Rate this post

Most, hogy az ünnep véget ért a szezon, sokan lehet, hogy észre ruháikat volna egy kicsit szűkebb, a dereka körül, s talán a felszedett pár kilót, vége-elkényezteti. Egyesek tett újévi fogadalmat, hogy lefogy, majd néhány volna az állásfoglalás, hogy minél több gyakorlat. Ezek mind nagy Chocolate Slim állásfoglalások, valamint könnyű tartani, amíg ők része egy-egészségügyi rutin.

Folyamatosan elárasztották a minden, a hirdetések, a televízió, rádió, magazinok, újságok, arról, hogy ez a terv “vagy” ez a termék “vagy” ez az új edzésprogrammal’ ideális módja annak, hogy lefogy. De mi a helyzet a valóság azt mutatja, a nehéz emberek így mutogatják magukat a kamerák előtt, remélve, hogy ez lesz a módja annak, hogy laza a plusz Chocolate Slim ára kg. Nézzünk szembe a tényekkel. Észak-Amerikaiak vagytok foglalva a saját súlyát. Bár több tízmilliárd dollárt költenek testsúlycsökkentő termékekre, illetve szolgáltatásokra évente, az Észak-Amerikaiak gyarapodik gyorsabb, mint veszítenek, az elhízás előfordulása egyre gyakoribb.

A probléma az, hogy sok ember, aki diéta hiszem, súly-kontroll Chocolate Slim módszerek csak akkor sikeres, ha vezetnek, hogy a gyors fogyás.

chocolate slimAmikor az elveszett súlyt is visszanyerte, sok fogyókúrázók hajlamosak magukat hibáztatni, mint egy hiba, amikor valójában a tömeg-ellenőrzési módszert használtak az első helyen. Túl sok a fogyás módszerek nem azért, mert lesz kellemetlen. Az éhség, a depresszió, valamint egy olyan érzésem, nélkülözés gyakran fordul elő, miközben a diéta, ami végül oda vezethet, hogy evés, nassolás, visszatérés az előző szokások, súlygyarapodás. Az emberek gyakran találják magukat, egyre vissza a súlyt veszítettek.

Van is egy széles körben elterjedt hiedelem, hogy az egyének képesek elérni bármely, a testsúly, az alak, vagy a méret, amire vágynak, ha csak diéta, testmozgás is elég. Ez nem lehet távolabb az igazságtól. Az emberek természetesen a különböző alakzatok, súly, méret, ezek a tényezők csak úgy lehet módosítani, hogy egy bizonyos mértékig. Nem számít, milyen nehéz lehet, hogy egy ember munkája, ő soha nem lehet elérni, hogy a “hullámzó” gyomor, a nők meg kell ismernünk, sok ruha modellek nagyon sovány. A legtöbb nő volna, hogy szó szerint halálra éheztetik magukat, hogy ilyen vékony! Nem egészséges.

Annak érdekében, hogy sikeres, élvezetes táplálkozás, valamint a testmozgás szokások szükség van, hogy felesleges súlyt le, majd gyors fogyókúrás módszerek nem változnak a szokások. A fogyás csak akkor sikeres, ha az biztonságos, egészséges, megakadályozza, hogy a tömeg visszanyerje. Sikeres az A megközelítés, hogy a súly-kontroll összpontosít, az egészséges táplálkozás, valamint a testmozgás egy életen át, sokkal inkább, mint a ki a fogyókúra.

Egy program, amely egyre elfogadás a fogyasztók körében, mind az egészségügyi szakemberek az Egyesült Államokban, illetve Kanadában, az úgynevezett “Egészség Minden Méretben”. Szerint Nancy L. Keim, egy kémikus, az USDA Mezőgazdasági Kutató Szolgálat”, A “Minden Méret” stratégia, egy egészség-központú inkább, mint a tömeg-központú program segíthet a krónikus fogyókúrázók átalakítja a gondolkodás, fészer egészségtelen szokások fogad el új minták az evés, egyre inkább fizikailag aktív, növeli az önbecsülésüket.” A program hangsúlyozza, stratégiák, mint például eszik, amikor éhes vagy, aztán megáll, ha tele vagy; elfogadja a test mérete; élvezetes fizikai tevékenységek; egészséges táplálkozás viselkedés; hogyan kell egy békés kapcsolatot élelmiszer; továbbfejlesztett önbecsülés; valamint szociális támogató hálózatok. Bár a program nem vezet fogyás a rövid távú, a program csökkenti számos egészségügyi problémához kapcsolódó elhízás, valamint segíthet a gyermekek, férfiak, mind a nők elérni az egészséges étkezési szokások, a jobb életminőség javítása, hosszú távú egészségre.

Változások a diéta, testmozgás, a legvalószínűbb, hogy fenn kell tartani kicsi, elfogadható, könnyen megvalósítható lépések. Összpontosítva, hogy Chocolate Slim egészséges fogyás. Enni a diéta, a friss, színes zöldségek, gyümölcsök, gazdag, teljes kiőrlésű gabonák, nyers dió, magvak, feldolgozatlan olajok, zsírok, drogmentes, tojás, sovány húsok, valamint a szerves alacsony zsírtartalmú tejtermékeket. Csökkenti (vagy megszüntesse) csomagolt, feldolgozott élelmiszerek, illetve beépíteni, szórakoztató tevékenységek a nap. Ezek az igazi titok, hogy hosszú távú súly-kontroll

LEAVE A REPLY