Soha nem úgy tűnik, hogy nem! Minden hónapban egy millió új hóbort vagy elkezdték eladni egy könyvet, szeminárium vagy élelmiszer termék. Minden hónapban, egy mega-ezer ember veszélye, egészségüket, sőt életüket, a gyors, egyszerű módja annak, hogy néz ki, mint a legújabb szuper-modell. Lehet, hogy még fogyni, de fogyókúrákkal súlyos Goji Bogyó mellékhatások.

Persze, konzultáljon orvosával, ha bármilyen Goji Bogyó diétás program, de ez a cikk áttekinti az egyes hatások a hóbort diéta, javaslom, alternatív.

Goji Bogyó A Hóbort Diéta-lefogy Gyors, Egyszerű: ennek van értelme, hogy maradjon távol bármit, ami azt állítja, hogy gyorsan, könnyen. Gyors, egyszerű diéta azt állítja, különösen veszélyes. Miközben kutatja fogyás az Interneten, találtam több száz különböző gyorsan, könnyen diétákat, a ecet diéta, böjt, hogy az összes folyadékot. Nem kell mondanom. Ha ezt olvasod, valószínűleg látta azokat, abban a reményben, hogy ez a cikk ad valami újat. Ahelyett, hogy az új, gyors, egyszerű hóbort, módszerek, megyünk arra, hogy ez egy unalmas, öreg, lassú, nehéz módszer biztonságos, egészséges, állandó. Ez azért van, mert még a legjobb hóbort módszerek hely súlyos éhezés stressz a szervezetben.

Éhezés Hatások: Sokan nem értik, hogy miért nem lehet, csak abbahagyni az evést, vagy más drasztikus intézkedés, mint az evés csak répa, hogy a fájdalom a fogyókúra át gyorsan. Még a tápanyag-gazdag folyadékok vagy más, jó hírű, divatok a testet a hatása alatt éhen, ami komoly stressz, hogy a rendszer. Ha a fogyás fokozatos, valamint a tápanyagok kiegyensúlyozott, mindenféle negatív egészségügyi hatások jöhet a fogyókúra éhezés. Alacsony szénhidráttartalmú diéták nem tud túl sok a rossz fajta zsírok a testünkbe. Alacsony fehérje, vegetáriánus táplálkozás vezethet izomsorvadás. A gyors fogyás program hordoz jelentős kockázatot. Ha valaki azt mondja, hogy nyugodtan elveszíti, több, mint 2 kiló hetente, vidd a Goji Bogyó program orvosával, mielőtt követ el. A szokások, úgy tűnik, mindig az előtte-utána képeket, sikertörténetek, de senki nem akar hallani azoktól, akik nem sikerül, vagy rosszabb, beteg következő a diétás program.

Szívinfarktus, Stroke, Kóma: Szerencsére a súlyosan veszélyes étrend programot leállították, gyorsan. Sajnos, minden, ami leállt úgy tűnik, egy tucat induló. Fogyókúra, komoly üzlet. Az emberek diéta, mert át jóllakott az evés arénában. Gyakran előfordul, hogy gyors megoldás, így vissza, hogy a túlzott engedékenység. Fogyókúrákkal szinte mindig gyorsan programok, amelyek megváltoztatják a táplálkozási egyensúly. Sok program okozta betegség, a halál, a szívinfarktus, a stroke, hipoglikémiás kóma, anorexia nervosa, stb. Nem hagyhatjuk, hogy a tortát szeretnénk, trim ábra is. Amikor eszik, ha igyekszünk, hogy minden elvesztését kockáztatjuk.

Hízni Gyors: beszéljünk arról, hogy mi történik, ha sikerül a tömeg célok segítségével egy hóbort diéta. Most, egy hónap után, hogy megtagadjuk magunktól, meg kell találnunk a módját, hogy éljen a vékonyabb életüket anélkül, hogy az állandó diéta tervet. Fogyókúrákkal…még a mostanában népszerű, sikeres alacsony szénhidráttartalmú tervek mutatják, egy nagyon gyors súlygyarapodás azok áttérés a táplálkozás. Nem mehetünk vissza a normál táplálkozás, mert ez tett minket kövér, de senki nem tanította meg nekünk, hogyan kell csinálni semmit, de megy a fogyás diéta. A tömeg veszteség, illetve nyereség hullámvasút tartja testünket a folytonos állam a stressz, ami egyébként növeli az étvágyunkat. Kell lennie valami értelmes megközelítés.

Használja a Józan Ész: Az értelmes megközelítés, mit tanultunk az általános iskola óta. Mi lehet fogyni követve az egészséges étkezési terv. Ez a kiegyensúlyozott étrend az orvos már meséltem, mivel már volt egy orvos. Azt kívánom, bárcsak ne vártam volna, amíg nem volt 100 kiló túlsúly volt, cukorbetegség, mielőtt rájött, hogy ez a terv. Igen, ez a régi, unalmas! Senki sem fogja, mint te, amikor azt mondja, hogy lefogyott a “helyes étkezés” diéta. Igen, lassan! Eltarthat, hogy 3-4-szer a hóbort diéta menetrend, hogy eléri az ideális súlyát. Itt van néhány jó hír arról, hogy az evés jó, hogy lefogy: Ez a legbiztonságosabb módszer! Végleges! Így van! Soha nem lesz a fogyás diéta újra, mert amit tett, hogy elveszíti a súlyát, amit továbbra is fenntartani.

Szóval, maradjunk a veszélyes hóbort diéta hullámvasút, vagy megszüntesse fogyókúrákkal teljesen eszik egy kiegyensúlyozott Goji Bogyó diéta minden alkalommal.

LEAVE A REPLY