Rate this post

Fogyás nagy kihívás, mint számos kihívással kell a megfelelő eszközökkel, a kereskedelmi találkozni legyőzni a kihívás. Fogyás eszközöket lehet a kulcs ahhoz, hogy a fogyás sikeres.

Vannak különféle fogyás eszközök ma elérhető. Fogyás eszközök bármi lehet, az egyszerű fogyás tippek, a helyes gyakorlat tippek, berendezések interaktív fogyás számológépek, valamint az eszközök, a neten találtam.

Interaktív Online Fogyás Számológépek

Fogyáskalkulátorok

Megtalálja sok fogyás eszközök, ahol online lehet azonnali eredmények a dugulás a lényeges információkat, amelyek az eredmények kiszámítása az interneten. Interaktív online eszközök kényelmes, gyakran szabad sok websites. Lehet könyvjelző-az oldalt(s) van szükséged, akkor gyere vissza, majd használja a számológépek minden nap.

BMI Kalkulátor – Az első lépés az, hogy használja a testtömeg-index (BMI) számológép. A számológép fogja mondani, hogy ha ön túlsúlyos. Alapján a magasság, súly, ha esik egy a négy kategóriában; sovány, normális, túlsúlyos, vagy elhízott.

BMR Számológép / fogyás Kalkulátor -, hogy Ez az eszköz használja, a nemek, kor, súly, magasság meghatározásához mennyiségű kalóriát égetsz el, miközben az összes többi. Ezt nevezik a bazális metabolikus ráta, valamint a kiindulási pont kiszámításához a kalória-bevitel a fogyás. Néhány BMR számológépek is a fogyás kalkulátor. Vagyis a kalkulátor kezdődik a BMR majd hozzáteszi, az aktivitási szint, majd hozzon létre egy kalória-bevitel ajánlott a fogyás. Javasoljuk, hogy a kalória-bevitel általában egy 500-1000 kalória deficit, attól függően, hogy a számológép.

Kalória-Bevitel Számológép – Ha tudod, mi az a kalória-bevitel a fogyás, akkor meg kell építeni egy étkezési tervet, valamint edzés terv, hogy megfeleljen a kalória-bevitel szüksége van. Ez az, ahol a kalória-bevitel számológép, jól fog jönni. A számológép megmondja, hogy hány kalória van az élelmiszer-tétel kiválasztása. Ezek közül sok kalória kalkulátorok lehetővé teszi, hogy keresni egy adatbázis több ezer különböző élelmiszerek.

Edzés Kalória Kalkulátor – Van néhány módja, hogy hozzon létre egy kalória deficit annak érdekében, hogy lefogy. Csökkentheti a mennyiségű kalóriát fogyasztanak, hozzá gyakorlat, hogy hozzon létre a hiány, vagy csökkentse a kalória által hullámzást mind kevesebbet eszel, gyakorlása több. Ez az, ahol egy edzés kalória kalkulátor szükséges. Ha azt tervezi, hogy hozzá gyakorlat, hogy a napi rutin, akkor meg kell tudni, hogy hány kalóriát égetett edzés közben.

Cél pulzusszám Számológép – Ez egy másik kritikus fogyás eszköz, ha azt tervezi, hogy hozzá gyakorlat, hogy a fogyás terv. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a gyakorló belül a cél szívritmus zónában. A számológép használja a kor határozza meg a maximális pulzusszám, illetve megmutatja, hogy a szívritmus zónában, amely általában 50% – ról 85% – a a maximális pulzusszám. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg róla, hogy belül gyakorolja ebben a szívritmus zónában.

Off-line fogyás Eszközök

Amellett, hogy online fogyás eszközöket lehet találni sok hasznos off-line fogyás eszközök, mint például a fogyás chart, a kalória-bevitel grafikonon, valamint a fogyás napló. Ezek az off-line eszközök használják, a felvétel vagy az követési adatokat, mint ez történik a nap folyamán.

Például, mint te edd meg a reggelidet, nyomtatható fogyás napló rögzíti az élelmiszerek eszel, így azok nem felejtette el, később a nap folyamán. Akkor nézz fel a kalória tartalom használata az interaktív online kalória-bevitel kalkulátor pedig átadhatja ezeket az információkat, hogy az off-line kalória-bevitel ábra.

Ezek az off-line fogyás eszközöket lehet valami, amit létre, vagy meg lehet őket találni a sok weboldalak, ahol töltheted le a számítógépre. Nem számít, ha saját eszközök, vagy amely interaktív online fogyás eszközöket használ, ügyeljen arra, hogy a fogyás eszközöket, hogy sikeres legyen a fogyás céljait.

LEAVE A REPLY