Rate this post

Fogyni verejték nélkül!

Ez az ígéret a fogyás diéta javítás, eladott több ezer üzletek, mind a helyi, mind az interneten. A fogyás diéta javítás, egyesek szerint a vállalatok, a forradalmi fogyás termék célja, hogy segítsen az embereknek, lefogy, anélkül, diéta, testmozgás. De mennyire hatékony a fogyás diéta patch?

A mágikus golyó

A fogyás diéta patch csak egy a több millió fogyás termékek bombázzák a piacon, azt állítva, hogy a mágikus golyó a fogyás. Ezek a termékek büszkélkedhet, amely a leggyorsabb, fájdalommentes, legegyszerűbb azt jelenti, hogy a fogyás. Azt is állítják, hogy egy gyors megoldás, amikor a testsúly problémák.

Hogyan működik?

A fogyás diéta javítás működik, mint egy lokális gyógyszeres kezelés. Ez nyomta rá a bőr sokkal inkább, mint a szervezetébe, így a hatások több azonnali, mivel nem kell, hogy áthaladjon az emésztő rendszer. Ha egyszer megnyomja a bőrre, a tapaszok vegyi anyagok vagy anyagcserét, növeli vagy csökkenti az étvágyat. A kémiai tartalom változik, minden egyes termék, így biztos, hogy ellenőrizze, hogy a címkék a vásárlás előtt.

Mert a diéta órák kerülnek a bőr, akkor lehet rejtve a nyilvánosság előtt, mert nagyon kis zavar. Hordhatod őket dolgozni, vásárlás közben, vagy amíg a házimunka. Továbbá, diéta foltok vannak, azt mondta, hogy egy 24 órás hatás, így nem kell folyton változó, hogy éjjel-nappal.

Mi van benne?

Jelenleg a fogyás diéta patch elérhető különböző formákban. Fogyás foltok, amelyek Hoodia, aktív összetevő, amely segít elnyomni az étvágyat, növeli a sovány testtömeg. Van is egy hínár fogyás diéta patch, amely azt állítja, hogy segítenek felpörgetni az anyagcserét, elnyomja az étvágyat.

Fogyás diéta foltok tartalmazhat egyet vagy többet a következő:

  • Fucus Vesiculosus – egy természetes tengeri növényi kivonat, elsősorban a súlykontroll
  • 5 HTP – segít megelőzni a szénhidrát utáni sóvárgás az eredménye, hogy a mértéktelen evés.
  • Guarana – ez a vegyi anyag által használt Amazóniai Indiánok, mint egy stimuláns, valamint a stressz kezelés
  • Cink-Piruvát – azt állítja, hogy fokozza a zsírégető, fokozza az állóképességet növeli a sovány izom tömege, csökken a vércukorszint, valamint csökkenti a vér koleszterin
  • Yerba Mate – azt állítja, hogy megszüntesse az érzés, az éhség
  • a Lecitin segít lebontani zsírok, valamint a koleszterinszintet, megakadályozza az artériás torlódás. Ez is segít, tisztítsa meg a máj, illetve flöss test hulladékok, a vese,
  • L-Karnitin segít éget zsírt, majd átalakítani, hogy az energia

Működik?

Még mindig nem elég tanulmányok megerősítik, hogy a hatékonysága a fogyás diéta patch. Mert a nagy hangerő gyártott, illetve értékesített mindennapi, hatóságok nehéz követni minden egyes termék, ami kijön. Ennek eredményeként sok hamis termék került a polcokra.

Hamis foltok

Annak ellenére, hogy ez a probléma, a kormány nyomára zárt több kiskereskedők árul hamis fogyás foltok a piacon. A jelentések szerint az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) van feltöltve a fogyás javítás gyártó Transzdermális Termékek Nemzetközi Marketing Cég, a kiskereskedő, a CSK Institute of Health & Oktatás, Inc., az értékesítési hamis fogyás foltok.

A Kínai kormány is beperelte az a Kínai fogyás javítás gyártó Amerika Hét-Pont Vékony. Ez a fogyás patch azt mondta, hogy öblítse ki a zsír, a rendszer egyszer te maradj rá a bőr. A vizsgálatok azonban kimutatták, hogy a tapasz önmagában tartalmaz egy speciális olaj, ami úgy néz ki, mint a zsír, ami a bolondok felhasználók azt gondolni, hogy ez a sajátjuk.

A legjobb fogyás megoldás

A legtöbb tanulmány a hatékonyságát fogyás foltok még mindig nem egyértelműek. A fogyasztók nem lehet könnyen becsapni azt állítja, vagy leendő ügyfelünk ajánlások ezek a fogyás foltok. A legjobb módja annak, hogy lefogy, mindig is az volt, hogy több. Ha követed ezt a két egyszerű lépést, lehet, hogy nem is kell fogyás kiegészítők vagy foltok, biztos lehetsz benne, hogy a hatások hosszú távú.

Továbbá, mielőtt vásárol fogyás termék vagy fogyás diéta javítás, mindig fontos, hogy konzultáljon orvosával. Ő vagy ő lehet az ön számára a szakértői tanácsot, milyen lépéseket tegyen, milyen fogyókúrás programok, valamint a termékek működni fog az ön számára.

LEAVE A REPLY