Az Agy-Izom Étrend – Egy Új, Alternatív Alacsony Szénhidráttartalmú Goji Bogyó Fogyókúrákkal
Rate this post

Egy olyan korban, ahol az alacsony szénhidráttartalmú diéta, sokkal népszerűbb, mint a gyakorlat, mint egy gyors megoldás a fogyás, a valós tényeket ilyen diéták, mint Az Atkins Diéta, South Beach diéta, hagyd kis remény, a tagok a Health and Fitness közösség. Az igazság az, hogy minden alacsony szénhidráttartalmú “hóbort” táplálkozás fedezi egyének, akik szinte soha nem sikerül vezető elsősorban a mozgásszegény életmód. A kérdés az, hogy akkor, mivel ezek az emberek nem gyakorolják, hogyan lefogy?

IGAZ Goji Bogyó zsírégetést

A fiziológia mögött a népszerű, alacsony szénhidráttartalmú diéták a helyettesítés a zsír a szénhidrát az energia. Amikor amely a test, csak a fehérje, a zsír, a test éget a kövér első energia, mivel nincs szénhidrát, használja a fehérje a goji bogyó árak izom funkció and recovery. Ha az összes energiát tárolja használják, a test éget izom fehérje, de ez még mindig vonatkozik a fogyás. A lelkes egészségügyi fitneszbajnok, elvesztése izom fehérje, a víz, az utolsó dolog, amit akarunk. Ezért az agy-Izom Diéta tekinthető az igazi zsírégető diéta; ez megőrzi izom, míg a zsírégetésben.

AZ AGY-IZOM DIÉTA FELTÁRTA

A SZÉNHIDRÁT MEGVONÁS

goji bogyóA titok mögött az agy-Izom Diéta a ciklikus folyamat, kerékpározás szénhidrát. Szénhidrátok fogyasztása részeként a diéta magas az inzulin a hasnyálmirigy. Ez a hormon tárol glikogén, aminosavak az izmok, minden felesleges kalóriát tárolják a zsírszövet sejtjei, mint a zsír. Vágás szénhidrát a diéta kiadások hormonok helyett tárolja őket, majd a teste, akkor keress egy másik energiaforrás. Amikor a máj elfogy a glikogén üzletek, elkezdi termelni “ketonok“, amelyet-a termék zsírsavak. Ezt az állapotot nevezik Ketózis. Amikor eléri a Ketózis, tudtad, hogy a tested égő étkezési zsír, Goji Bogyó valamint a testzsír, mint energia, amely segítségével az étrendi fehérje az izom -, javítás. Közben a zsír anyagcsere, fehérje nem lehet átváltani a szabad zsírsavak az energia, ami egy igazi fehérje-megtakarító’ környezet.

Fogyasztása a megfelelő arányban, a fehérje, a zsír fontos. Meg kell enni legalább egy gramm gramm sovány tömege (Testtömeg*testzsír %). Meg kell enni kövér, hogy zsírt éget, így a többi diéta étrend kövér. Általában egy 500 kalória-deficit a karbantartás kalória szint elegendő.

Példa

 • 200 lb dieter
 • 20% zsír
 • 160 kg Sovány testtömeg
 • Karbantartási Kalória: 3000 cal (15 x 200lbs))
 • Zsírégető Kalória: 2500 cal (3000-500)

Fehérje Követelmények: 160 g (160 kg 1 g/TTKG), 640 kalória (160g x 4 cal/g protein)

Kövér Követelmények: 1860 cal (2500 zsírégető cal -640 fehérje-cal), 206 g zsír (1860 cal/9 cal/g zsír)

Hosszabb ideig tartó diétázás, szükséges kalória, mint a testsúly csökken. Győződjön meg róla, hogy vágja kövér kalóriát, nem fehérje kalória ebben az esetben.

SZÉNHIDRÁT TERHELÉS

Mivel a health and fitness rajongók aktív emberek, ők lesznek égő izom glikogén edzés közben. Ez a különbség a között, hogy az agy-Izom étrend, a diéta hóbort. Egyszerűen nem hagyhatjuk, míg minden az energiát tárolja, anélkül, hogy utántöltő őket újra. A test éget izom fehérje, akkor pedig nem akarjuk. Közben a szénhidrát terhelés “fázis” az dieter fog enni 10-12 gramm szénhidrát / kg testtömeg. Fehérje marad az 1 g / kg testtömeg, kövér lesz, vagy az alatti 1 g / TTKG. Eszik szénhidrátot ebben 24-30 órás intervallum növeli az inzulin szintet, amely tárolja az aminosavak, illetve a glikogén az izmok, ugyanakkor a fehérje újjáépítése segítségével a kövér energia! A típusú elfogyasztott zsír kell telítetlen 9 kalóriát tartalmaz grammonként, bár azt állította, hogy az esszenciális zsírsavak növelik az inzulin érzékenységet belül az izom sejtek, növeli a glikogén bevitel is több.

Példa

 • Testtömeg (KG) = 73 KG (200 kg/2.2(kg/KG))
 • Szénhidrát Követelményeknek =730 g (73 KG x 10)
 • Fehérje Követelményeknek = 160 g
 • Kövér Követelményeknek= 73 g

A MENETREND

A ciklikus folyamat, az agy-Izom Diétát tart egy héten kezdődik vasárnap, míg szombat

 • (200 lb Dieter, 3000 cal karbantartás)

Hétfő – Péntek Délután – Alacsony Szénhidrát Nap

 • Elfogyasztott zsír, fehérje minden nap, kivéve, edzés utáni, ahol csak fehérje (kövér lelassítja a felszívódást)
 • 160 g Fehérje (640 cal)
 • 206 g Zsír (1860 cal)

Péntek Délután, hogy szombaton Éjfélkor Szénhidráttartalmú Terhelés

 • o Enni magas glikémiás szénhidrátok előtt két órával az edzés felszívódását, valamint energia
 • o Eszem Szénhidrátot, Fehérjét, minimális zsír
 • o 730 g Szénhidrát (2920 cal)
 • o 160 g Fehérje (640 cal)
 • o 73 g Zsír (657 cal)

AZ EREDMÉNYEK

Az agy-Izom Diéta az Atkins Diéta aktív emberek számára. Ez a diéta lehetővé teszi az előfizetőnek, hogy okosabban, ne keményebben vágott kövér megőrizve izom. Bár során szénhidráttartalmú, lényegében eszel, amit akarsz, az alacsony szénhidráttartalmú diéta van a kihívásokat. Az első 2 hét, sóvárgást a szénhidrátok erős, így az energia csökken, illetve egyéb élettani körülmények között a felszínre kerül. A legtöbb ilyen, Goji Bogyó mutatók, hogy elérte a Ketózis. A rossz lehelet jele ketózis, de azt is nézd meg a vizelet segítségével vizeletvizsgálat csík a jelenléte Ketonok. Letargia, sóvárgást, gyere hiánya szénhidrátok üzemanyag, de két-három héttel később, szénhidrát utáni sóvárgás csökken. Mint mindig, figyelj a tested, szénhidrát fel, ha úgy érzed, energia teljesen kimerült. Add ezt a diétát 6 hétig, nézd, mire képes!

LEAVE A REPLY