Bactefort - mellékhatások A méregtelenítés (rövid ideig méregtelenítés) már több ezer éve van. Az ókori görögöktől és az ókori indiai ókori hagyománytól az őslakos amerikaiakig mindannyian úgy vélték, hogy a Bactefort toxinok a betegség alapvető oka; ezáltal tisztító és tisztító programokat dolgoztak ki a test méregtelenítésére. Hasonlóképpen évszázadok óta a vallások, mint a kereszténység, az iszlám és a judaizmus, a test, az elme és a spirituális tisztítás elemeit használják a gyakorlatban.

Gyors előre a 21. századra; modern világunk mérgezőbb, mint valaha. A méregtelenítő szerveinket (máj, vesék, vastagbél, tüdő és bőr) folyamatosan környezetvédelmi toxinok, kábítószer-maradékok, vegyszerek és élelmiszerekben, nehézfémekben, sugárzásban, elektromágneses mezőkben és sok más toxinban bombázzák. Nem csoda, hogy a méregtelenítés vált az “in” dologban, és vannak gazillion detox termékek, tisztít és étrendek a piacon.

Vevő vigyázz! Bactefort Ezek közül sok nem több, mint a csalások forgalmazása, amelyek semmit sem tesznek a testének méregtelenítésére. A következőkben megvitatjuk ezeket a termékeket és gyakorlatokat, és mit érdemes megnézni, amikor a detoxról van szó. Végül megnézzük, mit tehetünk a szervezet méregtelenítő funkciójának javítására, 24/7.

Bactefort – összetevők, ellenjavallatok

Vigyázz a detox csalásokra

Kétségtelen, hogy a modern világban mindenhol veszélyes toxinok látszanak. Azonban sok extrém detox termék, tisztít, vagy olyan étrend, amely azt állítja, hogy megszabadítja a szervezetet a méreganyagoktól, több energiát ad, Bactefort összetevők és megolvasztja a zsírtartalmakat, nem igazi. Vannak, akik még egyenesen veszélyesek. Néhány, legjobb esetben, csak átmeneti megoldás a rossz életmód és a rossz étkezés hosszú távú problémájára.

Mielőtt elmozdulnánk, hogyan lehet egészséges módon méregteleníteni, a következő néhány detox csalás, amit biztosan tudatában kell lennie.

Detox lábtalpak

Ezek a párnák Japánból származnak. Éjszaka ragadd meg őket a lábadhoz, és állítólag a lábadból kiveszik a toxinokat, és megpördítik a párnákat. Az ok, amiért barnaek, azért vannak, mert olyan faecetet összetevők Bactefort tartalmaznak, amely nedvességnek kitéve mindig barna lesz, mint például izzadt láb.

Detox lábfürdők

Sok különböző névvel járnak, de ugyanazokat a modusokat használják. A lábát egy tálba vizet helyezzük, amelyhez hozzáadunk egy kis sót. A vízbe merített két elektród között egy kis elektromos áram kerül, amely hamarosan elszíneződik. A szín természetesen nem a toxinok tisztításából, hanem Bactefort ellenjavallatok a vasból, nikkelből és rézből készült fémelektródák elektrolitikus korróziójából származik, amelyek mindegyike színes ionokká bomlik. Az elektrolízis folyamatának melléktermékei hidrogén- és klórgázokat képeznek (mindkettő veszélyes a zárt térben) és a nátrium-hidroxidot, ami tovább fokozza az úgynevezett detox folyamatot.

Detox tisztítja vagy táplálja

A leghíresebb a Master Cleanse, a Lemonade Diet néven is ismert. A naponta kétszer 6-12 pohár vizet inni juharszirupkal, citromlével és cayenne-borssal, naponta kétszer hashajtókkal együtt, miközben más ételeket nem fogyasztanak. Beyonce énekes 14 napig megtisztította a mestert, és gyorsan 20 fontot hagyott a Dreamgirls szerepében, de az összes súlyt hamarosan visszanyerte, és interjúk során figyelmeztette a diétákat.

Bactefort - hogyan kell használni

Az igazság az, hogy hét napon belül, vagy akár 70 napon belül nem lehet méregteleníteni a testét, függetlenül attól, hogy mit csinál. A gyors javítások vagy étrendek vonzónak tűnhetnek, de a pénz és az erőfeszítés elvesztése, és még több ártalmat is okozhatnak, mint a jó.

Ha ilyen tisztítást végez, drasztikusan csökkenti a kalóriabevitelt, és gyorsan lefogy, de elsősorban a víz súlya. A “detoxálás” alatt a tápanyagok hiánya miatt a szervezet az izomra Bactefort ellenjavallatok energiát fogyaszt, lassítva az anyagcserét. Miután visszatérsz az étkezéshez, a legtöbb ember visszaszerezze az elveszett súlyt, és néhány extra fontot a lassabb anyagcsere miatt.

