Bőrápolás, Goji Cream Smink Nők Szín
Rate this post

Afrikai-Amerikai bőre egészen más kell, mint a Fehér bőr … tudnod kell, hogy lehet ultra-érzékeny, könnyen kialakulhat elszíneződés használja a megfelelő bőrápolási termékek. Ez az elszíneződés lehet tartós, hét, vagy akár hónap múlva, mielőtt eltűnik. Olyan Afro-Amerikai bőr kell kezelni, finoman.

Ez egy mítosz, hogy az Afro-Amerikai zsíros bőr, a Goji Cream a természet.

Gyakran előfordul, hogy ez a bőrtípus általában száraz, nem kell több, mint egy jó napi mosás egy gyengéd, nem a szappan tisztító. Azok a zsíros bőr, lehet, hogy ki kell mosni, vagy két-három alkalommal naponta. Soha ne használjon durva koptató hatású tisztítószert a bőr, vagy dörzsölje a irritáló tisztító felfújja.

Nem kell egy vagyont költeni bőrápolási termékek olyat, ami jól működik ez a bőr típusát. Extra enyhe Goji Cream vélemények termékek célja, érzékeny bőrre ideális Afro-Amerikai bőr. Nem lehet a kísértés, hogy használja akne tartalmazó termékek nyers összetevőket, mint a szalicilsav, vagy súlyosan irritálja a bőrt.

Mindig teszt új bőrápolási termékek használata előtt alkalmazásával takarékosan, hogy egy kis területen a bőr, hogy ha van bármilyen reakciót. Lehet, hogy mentse magát attól, hogy egy dühös, gyulladt arcát azáltal, hogy ezt az óvintézkedést.

Sötét bőr természetes védelem a nap, mint a sápadt, Fehér bőr, de ez nem jelenti azt, hogy egyedül fogja megvédeni a káros UV-sugarakat. A bőrrák nem ismeretlen az Afro-Amerikai bőr, annak ellenére, hogy a mítoszok.

Mindig alkalmazni egy vagy fényvédő hidratáló krém, amely napvédő legalább SPF 15 naponta. Ne feledje, hogy újra két óránként, ha azt akartam, hogy a nap minden nap.

Ne felejtsük el, hogy bizonyos gyógyszerek lehet, hogy több nap is érzékeny.

goji creamAkne gyógyszerek, fogamzásgátló tabletták, valami antibiotikumot, lehet, hogy a bőr hajlamosabb nap által okozott károk, így külön óvintézkedések ha ezek közül bármelyiket szedi a gyógyszereket.

Ha azt tapasztalja, bőr problémák, mint a pattanások, gyakran sokkal könnyebb, hogy egy orvos a korai szakaszában a probléma, mint várni, hogy a cím őket, amikor már súlyos vált. Látogatás az orvos korábban is pénzt takarít meg azáltal, hogy önt a vásárlás hatalmas mennyiségű használhatatlan termékek, amelyek nem igazán segít az állapota.

Mikor jön a smink, találják meg a márkák, amelyek készült, különösen a nők színe. Ezek lehetővé teszi, hogy megfeleljen a bőr tónusát tökéletesen. A legtöbb smink vonalak tervezték nő Fehér, a színek, főleg az alapítvány, mind a baj az Afro-Amerikai nők. A legtöbb nő a szín, kivéve, ha nagyon sötét bőrszín, inkább felé, meleg tónusok, amely azt kéri, hogy a sárga-alapú alapjait.

Azok a gyönyörű sötét bőrszín gyakran egy hűvös hang, hogy a bőr meg akar nézni egy alapítvány rózsaszín árnyalattal.

Egy egyszerű módja annak, hogy meghatározza, ha a bőr tónusát, az meleg, vagy hideg van, hogy nézd meg a vénák fut a belsejében a csuklóját. Zöldes hangok jelenti azt, hogy a király, míg a kékes árnyalatai jelzik, hogy van egy meleg bőr tónusát.

A megfelelő alapítvány árnyalatú, gyakran érdemes elmenni egy áruház fizet egy kis extra, hogy talál egy alapítvány árnyékban hogy megfeleljen a bőr tónusát, pontosan. Gyakran előfordul, hogy meg fogja találni egész vonalak szentelt a nők színe, hogy csak nem találom a legtöbb patikában, meg lehet próbálni vásárlás előtt.

Pír is trükkös, a nők színe. Gyakran előfordul, hogy egy egyszerű söpörni a bronzosító a pofacsontok egy hang kissé sötétebb, mint a bőr tónusát. Ez úgy néz ki, sokkal jobb, az Afrikai-Amerikai bőr, mint egy rikító lapozzunk a rózsaszín pír valaha is. Pír úgy tervezték, hogy egy kis színt a sápadt, Fehér bőr, csak nem nézel ki túl jól a sötétebb bőrszín.

A szem, ahol a nők a szín valóban egy kis móka. A sötét szemek lehetővé teszik számukra, hogy használja a sötétebb színek, nagy drámai néz ki. Egy dolog, hogy ne használja sötét barna árnyak, szemhéjtus, mert tényleg nem tehetek semmit. Kontrasztos színek, mint a rózsaszín, kék vagy szilva szemhéjtus fokozza a szem, mint árnyak, gyönyörű metalics mint a bronz, arany. Semleges színek, mint például a kávé gyönyörű is.

A rúzs egy kozmetikai, hogy tényleg földi fel a dráma, a nők színe. A sötétebb bőrszín, szexi, telt ajkak könyörögni egy legyintéssel színes, tudják viselni, egy sokkal szélesebb különböző színek, mint a Fehér bőrű nők. A világos rózsaszín mély vörös, mindent között, az ég a határ a nők színe. Csak maradj távol Goji Cream semleges színek lehetnek túl közel van a természetes bőr tónusát, hogy a gyönyörű ajkak szinte eltűnnek.

LEAVE A REPLY