Hogy Proaktív Arról, Hogy A Hajhullás
Rate this post

Ha hullik a hajad, lehet érezni a negatív mentális mellékhatások a stigma kapcsolódó kopaszság. Hullik a hajad teszi, hogy fogékony az érzéseit, a veszteség, a kétségbeesés, s halványuló fiatalok. A jó hír az, hogy míg a tudomány nem elég elérte a zenith gyógyítására kopaszság, hogy sokkal több lehetőség van, mint a hajhullással szenvedőknek csak húsz évvel ezelőtt. Mielőtt fogd meg a clippers, a Bruce Willis-nézd, meg kell nézni a lehetőségeket.

Először Is

Felfedezni a hajhullás is úgy tűnik, mint egy hirtelen sokk, hogy a rendszer. Ha megerősíti azt tapasztalja, kopaszodás lehet, hogy nyugodt vagyok, de reménytelen érzés. Ez azért történik, mert láttuk, hogy ez a forgatókönyv bontakozik ki sokszor a barátok, rokonok, ezért feltételezzük, hogy a sors a miénk. Az igazság az, hogy ha már elmúlt a “miért pont én?” fázis akkor kezdődik foglalkozik azzal a kérdéssel, proaktív módon. Ha egyszer elfogadták, hogy a probléma nem megy el magától, sokkal inkább arra, hogy a kérdés. Nyugi, ne feledd, hogy van lehetőség az apád, az apja pedig soha nem volt.

Hol Kezdjem

Mielőtt rátérnénk az opciók lehetővé teszi, hogy meghatározza az oka, hogy tudja, mi van dolgunk pedig, hogy mit kell elkerülni. Ha azt tapasztalja, férfi minta kopaszság, a haj elvékonyodása miatt a genetikai hajlam okozza a fejbőr termel haj. Más szóval, a haja alá, az csak egy tünet, az egy másik probléma. Ez azt jelenti, hogy a hajhullás kellene vizsgálni kritikusan ahelyett, hogy felületesen.

A legrosszabb akció a hajhullás szenvedő megtehet az az, hogy ne érintse meg a haj elvesztésétől félnek jobban. Ha nem piszkálod, vagy fésüli a haját, csökkenti a stimuláció, hogy a fejbőr viszont okoz gyorsabb haja alá. Ez lehet menteni egy pár hajszálat rövid távon, de amikor azok a hajszál hullik ki végül, azt nem kell cserélni, mert a tüsző belép egy nyugalmi fázis. Míg szunnyadnak tüszők is újjáéledt idővel, sokkal könnyebb megelőzni őket, hogy belépjenek ez a szakasz az első helyen. Szintén javasoljuk, hogy fésüli a haját, lehet, hogy rossz a hajad, így ez az egészséges mértékkel.

Továbbá, kalapok nem okozza vagy segíti elő, hogy a haja alá. Viselése közben egy szűk labdát kap gyakran korlátozhatja az oxigén áramlását a fejbőr, kalapok maguk nem érinti, vagy mert a kopaszság. Visel egy szoros lófarok hosszú ideig okozhat Vontatási Alopecia, átmeneti formája, a haja alá, amely húzza a hajszálakat ki erőszakkal.

Ami Hajhullás Megoldás?

A megoldást választja, hogy kezelje a hajhullás kell alapulnia legalább néhány tényező. Sok dolgot kell figyelembe venni, mint például a költség, a biztonság, hatékonyság, csak hogy néhányat említsünk. Nem minden hajhullás megoldások jönnek létre egyaránt. Én úgy döntött, egy természetes hajhullás megoldás, hogy elkerülje a fejlődő új egészségügyi kockázatok, valamint, hogy megfékezze a pénzügyi költség. Más a haja alá szenvedők lehet választani több klinikai opció, mint a hajátültetés műtét.

A tanácsom az lenne, hogy a kutatás, a lehetőségek mérlegelése, a pros and cons alaposan, mielőtt döntene. Amikor megtalálta a megoldást, azt hiszem, meg kell adni az esélyt, hogy működik. Számos hajhullással szenvedőknek ugrás a megoldás megoldás, sok pénzt költöttek, valamint szolgáltatásaink, kis, ahogy az eredmények. Nincs semmi baj a váltás a kúra új információk alapján, de emlékszem, hajhullás megoldás lesz szükség alkalommal lép hatályba.

A Haj Gondozása

Vizsgálja meg, hogy vigyázzon a haj. Így segít megfékezni, hogy a káros szokások, amelyek lehet, hogy hozzájárul, hogy a hajhullás. Ne használja egy olcsó sampon, hogy tele van vegyi anyagok? A sampon is tervezett a típusú haj? Vagy a sampon használata túl gyakran? Mivel a hajhullást csak a tünete, hogy egy mélyebb probléma belül a fejbőr, meg kell vizsgálni, mit teszel a fejbőr minden nap.

A fejbőr egy komplex terület csoportjára szervek, amelyek olyan a haja. Van egy egyensúly olajok (különösen a faggyút), hogy természetesen kabátok a hajad. Túl sok, túl kevés, vagy egyenetlenül elosztott faggyú okozhat még problémákat. Sokan, akik ismerik a szerepe a faggyú a haj elvesztése érzem, hogy túl sok faggyú, vagy “edzett” faggyú okozza és/vagy súlyosbítja a hajhullás. A valóságban, ha megpróbálja lemosni a faggyú, a fejbőr válaszol a termelő több faggyú.

Ez csak egy példa, a haj félresikerült. Annak érdekében, hogy a legjobb ellátást a haja, használja a sampont tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek fejbőr. Használom a sampont úgynevezett Nioxin, amely tisztítja a fejbőrt, anélkül, hogy felborulna az egyensúly, illóolajok. Ez nem egy drága sampon, de úgy tervezték, hogy alkalmazható szenvedők ritkuló haj. Sok samponok célja a hajhullással szenvedőknek, valamint egy újabb fegyver a harcot a hajhullás.

Ott lehet egy kis bonyodalom ezek a samponok. Általában kétféle típusú samponok a hajhullással szenvedőknek. Vannak samponok, mint Nioxin, hogy a munka, hogy távolítsa el a maradék DHT így védi a fennmaradó haj hullik ki. Ott is olcsóbb, samponok, néha forgalomba, mint “sűrítő” samponok. Ezek a samponok nem távolítsa el a maradék DHT de csak sűrűsödik maradék haját. A haja ugyanolyan hajlamos a fall out. A hajad, majd csak vastagabb miatt ki kötet.

Nem sampon önmagában visszanövés haj, de vannak samponok, mint Nioxin, hogy megvédje a fennmaradó haj a csapadék. Erősen ajánljuk, hogy az ilyen típusú haj, mint egy intézkedés, hogy megakadályozzák a csapadék kombinálható más technikákkal és/vagy megoldások. Ezzel megvédi a fennmaradó haj, míg más módszerek, technikák segít regenerálódni elvesztett haj.

Kidolgozása Proaktív Hozzáállás

Legyünk proaktívak a haja alá a legjobb módja annak, hogy tartsa a haj, illetve visszaállítani a haj, ami már elveszett. Számos intézkedést tehet, hogy a cím a hajhullás. Ne félj attól, hogy kezelni a hajat. Kezdődik otthon nézi, hogy mit csináltál, hogy törődik a haj. Nézd meg a kezelés, amely az ön számára. Van egy lehetőség, hogy kezelje a hajhullás, szóval, ha igazán akarja, hogy a haját tegye le a clippers lépéseket tenni. A jó kutató, a következetesség, a pozitív hozzáállás, a hajhullás lehet a múlté.

LEAVE A REPLY