Rate this post

Az elején szakaszában aging nagyon fontos, mert a megelőzés tényleg sokkal jobb módszer, hogy hogyan bánjunk az öregedő bőr, mint kezelésére, a bőr, amikor az öregedés jelei már megjelentek. A tény az, hogy mindannyian-kivétel nélkül-vonatkoznak az öregedés. A bőr különböző szakaszaiban öregedés kell különböző figyelmet, hogy a biztosító kor-specifikus anti-aging ellátás. Azonban a legtöbb ember a rossz benyomást, hogy kell kezelni a bőrt arról, anti aging, amikor eléri az idősebb! Most az a kérdés, mikor kezdhetjük a rutin, hogy ellensúlyozza a legkorábbi szakaszában öregedő bőr? A válasz, mint korábban, mint a 20-as évek közepén!

Öregedés kezdeni, amint felnőttkor eléréséig.

Fizikailag, korai (20 39 éves), valamint a középső felnőttkor (40 59 éves) vannak jelölve a lassú, fokozatos csökken a szervezet működését, amely gyorsítja is a végén, felnőttkor (60 felett kortól) el nem éri. A tömeg izom továbbra is, hogy növeljék keresztül, míg 20-as évek közepén, ezt követően fokozatosan csökken. Minden színpadi tapasztalatait a maga sajátos típusának megoszlása fehérje, a kollagén, illetve egyéb építőkövei, hogy tartsa a bőr keres fiatalos, ragyogó.

Közben a korai felnőttkorban, a kollagén termelése start lassul, a regeneráció, új sejtek enyhén csökken. Bent, a bőr, valamint más részei a szervek, sejtek folyamatosan haldoklik, regeneráló, s az új sejtek tiszta, erős, látszik az arcukon. Ez a folyamat része a fiatalokat, valamint az öregedést, ha eléri a 20-as évek közepén, a folyamat generációs lelassul. Ez alig észrevehető, a külső a bőr, de ez az, amikor az öregedés valójában kezdenek történni.

A középső felnőttkor, az öregedés kezd történik a bőröd alatt a középkor, 40.

öregedés2De lehet indult, mint korábban, mint a 35 attól függ, hogyan gondoskodik a bőr, gyakorlatok, egészséges táplálkozás, életmód. Ebben a szakaszban, majd kezdődik, hogy a finom vonalak körül a szemét, majd a szájon kívül a területen. A színét a bőr sápadt vagy unalmas, elveszti fiatalos ragyogást. Akkor kezdem elveszíteni a kollagén aminosav, amely természetes szilárdító anyagot, a testet, hogy tartsa a bőr kövér, puffadt. Ez az a szakasz, ahol a ráncok kezd el mögöttes az arcán.

Ahogy a késő felnőttkort, az emberi növekedési hormon kimerült, öregedés kezdődik, hogy gyorsítsák fel. Ha még nem használtuk a javítás termékek, mint anti-aging szérum, akkor az összes káros tevékenységek előforduló alatta a bőr továbbra is, de meg fogják gyorsítani, valamint a következmények valószínűleg sokkal rosszabb, mint aki régen jó bőrápoló termékek, végre egészséges táplálkozás, életmód rutin. A támogatás nélkül a jó anti aging ránctalanító termékek, amelyek segítenek megakadályozni, helyreállítása, védelme, felüdülést, a ráncok megy mélyebbre, öregségi foltok fog megjelenni. Az építőkockák a bőr alatt működik, így a start élmény intenzív elvesztése plumpness, rugalmasság.

Ezért a korai szakaszában a felnőttkorban főleg eléri a 20-as évek közepén, egy jó bőrápoló termék sorozat, kerülje a túl sok napfény expozíció, csak a test hidratált plusz enni antioxidánsok gazdag élelmiszerek biztosan, hogy sokkal fiatalabbnak néz ki, világít az idősebb korban. A start használ egy jó anti aging szérumot, hogy az összetevők, mint antioxidáns, az Alfa-Hidroxi-Savak (AHAs) retinols amellett, hogy a hidratáló krém használata ajánlott, ha eléri a középső felnőttkor tartani visszaállítani a bőr, felüdülést. Amikor jönnek a késő felnőttkor sorozat kiváló minőségű anti-aging termékek, amelyek tartalmazzák szérum, arckrém, szemránckrém biztos, hogy olyan nagy szükség van ebben az időben. De soha nem késő, hogy javítsa a megjelenését a bőr, nem számít, hány éves!

LEAVE A REPLY