Rate this post

Mivel a korai évszázadok, vagy talán még a hajnal, a férfi, a férfiak mindig is próbáltam keresni a létezése értelmét. A férfiak mindig is próbáltam felfogni, megérteni, hogy ami lényeges, hogy őket, így megpróbálták meghatározni a kapcsolat vele, a nagyobb erő, amely lehetővé teszi neki, hogy létezik. Sokszor a férfiak mindig azt hitte, hogy csak a gyógyulás egy szellem lehet gyógyítani testben, mind lélekben.

Lé Böjt, Méregtelenítés

Bár a víz a böjt még mindig úgy vélte, hogy a böjt legtisztább formája, manapság lé a böjt vezetnek be alternatívájaként víz böjt. Lé böjt kiküszöböli a felesleges mellékhatások, hogy jön a böjt víz felhasználásával egyedül, mint például a fejfájás, fáradtság. E folyamat révén, képes arra, hogy használja fel tárolt energiaforrások, mint például a glükóz -, zsír-fehérje, mivel a test meg van fosztva az alapvető élelmiszer-források által biztosított alapvető lehetőség. Toxinok tekinthető zsírban oldódó is megszűnt. Ugyanakkor, bár a test nem teljesen megfosztották a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat láttam a zöldségek, gyümölcsök használt lé böjt. Ezért a felesleges mellékhatások kísérő, a víz, a böjt, a legtöbb kifejezetten a fáradtság érzése, megszűnik.

Néhányan azt állítják, hogy miután egy 3 napos léböjtöt, válnak újra feszültség alatt kiöntött a jobb értelemben a jólét.

Lé böjt is segít a tisztítás, a vastagbél, a nem kívánt toxinok, amelyek gyakran tárolt a belekben. Nem is figyelemmel, a belek, hogy a stressz által előidézett eszik túl sok rost a nyers zöldségek, gyümölcsök. A végén az eredmények azt mondta, hogy nagyjából ugyanaz.

Lé Böjt Spirituális Tisztító

Évszázadok óta, különböző egyének különböző hitvallások mindig is folyamodott, hogy a böjt, mint azt megtagadni magukat az anyag a kísértésnek. Ezek azt mondják, zavarja a kapcsolatuk, ami kedves nekik – legyen az egy istenség, egy magasabb hatalom, vagy egy egyszerű hit, egy jobb élet után újjászületés.

A szigorúbb értelemben a böjt gyakorta meghatározott megtagadják maguktól az ételt, sőt, ital hosszabb ideig. Ami a vallás, ez végre annak érdekében, hogy adjon időt, hogy meditálni, ha mi teszi az emberi lélek egész. A különböző vallások, tagadja, hogy az ember önmagát az anyagi élvezet lehetővé teszi, hogy a kapcsolatot egy spiritualitás. Végtére is, ez az, amit ebben az értelemben a materializmus, hogy az egyik ad, a kísértésnek pedig folyamatos az elégedetlenséget.

Egyén folyamodott lé böjt során a legtöbb kétségbeesett alkalommal, ha csak közelebb érzi magát istenhez, vagy annak, aki a jogosult a hitük. Az egyik rájön, hogy nélkülözés keresztül éhség teszi a szellem erősebb, egyre erősebb, a másik végén a megújult hit. A megújult értelemben a hit, egy a képes arra, hogy kifejlődjön a belső békét kellett gyógyítani, mi egyszer már elpusztult. Végül, feldolgozni mindazt, amit az ember felfedezte, hogy a lélek, a szellem, egyre jobban felkészült arra, hogy újra kezdeni a folyamatos utazás, amit ő már tudja, hogy az élete.

Akarom, hogy könnyen, biztonságosan állítsa vissza a health által lé böjt?

Természetes gyógyító erősen ajánlott, lehetőleg sok a mai gyors étel a világon. Ha kíváncsi, hogyan lesz képes eltávolítani a méreganyagokat, hogy a test ne keressen tovább. Gyümölcslé a böjt egy nagyszerű módja annak, hogy megtisztítsák a testet. Által lé böjt képes, hogy lefogy, javítja az emésztést, fokozza az immunrendszert, majd aktiválja az életed.

LEAVE A REPLY