Bactefort – hogyan kell használni, mellékhatások

Gyümölcslé gyorsul

Bár nincs semmi baj, ha egy alkalmi napra vagy két napra gyorsan elkezdünk Bactefort hogyan kell használni egy gyümölcslé, hosszabb ideig nem ajánlott. Miért:

 1. A hosszan tartó éhínség lassítja az anyagcserét és potenciálisan nagyobb súlygyarapodáshoz vezet.
 2. Hacsak nem gyümölcsöznek gyümölcsökből és zöldségekből, fennáll annak a kockázata, hogy több méreganyagot dob ​​a szervezetbe.
 3. A gyümölcslé a rost nélküli cukor koncentrált forrása. A vércukor gyorsan emelkedhet és csökkenhet. Vannak, akik Bactefort hogyan kell használni nem érzik magukat jó ivásleveknek üres gyomorban. Ha Ön cukorbeteg, terhes vagy szoptat, soha ne csináljon gyorsan gyümölcslé.
 4. Ha megváltoztatja az italt tartalmazó gyümölcsleveket, akkor számos vitamin és ásványi anyag teljes választékát, valamint a szénhidrátok gazdag kínálatát kapja. Ugyanakkor Bactefort mellékhatások még mindig hiányzik két létfontosságú makroelem: fehérje és zsír. Elegendő fehérje nélkül a szervezetnek nincsenek nyersanyagai új szövetek építéséhez. Zsír nélkül, az agy, a bőr és a haj szenved, és nem lesz képes elnyelni a zsírban oldódó vitaminokat, mint az A, D, E és K.
 5. A máj rvitaminok, aminosavak (fehérje építőkövei) és más tápanyagok, amelyek a méregtelenítéshez szükségesek. Ha több napra gyorsan elfogyasztjuk a gyümölcslé, nem vagy méregtelenítő, mert a máj nem kapja meg az aminosavakat, amikre szükségük van ahhoz, hogy a toxinokat a testből szállítsák.
 6. Néhányan azt állítják, hogy a böjt “magas”. Bactefort mellékhatások Ez csak azért van, mert a szervezet az éhínség észlelt stresszére adott válaszként természetes fájdalomcsillapítót bocsát ki.

Bactefort – észrevételek, online

Tényleg szükségünk van a méregtelenítésre?

A testben levő méregtelenítő Bactefort észrevételek szerveinket úgy tervezték, hogy a toxinokat folyamatosan, 24 óráig kezeljék.

 • A máj a toxinokat olyan vegyületekké alakítja át, amelyek az epével és a vizelettel eliminálódnak.
 • A vesék elkülönítik azokat az anyagokat, amelyeket a szervezetnek káros vagy feleslegesektől kell eltávolítania.
 • A vastagbél megszünteti a testből származó szilárd hulladékot.
 • A tüdő szén-dioxidot szabadít fel a véráramból a légkörbe.
 • A bőr az izzadságtól megszabadul az oldható hulladéktól.

Ugyanakkor olyan világban élünk, ahol légkörünk és élelmiszerünk egyre mérgezőbb Bactefort észrevételek vegyi anyagokat tartalmaz. Tehát amikor az egészségre vonatkozó méregtelenítésről beszélünk, valójában azt vizsgáljuk, hogy mennyire hatékonyak a méregtelenítő rendszerek.

Nincs egyetlen tanulmány, amely megmutatja, hogy testeink hatékonyan képesek eltávolítani az összes toxin 100 százalékát. Valójában sok tanulmány mutatja, hogy a környezeti vegyi anyagokat emberi testszövetekben tárolják. Néhány vegyi anyag mérgező szintje Bactefort online  számos egészségügyi problémával, köztük a rákkal kapcsolatos.

Hogyan Detox hatékonyabban?

A méregtelenítő szerveink képesek hatékonyan detoxálni több tényezőtől függően:

 • Genetika
 • Egyéni toxikus expozíció
 • A detox folyamathoz nélkülözhetetlen tápanyagok rendelkezésre állása
 • Életmód

Semmi sem tehetünk Bactefort online genetikájunkkal kapcsolatban, de ezen túlmenően hatalmas mértékben a mi kontrollunk.

Bactefort – művek, vélemények

1. Csökkentse a mérgező expozíciót

Ne terhelje túl a méregtelenítő szerveket, hogy hatékonyabban végezhessék el a toxinok eltávolítását. Oktassa meg magát a legkevésbé mérgező választásokról, Bactefort művek amikor az élelmiszereket, a személyi ápolási cikkeket és a háztartási tisztítószereket vásárolja meg. Vegyük figyelembe az ivóvíz minőségét és a levegőt, amiben lélegzik.

Élelmiszer. Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) a herbicidek 60% -át, a fungicidek 90% -át és a rovarirtó szerek 30% -át rákkeltőnek tekinti. Ezért mindig vásároljon természetes, feldolgozatlan és szerves terméket. Kerülje a peszticideket, antibiotikumokat, hormonokat és GMO-kat. Korlátozza a cukrot és az alkoholfogyasztást. Csökkentse a finomított növényi olajokból a rancid omega-6 zsírok bevitelét.

