Hat Chocolate Slim Tippek A fogyás Sikere
Rate this post

Ha készen áll, hogy lefogy, az egy dolog, hogy mi javasoljuk, hogy ezt az időt arra, hogy a terv a stratégia megközelítés megfelelően. Ha megértjük néhány a legfontosabb Chocolate Slim lépéseket kell használni, hogy több a zsírégető program növeli az élvezet lesz, míg rajta.

Vessünk egy pillantást a hat lépés, amely segít elérni a teljes fogyás sikerét.

Állítsa be a Megfelelő Chocolate Slim Kalória-Bevitel

chocolate slimA legelső dolog az, hogy határozza meg a megfelelő kalória-bevitel. Miközben valószínűleg szüksége lesz alacsonyabb a kalória-bevitel, ha azokat a kalóriákat túl alacsony, akkor látni fogsz egy jelentős csökkenése az anyagcserét.

Ne feledd, a szervezet megköveteli egy bizonyos mennyiségű kalóriát, csak életben maradni, így minden alkalommal, amikor a Chocolate Slim kalória-bevitel túl alacsony, harcolni, hogy további zsírégetés, hogy sokkal nehezebb. A munka egy Bejegyzett Dietetikus egy nagyszerű módja annak, hogy a start okosan, biztonságosan. Ha ez nem lehetséges, látogasson el az Amerikai Szív Szövetség honlapján, hogy a becslés a kalória-bevitel alapján a kor, nem, magasság, valamint tevékenységi szint.

Menetrend Csaló Étkezés

Győződjön meg róla, hogy az idő, most, hogy a menetrend a pár csaló étkezés. Egyszerűen a tudat, hogy kap egy esélyt, hogy enni az élelmiszerek vágynak, természetesen lehet menni egy hosszú út felé segít ragaszkodni a program.

Abban a pillanatban, hogy teljesen korlátozza magát minden élelmiszerek, élvezd a percet, hogy nem lesz képes, hogy gondolsz rájuk, így a tervezés, a csaló étkezés a kezdetektől segít, hogy lehet megkerülni ezt a kérdést.

Csak légy biztos, hogy amikor a csaló étkezés, hogy tartsa őket a megfelelő adag mérete.

Tudjon Fehérje, Minden Étkezés

Győződjön meg róla, hogy egyre elegendő fehérjét minden étkezéshez, valamint snack enni. Ha nem viszel be elég fehérjét fogod, hogy nem csak veszélybe kerül a sovány izomtömeg veszteség, de az anyagcserét is, nem fog futni, amilyen gyorsan csak lehet.

A fehérje az egyetlen tápanyag, hogy azonnal fokozza az anyagcserét, amikor a fogyasztás, akkor biztos akarok lenni benne, hogy lesz elég. A legjobb források közé, csirkemell, pulykamell, tengeri hal, hal, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, szója, tofu, valamint a tempeh. A fő fehérjék elkerülése érdekében, ha az a célod, hogy lefogy közé tartozik a magas zsírtartalmú vörös húsok termékek, bacon, feldolgozott húsok, valamint a magas zsírtartalmú tejtermékek.

Célja nem kevesebb, mint 15 g / vacsora, snack, amely körülbelül 2 oz érdemes a húst, vagy egy csésze zsírszegény tej, akkor rendben van. Húsz gramm még jobb lenne.

Alternatív Között Magas, Illetve Alacsony Szénhidrát Nap

Fontolja meg, hogy felváltva hol magasabb, hol alacsonyabb szénhidrát nap. Ezzel a megközelítéssel hajlamos arra, hogy jól működik a sok ember, aki nagyon aktív. A nap, hogy egy edzés tervezett, többet eszel szénhidrátot, ezért úgy érzik, többet, energikus, mivel a szénhidrátok az elsődleges üzemanyag, hogy a szervezetnek szüksége van a gyakorlat. Fogyasztanak, kevesebb a szénhidrát, a kisebb aktivitás nap.

Változó, amely körül szénhidrátot eszel is segít, hogy csökkentse az esélyét, az anyagcsere lassul, mint szorosan kötve a szénhidrát bevitel. Csak légy biztos, hogy a teljes heti kalória-bevitel még mindig összhangban van, ahol lennie kell, mint hasznosítani a szénhidrát kerékpáros megközelítés.

A Terv Az Éjszakai Nassolás

Ha ön egyike azoknak, akik szeretnek snack éjjel, nem is tagadom – terv. Ahelyett, szidta magát minden egyes alkalommal, amikor add, hogy késő este enni, egyszerűen terv egy snack, majd kössük be a teljes kalória-bevitel.

Ha nem számítjuk azokat a kalóriákat felé, a napi teljes, ügyeljen arra, hogy válasszon egészséges, akkor nem probléma eredmények eléréséhez. Néhány jó estét snack közé joghurt a lenmag, túró, mogyoróvaj, vagy egy doboz tonhal néhány nyers zöldséget.

Légy Kreatív A Konyhában

Egy kis időt, hogy kreatív a konyhában, de egy pár jó recepteket kipróbálni. A több fajta van a rutin, miközben az egészséges annál nagyobb az esélye, hogy kitart mellette.

Étrendi unalom hajlamos arra, hogy a leggyakoribb oka, hogy az emberek miért esik le a terveket. Így biztos, hogy nem ugyanazt eszi, étel, újra meg újra, segít megelőzni az unalom pedig továbbra is a siker.

Ez a hat gyors lépéseket segít abban, hogy jól indul a fogyás terv. Emlékszem, hogy a kis változtatás, amit ma igazán kifizetődő holnap. Nem érzem magam megfélemlíteni, érzem, meg kell csinálni egy teljes Chocolate Slim étrend átalakítása egyszerre. Ehelyett, a hangsúly a kis változások, akkor lehet, hogy ami neked az utat egy egészségesebb jövő.

LEAVE A REPLY