakorolja a szervezet kíméletes módon, mint a séta, az úszás nagyon gondoskodó, gyógyító a test.

A szín helye van a gyógyításban, az érzelmek, a szervek.

A zöld szín például, mint a természet, mint a fa levelei pedig a növények egy nyugtató, gyógyító hatása van ránk. Ruhában, fényes zöld színét is van egy hasonló gyógyító hatása van. Működik a zöld kristályok, kristályok általában is nagyon gyógyulás az elmét, a testet a lélekkel. Raphael arkangyal, az angyalok gyógyító, átalakulás, lehet hivatkozni a gyógyító bármilyen szinten vagy, legyen az fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális. Csak kérned kell.

Sok gyógyító módok állnak rendelkezésre, hogy segítse a gyógyító és még sok más, hogy elérhető lesz a jövőben. Reiki, masszázs, akupunktúra, illetve gyógynövények, a természetes terápiák állnak rendelkezésre, hogy segítsen hozza az elmét, a testet a lélekkel vissza egyensúlyát, egészségét. Sok lehetőség, hogy vizsgálja meg, néha szükségünk van egy nyitott próbálni valami mást. Ortodox gyógyszer lehet gyógyító, hogy egy diploma, amikor szükséges, de az is létrehozhat más egyensúlyhiány a testen belül. Néha kell a mainstream orvostudomány kombinálva természetes, holisztikus gyógyászat, hogy helyreállítsa az egyensúlyt.

Gyógyulás a harmadik dimenzió meglehetősen lassú. Néha a test nem lehet visszaállítani ahhoz, hogy vissza egészségét, ha egy betegség került tartani. Előfordul, hogy a szervezet a harcot az idő múlásával, valamint az egészségügyi javulni fog. Néha, a szervezet nem tud harcolni, a szellem átmenet a halál folyamatát. Lehet tudni, hogy az eltávozott szeretteinkkel kap különleges gyógyító a másik oldalon, amikor átmenet.

LEAVE A REPLY