Víz. Igyon sok tiszta, tavaszi vagy szűrt vizet, körülbelül 8-10 nyolc uncia poharat egy 150 fontos személy számára. Ha sok edzést vagy izzad, többet kell inni. Normális, ha 1-2 óránként urinálunk. A víz művek Bactefort a halott sejteket és a hulladéktermékeket a kapillárisokba helyezi, majd a hulladékot a nyirokrendszerből és a véráramból a vesékbe szállítja, hogy megszüntesse. Ha krónikusan kiszáradt, a detox képessége veszélybe kerül.

Élelmiszer-tartályok. Tárolja az ételeket és a vizet üvegedényekben, vagy csak a következő jelöléssel ellátott műanyag palackokban: # 2HDPE, # 4LDPE és # 5PP. Soha ne mikrohullámú élelmiszerek műanyag tartályokban, mivel a tartályokból származó veszélyes vegyi anyagok kiszivároghatnak az élelmiszerbe.

Beltéri levegő. A rákkeltő levegőben lévő vegyi anyagok légzése veszélyes lehet az egészségre. Kerülje el a lehető legrövidebb időn belül frissen festett szobákat, új szőnyegmentesítést, szárítólemezeket, légfrissítőket, kémiailag illatosított Bactefort vélemények gyertyákat, hajlakk aeroszolos sprayjét és bútorlakkot. Mindig legyen friss levegő keringése beltérben. A por, penész, allergének és vegyszerek levegőjének tisztításához szükség szerint légtisztítót használjon.

Személyi ápolási cikkek. Több ezer vegyi anyagot használnak a személyi ápolási termékekben, de kevesen tesztelték a biztonságot. A bőrön lévő vegyi anyagok sokkal rosszabbak, mint a lenyelésük, mert ha valamit eszik, a véráramba való belépés előtt el kell mennie a májba, így lehetősége van arra, hogy a szervezetet méregtelenítse.

Ha vegyi anyagokat helyez be a bőrére, akkor közvetlenül a véráramba, a nyirokrendszerbe és a belső szerveibe szívódik fel, bármilyen szűrés nélkül. Mindenképpen kerülje el a parabéneket, ftalátokat, nátrium-lauril-szulfátot, petrolátumot, ásványi olajat és mesterséges színeket tartalmazó személyi ápolási cikkeket. Használjon olyan természetes fogkrémet, amely nem tartalmaz fluoridot, mert hosszú távú expozíciója növeli a gyermekkori IQ és a pajzsmirigy rendellenességek kockázatát.

Háztartási tisztítószerek. Jól ismert, hogy a gyakran használt háztartási vegyszerek rákot okoznak, valamint más súlyos egészségügyi hatásokat, mint például a fejlődő gyermekek reprodukciós és Bactefort vélemények fejlődési problémáit. Csak biológiailag lebontható tisztítószereket használjon otthonában.

Bactefort - értékelések

Végső szó

Ha úgy dönt, hogy bizonyos méregtelenítő eljárásokat alkalmaz, vagy bármilyen méregtelenítő gyógynövényt és kiegészítést használ, vegye figyelembe, hogy a méregtelenítő szervek, azaz a máj, a vesék, a vastagbél, a tüdő és a bőr funkcionálisan “szűk keresztmetszet” lehetnek a toxinok eltávolításában. a test. Ha ezek a szervek strés hatékony, nincs probléma.

De ha a méregtelenítő szervek gyengék és nem hatékonyak, akkor a „szűk keresztmetszeteken” Bactefort elmarad a toxinok. Miközben a sejtek gyorsan elpusztíthatják a toxinokat a véráramba, a toxinok nem kapnak elég gyors eltávolítást a testből, ami bizonyos kellemetlen tüneteket okoz, mint például fejfájás, hidegrázás, hányinger, gáz, puffadás, fáradtság, testszag, székrekedés, hasmenés , fájdalom és bőrproblémák.

Ezért a legbiztonságosabb módja a méregtelenítésnek:

 1. Kezdjük a tisztítással (mint például a máj-epehólyag tisztítása, a kávé beöntése és a vastagbél tisztítása), amelyek segítik a toxinok eltávolítását a méregtelenítő szervekből a vastagbélbe vagy a vesékbe.
 2. Építsük fel vagy támogassuk a detox szerveket, hogy növeljék detox hatékonyságukat. Ez általában gyógynövények és kiegészítők felhasználásával történik.
 3. A sejtekből és szövetekből származó méreganyagok összegyűjtése vagy mozgatása a detox szervekbe detox gyógynövények és kiegészítők alkalmazásával.

Mielőtt elkezdené bármilyen méregtelenítési eljárást, mindig konzultáljon a méregtelenítéssel járó egészségügyi szakemberrel.

LEAVE A REPLY