Rate this post

Új kutatások azt mutatják, hogy a relaxációs technikák javítása egészségügyi megváltoztatásával a minták gén tevékenység, amely befolyásolja, hogy a szervezet reagál a stresszre. A pozitív hatások láttak a genetikai elemzés, mind a hosszú távú vagy rövid távú felhasználók az ilyen technikákat. Megmutatták, hogy megváltozott a sejtszintű anyagcsere, a válasz, hogy az oxidatív stressz vagy egyéb folyamatok. Minden, ami hozzájárulhat sejtkárosodást a krónikus stressz.

Dr. Herbert Benson idézték a US News and World Report, mondván: “Mi azt találtuk, hogy amikor idézi a relaxációs válasz, a nagyon gének be-vagy kikapcsolása a stressz fordult a másik irányba. Az elme képes aktívan be -, illetve kikapcsolja a gének. Az elme nem a testtől.”

A kutatás azt mutatja, hogy ahogy egészségügyi problémákat okozhatnak a szervezetben keresztül életmóddal is létrehozható jó egészséget keresztül életmód is. Ez az első átfogó tanulmány, hogy megmutassa, milyen elme államok hatással lehet a gén kifejeződése.

Amit a tudósok a megállapítás, hogy a rendszeres használata a relaxációs technikák is pozitív hatással egészség a sejtek szintjén.

Ahogy hallottam, a kortizol, hogy megjelent stresszhelyzet, ami azt jelenti, hogy megtartja a kövér hasa, a relaxációs technikák kimutatták, hogy kiadja gyógyító tulajdonságait.

Ez a relaxációs válasz megtalálható a gyakorlatok, jóga, tai chi, mély légzőgyakorlatok, meditáció, ima, progresszív izomlazítás, biofeedback, irányított képek, Qigong. Ezeket a technikákat használják kezelése mindenféle fájdalom, meddőség, álmatlanság, valamint egyes egészségügyi feltételek. A Tai chi gyakran úgy írják le, mint “a meditáció a mozgásban” talán pontosabban “gyógyszert a mozgás.”

A lassú, ritmikus mozgások áll éles ellentétben áll a gyors tempójú Nyugati életmód elfoglaltság. Az ilyen típusú tevékenységek erő a fejében, hogy összpontosítson a légzés, valamint, hogy teljesen elmerül az aktuális pillanatot. Ez lehetővé teszi a résztvevőt, hogy kapcsolja le az állandó mentális pletyka, mind mentálisan pihenni, míg a fizikailag vonzó ezekben a lassú mozgás.

Sok ember nagyon nehezen, hogy egyszerűen csak menj lassabban koncentrálni belül.

Ez a tény teszi, hogy egy méltó gyakorlat. A tanulás kihasználni a saját személyes energia, hogy nyugodtan fókusz belül lehet hasznos skill irányító hektikus stressz. Támogatása a képesség, hogy lassú a légzést, csökkenti a pulzusszámot keresztül gyakorolta relaxációs technikák is rendkívül helyreállító, amely lehetővé teszi, hogy hiszem, hogy világosabban meg nyugodtan.

Ahogy te is káros lehet az egészségre keresztül stressz okozta betegség, tanulmányok, most, hogy kész megmutatni, hogy képes meggyógyítani a testet technikák alkalmazásával, hogy nyugodt az elme, mind a test. Pozitív eredmények a relaxációs technikák voltak sokáig azt gondolták, hogy “minden a feje” az a felhasználó, de a Tudósok most kezdik megtalálni a konkrét bizonyíték arra, hogy ezeket a technikákat, relaxációs válasz egy biofeedback mechanizmus, amely megváltoztatja a génexpressziót.

Az ilyen típusú tevékenységek jóváírták számos fiziológiai, pszichológiai előnyök. A kutatók egyelőre nem világos, hogy ezek az előnyök elérni, de a szerzők a Tufts Medical Center tanulmány a hatások a tai chi megjegyezte, “Kontrollált légzés, mozgások, elősegítik a nyugodt állami, mind a mentális nyugalom, amelyek emelhetik a fájdalom küszöbértékek, valamint segít megtörni a ‘fájdalom ciklus.'”

Bár nem minden kutató egyetért, hogy miért, vagy hogyan történik ez, ez egy izgalmas felfedezés, hogy vizsgálja meg. A harci stressz, ajánlott, hogy az emberek használják a megközelítés, hogy megtalálják, hogy ösztönözze a relaxációs válasz 20 percig, naponta egyszer. Végre egy ajánlás, ami öröm, hogy végezzen, próbáld ki magad, aztán meglátjuk, milyen különbséget tud tenni.

LEAVE A REPLY