Ami Eco Slim Diéta Programok Ajánlott?
Rate this post

Táplálkozás a fajták, a folyékony, majd három nap rendszerek alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú diéta táplálkozás lehetőségeket. A sok könyv, valamint más ügyvédek, nehéz lehet, hogy terjesszék a tényeket a hazugságoktól, döntsétek el, mi a terv működik a legjobban. Mélyen legbelül, azt gyanítjuk, hogy az egészséges táplálkozás több, mint egy rövid távú tervvel, hogy leüt egy pár kilót. Mégis, időbeosztásukba, korlátozott ideig, hogy a terv Eco Slim étkezés vagy edzés rutinok, az egészségügyi célok gyakran a süllyesztőben. Talán, ha el tudjuk kezdeni egy kis program, maradunk. Íme néhány a legnépszerűbb módszerek, fogyókúrás, hogy fontolja meg.

A Eco Slim emberek, akik súlyosan túlsúlyos

Olykor egy különleges testsúlycsökkentő programot tartani őket fegyelmezett pedig motivált. Végtére is, ha élni egy bizonyos módon, az egész élet, a kapcsolót, hogy kevesebb kalóriát tartalmaz, valamint több, változatos étrendet, anélkül, hogy a kövér, nyomasztó lehet. Az egyik ilyen népszerű tervek a Weight Watchers program, amely 20 $ – t, hogy csatlakozzon a költségek körülbelül $9/hét. A diéta táplálkozás terv hangsúlyozza a szigorú kalória-ellenőrzés, rugalmasság élelmiszer-választás, a testmozgás, a pozitív hozzáállás.

Hívei Weight Watchers részt csoport ülésein, valamint a súlya-ins, nem kötelező megvenni előre csomagolt ételeket. Ehelyett megtudjuk, milyen döntések tudják, hogy alapuló “egyablakos rendszer”, ahogy azt a Weight Watchers kézikönyv. Néhány kritikus azt mondja, hogy a pontrendszer nem vezet feltétlenül az egészséges táplálkozás, de a diéta teljesített, akkor a klinikai vizsgálatok. Továbbá, mivel a költség-hatékony, rugalmas, a résztvevők nagyobb valószínűséggel maradni.

Atkins egy másik, a diétás fogyókúrás programok már valószínűleg hallottál.

eco slimTalán a szomszéd, elejtette húsz kilót, vagy, hogy egy nő a könyvesboltban nézett a válla fölött ajánlott Dr. Atkins’ “Új Diéta Forradalom.” Mi nem hangzik jól eszik steak csak holland mártással, tojás, bacon, cheddar sajt, anélkül, hogy szükséges, hogy egy lépést? Bár lehet, hogy nem hangzik egészséges először Atkins azt állítja, hogy a résztvevők éget zsírt, majd lefogy gyorsan, ha drasztikusan csökkenti a szénhidrátok 20 40 gramm naponta.

Lesz betöltése fel a zsír, fehérje, vágás közben ki finomított cukor, tej, fehér rizs, fehér liszt, fehér kenyér, fehér burgonya, tészta. Míg ez a diéta már által pártfogolt túlsúlyos fogyókúrázók, akik tanúi font esik le, a szakértők aggódnak, hogy a teljes hatás támogatja, hogy kövér vagy gyümölcs. “A gond a Atkins diéta megy, ahogy elmúlt a kérdés, hogy hatékony a fogyás, vagy még tartani a súlyt. Aggódunk, hogy a diéta elősegíti a szívbetegségek,” Robert H. Eckel, MD, a University of Colorado egészségtudományi Központ, mondja. “Van aggodalmak, hogy ez egy egészséges diéta, megakadályozza a szívbetegség, a stroke, illetve a rák. Ott is a potenciális veszteség a csont, a potenciális, az emberek, az máj -, vagy vesebetegsége van, hogy gondot okoz a nagy mennyiségű fehérje ezek a diéták.”

Az egyik, hogy a legjobb diéta, hogy lehet, nem egy diéta, hanem egy életmód változás, hogy vezet, hogy a fogyás. A gyakorlat fiziológus, Bob Greene könyve “A Legjobb Élet, Diéta,” ösztönözni kell arra, hogy csökkentse a kalória 1500 2500 (attól függően, hogy a méret, fitness szint), egyél sokféle élelmiszerek, kezelése az adag mérete, növeli a fizikai aktivitás. A változásokat mutatja be három fokozatos fázisok, hogy segítsen akklimatizálódni, hogy ez az új életmód, diéta, hogy soha nem adják fel.

Idővel majd kezdődik elbúcsúzni sült ételek, transz-zsír laden ételeket, fehér kenyeret, cukros üdítőitalok, fehér tészta, valamint a magas zsírtartalmú tejtermékek, miközben barátságos több Eco Slim gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, alacsony zsírtartalmú tejterméket. “Ha egy személy úgy dönt, hogy lefogy, azt akarod, azonnal” – mondta Cathy Nonas az Amerikai Dietetikus Szövetség. “Sajnos, úgy döntenek, fogyókúrákkal [s] lefogy gyorsan csak, hogy visszanyerje vissza, ahelyett, hogy kiválasztják a program, mint a Legjobb Diéta, hogy foglalkozik a változó étkezési viselkedés.”

LEAVE A REPLY