Rate this post

Ez a nagy kérdés ma az: “Csak el, hány férfi van néhány formája ED?” A válasz az, hogy “Jól kutatott Titan Gel tanulmányok kimutatták, hogy a valós szám 72% – a, a férfiak felüli 48.” Úgy hangzik, hihető, nem? Nos, nem hiszem el. Elkövettem azt a számot!

De már megjelent egy könyv, az interneten, a Titan Gel magazin cikkek, hirdetések.

Biztosan meg kell, hogy igaz legyen. Mint ha ez biztosítaná az igazság a statisztika. Tudom. Tanítottam azonnal, az első lecke lesz, hogy hogyan hazugság, statisztika. Az igazság az, bármely képzett kutató a nagy nyomás eredményei, amelyek támogatják a helyzetben lehet tervezni egy tanulmányt, ami úgy néz ki, jogos, de meg fogja adni a választ.

Néhány tanulmányok, ED ebbe a kategóriába esik, vagy valamilyen variációja. Vessünk egy pillantást néhány, a tanulmányok, amelyek gyakran idézett, nevek nélkül, vagy ki tette őket. Ezek csak példák a vizsgálatok, hogy baj van, aztán a végén, hogy használni, mint “az evangéliumi igazság.” Első fontos a kommunikáció, hogy az arcátlanul idézték rosszul. A jogos szerző az idézett mint mondás, bizonyítva azt, amit ő nem is, sokkal kevesebb szándékozik tenni.

Ez egy non-verbális kommunikáció, mondván, hogy csak 7% – a, vagyis minden beszélgetés vitték a szót, ami elhangzott. Ez a tanulmány már idézett így széles körben van szó szoros értelmében vett erőt a saját, még a nem-pszichológiai lakosság. Majd alkalmazni, hogy minden olyan helyzetek, beszélgetések.

Ó, ha ez igaz. Gondolj bele, milyen könnyű lenne megtanulni egy idegen nyelvet. Hogyan mondta, a szót, vagy akár, hogy milyen szavakat mondta, nem számít, mindaddig, amíg megvan a hangszín, mimika egybevágnak azzal, amit mondani akartunk. Tudtuk vinni egy másik országba, teljesen érteni, megkérdeztük, merre van a fürdőszoba, megpróbálta érdekében, vacsora, vagy megpróbált beszélni magunkat a vezetői idézet.

Ebbe az összefüggésben nyilvánvaló, hogy ott már súlyos félreértelmezése a vizsgálat eredményeit. Egy közelebbi pillantást a tanulmány megállapította, hogy az eredmények, hogy az alkalmazott egy nagyon szorosan szabályozott, konkrét helyzetre alkalmazták, hogy az egész terület a kommunikáció, jellemzően emberek, akik nem tanulmány, nem olvastam el a vizsgálatot, s nem is biztos, hogy ahol a tanulmány jött.

Hasonló probléma merült fel a vizsgálatok során a hatékonyság érdekében-ED gyógyszerek. Egy gyakran idézett tanulmány középpontjában egy kis számú ember, aki elment egy orvosi ED klinika keres enyhülést. A tanulmány eredményei voltak nagyon érdekes. A férfiak száma, akik ment a klinikára, aki valójában volt ED nagyon magas volt, mintegy 75% – át.

Nem meglepő, hogy a szám nagyon nagy. A legtöbb férfi, aki elment a klinikára már “diagnosztizált” a saját állapotát. Ment a klinikára, mert vagy fél, vagy benne biztos, hogy volt ED. Persze, sokan voltak.

Itt kezd egy kicsit kockázatos.

titan gelEz a tanulmány használják most, hogy mondod 75% – a minden ember egy bizonyos kor ED.

Persze, ez nem az, amit a tanulmány. Úgy találta, 75% – a férfi, aki elment, hogy egy egészségügyi intézmény, már arra gondoltam, hogy volt ED, akkor diagnosztizált ED. 25% – a, a férfiak, akik úgy gondolták, ED, nem kellett volna. Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket alkalmazni, hogy az egész lakosság az Amerikai férfiak, fel kell tételeznünk, minden Amerikai férfi rutinszerűen megy egy ED klinikán.

Persze, ez nem igaz. A legtöbb férfi nem megyek oda hozzájuk. Az egyetlen ember van, aki azok az emberek, akik egész biztos, hogy nem. A lényeg: légy óvatos, vigyázz nagyon, hisz minden statisztikák ED, vagy bármilyen más egészségügyi probléma is van. Nézd a szinten a bizonyíték arra, hogy a kutatók nyújt a kérdést, hogy egyezik-e azzal, aki az alanyok, de ha csak így van értelme.

Ne feledd, az első lecke, a statisztikák mindig, hogyan kell hazudni a Titan Gel statisztika, hogy a számokat mondani, amit akarsz mondani. Nem kompromisszum, az egészségre eredményei vacak kutatás.

LEAVE A REPLY