Fogyókúrás Programok -, Amelyek Goji Bogyó Diéta a Legjobb?
Rate this post

Szerencsések vagyunk, hogy élni egy olyan korban, amikor az információ rendelkezésre áll, hogy segítsen nekünk megtalálni a megoldást, hogy szinte bármilyen probléma, hogy mi lehet néző. Egészséges Goji Bogyó fogyás egy tökéletes példa erre. Sok fogyókúrás programok, amely megfelel szinte minden típusú személy, valamint az életmód.

Egy fontos dolgot kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a megfelelő programot találni, aki oktatja, hogy hosszú távon hogyan fogyjak tartani. Az alábbiakban néhány a leg — bb népszerű fogyókúrás programok a piacon:

A Goji Bogyó a Cukorbetegség Diétás

A Cukorbeteg diéta nem egy diéta, mint az oktatás, milyen ételek egészségesek, milyen ételek okoznak a diabéteszes, hogy egy növeli a glükóz a vérben. Minden ember különbözik, ahogy a test anyagcseréje fel a glükóz, így a cukorbeteg diéta tér el azok körében, akik használják. A Cukorbeteg étrend kevesebb, mint egy diéta, valamint több, mint egy egészséges testsúlycsökkentő programot lehet használni bárki, aki azt akarja, hogy előnyös egy egészségesebb életmód.

A South Beach Diéta

A South Beach diéta ismert, mint az egyik legnépszerűbb, egészséges fogyás táplálkozás. Egy kardiológus nevű Dr. Arthur Agatston, egy kórházban, a Déli Parton, létre ezt a diétát. Ő eredetileg a diéta azoknál a betegeknél, akik túlsúlyosak voltak szívproblémái. Dr. Agatston nyilatkozta, hogy a South Beach Diéta nem egy alacsony szénhidrát tartalmú étkezési tervet, vagy egy alacsony, kövér, étkezési tervet, de biztos lehet benne, hogy mind az egészséges, tényleg működik.

NutriSystem Táplálja Program

A Nutri Rendszer Táplálja a Program működik szabályozásával az élelmiszerek eszel, valamint a részeket. Van pár jó dolog ez a diéta. Az első az, hogy az étel már kész szállított jogot, hogy a bejárati ajtó – egészséges fogyás, anélkül, hogy az ételek, olyan, mint Jenny Craig. A másik előnye, hogy a NutriSystem Táplálja a Program, hogy ez nagyon kedvező, még akkor is, ha nem egy Hollywoodi sztár.

A Zóna-Diéta

Barry Sears PhD létre a Zóna-Diéta szerint a legújabb vizsgálatok megállapították, hogy a legtöbb sikeres diéta közül ilyen diéták, mint az Atkins diéta, valamint egyéb, magas szénhidrát -, alacsony zsírtartalmú étrend. A diéta maga azt mondta, hogy nagyon nehéz megérteni, de működik a képlet, 40% szénhidrát, 30% – a mindkét fehérje, zsírok, minden étkezés. Ha érted a Zóna diéta, lesz egy nagy siker arány, mint ez.

Az Atkins Diéta

Az Atkins Diéta már körül, mivel a 70-es években, amikor Dr. Robert Atkins a könyvet írta, Az Új Diéta Forradalom. Ez a diéta lett nagyon népszerű, néhány évvel ezelőtt, de népszerűsége elején csökkennek. Az Atkins Diéta működik az a fő, hogy szabad enni, fehérje -, zsír -, de kerülni kell enni szénhidrát az étkezési tervet.

Ez a sajátos módja az evés hozott létre, sok vita, valamint az eredmények vegyesek voltak. Azt mondják, hogy az Atkins Diéta nem mindenkinek, de a kutatás azt sugallja, hogy sokan elérték a rövid távú fogyás, ez a diéta.

A Negatív Kalória Diéta

Ez a program azt mondta, hogy egy hóbort diéta, ami egy alig álcázott alacsony kalóriatartalmú étrend. A Negatív Kalória Diéta működik, azáltal, étkezési élelmiszerek, amelyek több kalóriát emészthető, mint a mit tartalmaznak. Voltak vegyes eredmények a Negatív Kalória Diéta Terv, de, mint általában, sok embernek volt egy rövid távú fogyás megoldás ez a diéta.

A Három Napos Diéta

goji bogyóA három napos diéta azt állítja, hogy azok segítségével akkor elveszíti akár 10 kiló 3 nap a ragasztás, hogy az étkezési terv három napig. Ez alapján nagyon alacsony kalória-étkezési tervet. Egy alacsony kalóriatartalmú terv lehet a vedlés kiló, ha használt, hosszabb idő alatt, mint három napot, mert ez idő után, a szervezet elkezdi éhezés mód pedig lelassul az anyagcsere. Mert a diéta alapja, az alacsony kalória-étkezési tervet, akkor is úgy érzi, lecsapolt energia pedig éhes. Ez okozhat sok, hogy az emberek ne használja ezt az étkezési tervet.

Legyen óvatos, hogy változnak az étkezési szokások, egészséges fogyás fontosabb, mint elveszíteni kilót, amilyen gyorsan csak lehet. Sok más fogyókúrás program, amely segíthet a fogyásban, azonban mindig a legjobb, hogy egyeztessen orvosával, mielőtt változó, hogy eszik vagy bármilyen Goji Bogyó diéta pirula.

LEAVE A REPLY