Erősítő Edzés, Eco Slim fogyás
Rate this post

eco slimEz a cikk meg fogja vitatni a hatását erősítő edzés, fogyás. Először is nézzük, hogy miért veszít az izomtömeg annyira káros az egészségre. Az átlagos felnőtt veszít, ½ kiló izom évente? Egy évtizede, hogy van, 5 kg, 20 év alatt 10 kiló, a 30 év alatt 15 kiló izom elveszett. Szóval lehet, hogy kérdezd meg magadtól, ha elveszti izom úgy tűnik, hogy a norma miért van a legtöbb ember hízik? A válasz: mert az izom több Eco Slim kalóriát éget, mint a zsír. Ezért a tested égő kevesebb a kalória, ha továbbra is fogyasztanak azonos mennyiségű kalóriát fognak lett kövér.

Amikor kalória bevitel Eco Slim meghaladja kalóriát használnak, az eredmény egy többlet; jellemzően a szervezet nem csak hízik, de szert testzsír-a legrosszabb fajta súly egészségügyi, illetve megjelenés.

Ha veszít, Eco Slim izom, ez azért van, mert nem használja

ami valószínűleg azt jelenti, hogy nem gyakorolja, vagy aktív módon tesz eleget, a stressz, az izmok, hogy ösztönözze a növekedési, vagy legalábbis fenntartani őket. A régi mondás, “ha nem használod, akkor laza” határozottan vonatkozik!

Elvesztése izom azt jelenti, hogy veszít a szervezet azon képességét, hogy optimálisan kalóriát éget. Valójában egy kiló izom több kalóriát éget, hogy egy kiló zsír. Egy kiló zsír burns 2 kalória, míg egy kiló izom égeti bárhol 12 35 kalória – attól függően, hogy a forrás a kutatás olvasni. Bár a kutatók nem értenek egyet abban, hogy hány kalóriát egy kiló izom égeti, mind a megállapodás, hogy az izom több kalóriát éget, mint a zsír, valamint, hogy minél több izmod van, annál nagyobb a bazális metabolikus ráta (BMR). A BMR a kalória a test éget, míg a többi.

Minél több izom van a test, a hatékonyabb az anyagcserét az égő kalória. Ezért fiatal, sportos férfiak látszólag fogyasztani egy végtelen számú kalória, míg nem szerez egy font. Szó szerint, a szervezet belső “kemence” (BMR) égeti a kalóriákat, gyorsabb, mint a fogyasztó őket.

Továbbá, izom kalóriát éget 24 óra. egy nap, nem csak az idő alatt, míg gyakorlat. Hasonlítsa össze, hogy az aerob edzés, ami kalóriát éget elsősorban a tevékenység során. Ha erősítő edzés vagy égő kalória nem csak az edzés alatt, de égő kalória a nap minden órájában, akár a nap még nem gyakorolta, mert az anyagcsere sokkal hatékonyabb. Ez nem azt jelenti, hogy aerob rossz, ez fontos része egy fitness program, mert segít, hogy kalóriát éget, valamint javítja a vérkeringést. Ha a fogyás vagy karbantartást nem igényel a cél, akkor meg kell, hogy egy edzéssel a edzésprogram. Erősítő edzés magában foglal minden olyan gyakorlat, amely az izmok szembeni ellenállás külső erő. Néhány példa segítségével súlyzó, barebells, kettleballs, edzőtermi gépek, a saját testsúly.

Most vessünk egy pillantást, mi történik, ha egy úgynevezett “diétás.”

Tegyük fel, hogy veszíteni 20 kg. a két hónapot meg nem erősítő edzés. Néhány súly elvesztette lesz izom – értékes égeti a kalóriákat izom! Ezen a ponton vagy 20 kilót. könnyebb, ha ön, mint a legtöbb ember, hogy visszaáll a régi módon az evés. 95% – a az étrend nem! A probléma a következő: most, hogy kevesebb izom, ami azt jelenti, hogy lesz, sokkal kevésbé hatékonyan égeti a kalóriákat. A 20 kilót. jön vissza gyorsan, talán még hozzá néhány kilót a tetején, hogy. Nem frusztrált, vagy próbáljon ki egy másik gyors fogyás program, így az anyagcsere még lassabb, kevésbé hatékonyan égeti a kalóriákat. Ezt nevezik a “Yo-Yo” ciklus a fogyókúra, egy hatalmas negatív hatással a hosszú távú egészsége.

Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, majd sikeresen tartsa ki kell, hogy ezt a három dolgot:

Tartalmazza erősítő edzés a fogyás program fenntartása, valamint az izomépítés.Ez növelni fogja a bazális metabolikus ráta (BMR). Nem csak a fogyásban könnyebben de maradjon le a hosszú távú, amíg tartalmazza erősítő edzés, mint az életed része.

Fogyni csak lassan. Ez több időt vesz igénybe, hogy az izomépítés, mint elveszíteni. Emellett a kutatások kimutatták, hogy az emberek, akik fogyni lassan, idővel valószínűleg tartsa ki.

Van egy szilárd program, a táplálkozás, mely az egész élelmiszerek, valamint elkerüli a feldolgozott élelmiszerek.

Végül, ha küzd elveszíteni az utolsó 10 vagy 15 kilót. hozzáadása egy edzéssel a Eco Slimtestsúlycsökkentő program lesz, hogy a különbség!

LEAVE A REPLY