Rate this post

Mivel ez egy hatalmas téma írtam erről egy könyvet. Addig is tudom, hogy van egy csomó ember, több mint 40 furcsa egy magas fokú Xtrasize szorongás arról, hogy a csökkenő szexuális teljesítményt fogja hagyni őket, a végén a nap, hogy úgy mondjam.

Több Xtrasize fontosabb, hogy az őket érintő most?

Van egy pár orvos barátaim mind a férfi, mind a nő -, mind a jelentés, hogy nekem megdöbbentő tényeket arról, hogy az állam a szexualitás a közönség között, valamint hogy azok a kollégák, próbáld megtalálni a módját, hogy foglalkozzon a kérdéssel konferenciákon, illetve hasonló funkciók, ahol az orvosok össze.

Bár a megközelítés, mint azt sokan tudjátok, az alternatív, hogy is pragmatikus, miközben egy kis józan ész remélem, megpróbálom szőni a fontos tények, Xtrasize tapasztalatai mind az alternatív, illetve az allopátiás módozatait.

Miközben csökken a tesztoszteron vezet, hogy sok a zavaró tünetek mi egyenlőségjelet a öregszem-csökkenő libidó, csökken az izomtömeg, az erő, a sűrítés körül a középső, mind a tünetek orvosa, hogy egy elkerülhetetlen része az öregedési folyamatot.

Ugyanakkor a legújabb kutatás mást mond

xtrasize orvosi véleményA kutatás bebizonyította, hogy ezeket meg lehet előzni, még az is megfordult, hogy növeli a tesztoszteron termelését. Most ez a Nyugati megközelítés, de valószínűleg tényleg így van.

Azt szeretném mondani, hogy ez a blog csak egy kicsi, de fontos része a hozzáállását mindenkinek, hogy az idősödés folyamata. Most, amíg nem tette le a régi korban, minden bizonnyal mi is tudunk csinálni sok mindent, hogy fitt maradjon, maradjon az energia magas élni viszonylag nyugodt életét ugyanabban az időben, mint vonzó, teljes mértékben a világon, valamint részt vevő teljesen az életet, annak minden bonyolult.

Ők kutatás a University of Texas a Department of Surgery, hogy lásd, milyen hatással kiegészítése a tesztoszteron a férfi’ izmok. A férfiak ebben a vizsgálatban valójában egyre inkább izom, illetve meg kell erősíteni az izmokat már, anélkül, hogy egyetlen változás az életmód, vagy a szokások! Képzeld el, mi több, a tesztoszteron is, amikor együtt egy hatékony edzésprogram.

Mint az a megközelítés, hogy a természetes megoldások (kivéve, ha kell, különben) ez az a terület, utánanéztem magam.

Ha szeretné, hogy ellenőrizze a tesztoszteron tünetek nézd meg a rövid lista alatt-

(1) a Csökkent szexuális vágy, valamint a minőségi erekció

(2) a hangulat, csökkenti a szellemi tevékenységet, illetve a térbeli tájékozódás képességek, a növekedés, a fáradtság, a depresszió, a düh

(3) Csökkenése, izomtömeg, erő

(4) Csökken a test, haj, változások a bőr

(5) Csökken a csontsűrűség ami oda vezethet, hogy a csontritkulás

(6) növekszik a testzsír.

A kutatási tesztek végeztem, amikor az eredmények a vizsgálatban elemezték, megállapították, hogy azok a férfiak, hogy megkapta a tesztoszteron injekció, valóban nőtt a teljes sovány testtömeg -, izom -, hangerő, lábát, karját, az izmok erejét.

Szóval, nyilvánvaló, hogy ha növeljük ezeket a dolgokat, mint a sovány, valamint a teljes testtömeg -, izom -, hangerő, lábát, karját, izomerő növelése révén a tesztoszteron, akkor a fordítottja is igaz, nevezetesen, ha növeljük ezeket a dolgokat magunk keresztül gyakorolja, akkor növeli a tesztoszteron szintet.

Most tesztoszteron szint csökken a korral, de sok dolgot lehet tenni, így nem zárható ki a játék, mielőtt készen áll. Nem hiszem, hogy el kell fogadnia, hogy egy ilyen boldogtalan sors, sőt azt hiszem, hogy le tudja lassítani az öregedési folyamat is fordított néhány gyengítő hatások olyan könnyen, de vonakodva fogadja el.

Szóval, hogy egészséges legyen legalább két dolgot lehet csinálni, most is vannak …

Kerülje a természetellenes szennyeződéseket, hogy mesterségesen csökkentse a tesztoszteron növeli az ösztrogén-

Fokozza a tesztoszteron természetesen.

Sok férfi több mint 40 érzi, lecsapolták. A nemi vágyat, nem az, ami régen, nem az energia

korábban, úgy érzi, hogy depressziós, gyakran gyengébb, mint régen. Ha aggódik a tesztoszteron szint őket vizsgálni egy orvos, ugyanakkor egy edzőterembe, kezdjen izom, valamint csökkenti a zsír körül a derekukat.

Egyelőre ennyi….de az, hogy most jött vissza az edzőterembe, kényszert éreztem rá, hogy megírjam ezt, mint a megértés többet a Xtrasize téma nagyon motivált megosztani.

LEAVE A REPLY