Rate this post

Beszél arról, hogy a súly a kérdés nem a mindennapi beszélgetés akkor itt le a helyi nyilvános házban, ezért fontos, hogy a férfiak adott egy arénában, hogy a hang a férfi egészségügyi problémák.

Míg egy rendkívül kimondatlan szó férfiak körében, egy évtizeddel ezelőtt, szerencsére a “fogyókúra” talált néhány elfogadásáért férfi körbe-körbe, de a srácok valójában megközelítés az egész fogyás kérdés sokkal, mint a nők.

Míg a nők válassza ki a mondat, hogy “fogyókúra”, az ember, ez azt jelenti, nőiesség, tehát az a kifejezés, hogy “működik”, az sokkal inkább, mint azt sugallja, hogy valami biztosabb, az élet változik.

A következő 7 lépésben ezért úgy vélte, a legjobb az eszközök, valamint a gyakorlatok sikerül a fogyás terv.

1. lépés: a BMI edzés. A testtömeg-Mutató döntő kialakítása, ahol jelenleg állni.

Ezt úgy számítjuk ki, hogy elosztjuk a súlyt kilo-gramm a magasság méterben a négyzeten.

Ideális testtömeg fog esni között 18.5, 24.9.

Ahogy öregszünk, hogy ez változni fog, kissé, de lényegében ez az ajánlott árrés.

2. lépés: Hallgass a társak. A legtöbb srác nem is fogja vissza akkor, ha a szerzés egy botot, akkor ez azt jelzi, hogy lehet, sőt itt az ideje, hogy szemernyi pár kilót.

3. lépés: Ha a gondolat, hogy egy diéta kényelmetlenül érzi magát, akkor ne tedd. Egyszerű. Inkább összpontosítani, milyen módon lehet javítani a táplálkozási szokások. A diéta nem jelent kevesebbet eszel – csak a megfelelő élelmiszerek.

4. lépés: Kérd meg a partnered, hogy segítsen. Ne félj attól, hogy nyissa ki. A legtöbb nő örömmel segítenek enni egészségesebb ételeket.

5. lépés: az Alapokat.

Általános szabály:

  • egyél több gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű gabonák
  • vágjuk vissza, só, cukor
  • opt az alacsony zsírtartalmú tejtermékek
  • vigyázz, az adagok mérete
  • menj a friss, természetes, feldolgozatlan élelmiszerek; enni, kevesebb sült, zsíros ételek
  • halat hetente kétszer (köztük egy adag olajos halak, mint a lazac, makréla vagy a friss tonhal)
  • nem iszom több, mint 3-4 egységnyi alkoholt egy nap alatt

6. lépés: Ne légy becsapta az alacsony szénhidráttartalmú étrend például az Atkins.

Hatalmas mennyiségű tojás, tejföl, sajt, vaj, vörös hús, sült étel lehet, hogy úgy tűnik, jó ötlet, de ezek lényegében artéria eltömődés receptek közvetlen egészségügyi kockázatot.

A szénhidrátok a tényt, hogy a 3 fő makro tápanyagok, hogy a testünk vágynak, így megszüntetésével közül három nem bölcs dolog.

Ehelyett választhatják a tészta, barna rizs, wholegrain gabonafélék, teljes kiőrlésű kenyerek, amely töltse fel hosszabb ideig, akkor elkerülhetetlenül tovább élnek!

7. lépés: az Edzés, az 1-es szám superfood – Acai.

Hangsúlyos “asarhee” – Acai messze a teljes élelmiszer-típus áll rendelkezésre, amely a következő attribútumok:

  • Figyelemre méltó koncentrációja antioxidánsok, hogy segítsék a korai öregedés, 10-szer több antioxidánst, mint a vörös szőlő, 10 vagy 30-szor az antocianinok a piros bor.
  • Egy hajdan egyszeresen telítetlen (egészséges) zsírok, élelmi rost, fitoszterolok, hogy segítse a keringési, emésztő egészségügyi, hogy segítse a megnövekedett fogyás.
  • Egy majdnem tökéletes esszenciális aminosav komplex együtt értékes nyomelemek, fontos, hogy megfelelő izom-összehúzódás, regeneráció.

LEAVE A REPLY