Az öregedés nem természetes következménye az idő. Kezdődik a felnőttkorban tovább folytatódik a középkor, gyorsítja éves kor után ötven. Az öregedés, a betegség, anti aging lassul, ha nem irányítja a betegség, öregedés. Az idő nem a kor, hanem a visszaélésre. Minden degeneratív betegségek jelei a szabad gyökök, hogy a sejtek. Késlelteti vagy lassítja, hogy a kárt az úgynevezett anti-aging. Lehet elérni a hosszú élettartam keresztül, a megfelelő táplálkozás, valamint a változás életmód inclusive a napi testmozgás.

Okok miért öregszünk:

  • Asszimiláció a tápanyagok lessoned kimerülése miatt az enzimek, illetve hiánya, a gyomor sósav.
  • Építsd fel a méreganyagok a szervezetben az élelmiszerek, valamint a környezet.
  • Csökkentése az anyagcsere, ami több, mint a súly, ami tovább súlyosbítja a helyzetet okoz inaktivitás.
  • Csökkentése légzési kapacitás korlátozása oxigén ellátása, a sejtek a szervezetben.
  • A szabad gyökök káros, hogy a sejtek a szervezetben.

Az öregedés eredménye, hogyan éltünk. Öregedés, mint egy bankszámla . Rajzol ki, a későbbi életben, pontosan mit kell tenni, az út mentén. Azonban soha nem késő, hogy megújítja mind a test, mind a lélek anti aging stratégiák. A halál elkerülhetetlen, de öregedjünk meg együtt, a fájdalmak, az öregedés. Ezért arra kérlek, hogy tudomást, tenni valamit az öregedés.

A betegség nem annak a következménye, öregedés, hanem a rossz döntéseket, életmód, mégpedig a sejtek szintjén, tehát a takarmány a sejtek megfelelő táplálkozás, regenerálódni őket .Csak tudod, hogy az a határozat, hogy az életmód változtatás, az étkezési szokások ,a gyakorlat program, valamint abban, hogy egy igazi anti-aging-kiegészítő az egészségéért., pedig a visszaélések elkerülése, hogy a test olyan, mint a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, kábítószer-használat.

Minden degeneratív betegségek, például a rák, a szívbetegség, ízületi gyulladás, Alzheimer-kór, nem egyedi, megkülönböztethető szervezetek: ezek csupán különböző kifejezések a szabad-gyökök, hogy a sejtek. Késlelteti, ha nem felszámolása, hogy sérülés miatt a szabad gyökök az anti-aging.

Módja van, hogy Megakadályozza az Öregedés idő Előtt

Ne essetek túlzásba magát a szélsőség, mint a dohányzás, alkoholfogyasztás, kábítószer-visszaélés; de nem fogadja el a happy-go-lucky hozzáállás az életmód.

Lélegezz végig az életét. A lélegzet élet az Isten lényegében éltető oxigént, ami nélkül nincs formája az élet.

Miért helyes légzés fontos, hogy hosszú élet? Vegye 20.000 levegőt minden nap (12-14 levegő / perc).Szabadulj meg a test mérgek, mint például a szén-dioxid keresztül lélegzik. Hogy megtisztítsák, majd az oxigént a vér keresztül lélegzik. Növeli az energiát, kitartást keresztül lélegzik. Sikerül kordában tartani a fájdalmat keresztül lélegzik. Csökkenti a vérnyomást, sőt a koleszterin szint keresztül lélegzik. Egyértelmű, hogy a kellemetlen érzelmek keresztül lélegzik. Maga a stressz magad keresztül lélegzik. Fokozza a koncentrációt, világos, a céltudatosság keresztül lélegzik.

Mindent mértékkel mindig jó hozzáállás, hogy elfogadják. Soha ne egyél túl sokat, próbálja meg elkerülni a környezeti stressz, mint a hőség, hideg. Ne fáraszd magad. Megfelelő alvás. Hangsúlyozva, hogy a saját ki tönkreteszi az immunrendszert. Tényleg megéri elérni nagy siker rovására az egészségre? Megtanulják, hogyan kell pihenni egy csatornát az univerzum energiái. Ismerje meg, hogyan, hogy nyissa meg magát, hogy ezek az erők keresztül, relaxáció, meditáció.

Sok anti-aging tényezők, amelyek segíthetnek tovább élnek, de maradj fiatal: azonban a gének fontos szerepet játszanak az anti aging de akkor is, hogy ha nem jó gének elfogadásával egy egészséges anti aging életmód.

Optimizmus az anti-aging. Ne aggódj, légy boldog. Ez egyszerű, a földön bölcsesség, hogy a kulcs a hosszú élettartam. Minden hosszú életű ember optimista, ne hagyd, hogy a bajok, hogy őket depressziós, passzív, vagy rugalmatlan. A stressz egy igazi gyilkos, tényleg korosztály egy ember gyorsan. Után jó stressz, mint a szexuális izgalom, sport izgalom, valamint egyéb fizikai kihívások..

A humor nem csak a nagy gyógyszer anti aging de azt is kalóriát éget. Ez segít, hogy változtassa meg a hozzáállás negatív, hogy pozitív. Fejleszteni humorérzéke az életben. Nevetni magadon, valamint a többiek. Nevetve, balsors, még a halál, enyhíti a stresszt, csökkenti a hangulat. A Humor az élet, különösen azok számára, akik az öregedés. Az az egyén, akinek van humorérzéke, ki nevet a idő tart, míg él tovább.

Mindig tartsd a fejedben aktív. Folytasd a tanulást, vagy a játék kihívás, fejleszteni a mentális kapacitás.

Tartsa a kapcsolatok egészséges. Megtanulják, hogy bocsáss meg, engedd el a negatív érzéseket mások felé. Ez mindig jobb, hogy egy barát, mint ellenség. Képzeld el, hogy egy hatalmas radír, illetve törli kellemetlen emlékeket vagy képzelt, vagy valós igazságtalanság felé magad. Ne várj, hogy a rossz tapasztalatok , elővesszük majd elővesszük őket a fejében. Árt senkinek, csak neked. Megtanulják, hogy engedje el őket. Hozzájárul ahhoz, hogy a kapcsolat boldog. Ahelyett, hogy tételes felsorolását, amit a másik ember nem tesz, próbáld ki, hogy egy listát, amit tehetünk vele.

Társaság nem kell, hogy mindig legyen egy társa, így ha nem egy , fejleszteni társasággal, a co munkavállalók, szomszédok, barátok. Megosztotta gondolatait, érzéseit másokkal az anti-aging gyógyító önmagában.

Megtanulják, hogy egyensúlyt az érzelmek nem elnyomja, vagy figyelmen kívül hagyják őket, hanem az összhang átalakítja őket, például az, hogy részévé válnak a spiritualitás. Amikor fogságban tartott, hogy az érzelmek, ez az, ami lehetővé teszi magát, hogy vezérli őket, hogy nehéz lesz, hogy lesz lelki. Ne engedd meg magadnak, hogy menjen a szélsőséges érzelmeit, hogy elveszti az irányítást. Keresse meg a középső helyet, sem az extrém öröm, sem extrém bánat, így a harmónia, a béke, a hosszú élettartam.

Szóval valamit tenni az öregedés! Tegye meg most! Soha nincs túl korán, vagy túl későn zavarni az öregedés folyamatát. Anti-aging táplálkozás, jó anti aging kiegészítő költség, kis képest a költségek nem veszi őket.

LEAVE A REPLY