Rate this post

A nap, amikor a menyasszony gyönyörű ékszerek, ruha csábító volt a figyelem középpontjában vannak elavult. Hogy a vőlegény saját varázsa, felelősség, hogy jól nézzen ki az esküvő napján. Ügyelve arra, hogy vigyázzon a bőrt az esküvő előtt megragad a figyelmet, hogy a menyasszony, a vendégek a pénzükért.

Határozza meg a bőr típusa:

Mi bőrápoló rendszert kell követnie egyenesen arányos a bőr típusát. Meg kell forduljon bőrgyógyász tudni, hogy a bőr típusa. Az akne hajlamos? Ez száraz, zsíros vagy normál? Vagy egy kombináció, zsíros, száraz? Ha tisztában vannak a bőr típus rendelkezik, akkor kövesse egy speciális bőrápolás aprólékosan.

Napi bőrápolás:

Tisztító, alakformálás, majd hidratáló az alapjai minden bőrápoló rendszer. Kövesse naponta kétszer, attól függően, hogy a bőr típusa:

Száraz Bőr:

Mosd meg az arcod használata arcát mossa a száraz bőr követi festék narancs kivonat. A jóság, a narancs csökkenti a szárazság. Egy jó hidratáló azt jelentette, száraz bőr, hogy tartsa a bőr hidratált, ragyogó.

Zsíros Bőr:

Olajos a bőre hajlamos az akné. Használjon bőrápoló termékek gazdag citrom, kurkuma, neem, tulsi, menta, calamine, hogy megakadályozza a pattanások. Egy jó arcot mosni, hogy megakadályozza az olaj felhalmozódása. A bőr típusát, egy tea-fa festék ideális. Használja az aloe Vera gél helyett egy hidratáló. Egy fanyar megakadályozza, hogy a váladék olaj bezárásával a pórusokat, a bőr. Használjon egy fanyar két vagy három alkalommal egy héten, győződjön meg róla, hogy az alkohol-mentes.

Lereped

A bőröd kétszer egy héten egy természetes vagy gyümölcs alapú bozót, függetlenül attól, hogy a bőr típusa. Ön is használja multani mitti. Pakolás eltávolítja a kosz, piszok eldugult a bőr pórusai, engedi a bőrt lélegezni.

Bőrvédelem & Probléma Megelőzése

Mielőtt kilépünk a házból, mindig alkalmazható a nap blokk SPF 15 vagy több. Győződjön meg róla, hogy mossa meg az arcát, háromszor egy nap, a hideg vízbe, hogy tartsa a pórusokat, zárt, a felszínen a bőr ingyenes kosz, olaj.

Egészséges Életmód:

Azt mondják, hogy mit eszel mutatja be a bőrt. Szóval, egészségesen étkezem, egészségesnek tűnik. A kiegyensúlyozott étrend; a vajas, zsíros ételek egy pár nappal az esküvő előtt. Tartalmazza a saláták, kelbimbó, gyümölcslevek, a diéta. Fogyasztanak zöld teát, ahelyett, hogy erősen koffeintartalmú italokat, mert a zöld tea segít, méregteleníti a szervezetet.

Aludni, legalább hét-nyolc órát egy nap. Elvégre senki nem akarja, hogy néz ki a ráncos, fáradt, sötét karikák, a puffadt szemek az esküvő napján.

Meglepetés a máj által, hogy sok víz helyett alkohol. Nyolc-tíz pohár vizet egy nap, hogy tiszta, ragyogó bőr.

Miért hagyta, hogy a menyasszony árvíz a dicséreteket, az esküvő napján, amikor egy kemény verseny! Kövesse a rendszer két vagy három héttel az esküvő napján, észre fogod venni, jelentős változások, hihetetlen, hogy az esküvői képek.

LEAVE A REPLY