Hogyan Xtrasize Gyógyítani Korai Magömlés
Rate this post

Mi PE S Mit tehetek én Róla, Ha nekem Van?!

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg szenved a korai magömlés (PE). Ha egy pár percet, hogy ezt a szöveget olvassa, meg tudod változtatni a Xtrasize szexuális életét. Amint elolvastam ezt a cikket, további lépéseket kell harcolni ezt a problémát! Ne hagyd, hogy ezt a lehetőséget nem csúsznak el. Egy kis olvasni tud csinál egy különbség aközött, hogy egy gyorslövő, élvezi az egészséges szexuális élet. Higgy nekem! Akkor lesz boldog volt a kutatás. De ami a legfontosabb, a szexuális partner lesz hálás is!

Majdnem 75% – a, A Férfiak Szenvednek Valamilyen Korai Magömlés.

Mi Határozza meg Xtrasize PE?

xtrasize használataKorai magömlés (PE) egy olyan állapot, amelyben az ember ejaculates korábban, mint ő vagy a partnere, mint ő. A korai magömlés is ismert, mint a gyors magömlés, gyors csúcspontja, korai klimax, vagy a korai magömlés. Masters-Johnson határozza meg, PE, mint az az állapot, amelyben az ember megy el, mielőtt a szexuális partner eléri az orgazmust, az több, mint ötven százalékát a szexuális találkozás. Egyéb szex-kutatók meghatározott korai magömlés, mint előforduló, ha az ember megy el két percen belül, a behatolás; ugyanakkor egy felmérés szerint Alfred Kinsey az 1950-es években kimutatták, hogy háromnegyede férfi ejakulátum két percen belül, a penetráció több mint a fele a szexuális találkozás. Saját jelentett felmérések jelentés 75% – a, a férfiak ejakulátum 10 percen belül a penetráció. Ma a legtöbb szexuális terapeuták értem, korai magömlés, mint előforduló, amikor hiánya ejakulációs ellenőrzési zavarja a szexuális vagy érzelmi jólét az egyik vagy mindkét partner.

A legtöbb ember tapasztalata a korai magömlés legalább egyszer az életében. PE befolyásolja 25%-40% – a férfi az Egyesült Államokban. Mert nagy a variabilitás, mind, meddig tart a férfiak, hogy ejakulátum mennyi ideig mindkét partner akarom, hogy a szex tegnap, a kutatók elkezdték formában mennyiségi meghatározása a korai magömlés. Jelenlegi bizonyíték alátámasztja, hogy egy átlagos intravaginális magömlés késleltetés ideje (IELT) hat másfél perccel a 18-30 évesek. Ha a betegség határozza meg, mint egy IELT percentilis alatt 2.5, akkor a korai magömlés lehet által javasolt egy IELT kevesebb, mint 2 perc. Ennek ellenére általánosan elfogadott, hogy a férfiak IELTs alatt 1,5 perc lehet a “boldog” a teljesítmény nem a jelentés hiánya, ezért nem meghatározott PE. Másrészt, egy ember 2 perc IELT lehet, hogy a felfogás a szegény felett a magömlés, szomorú az állapotáról, interperszonális nehézségeket, ezért diagnosztizáltak PE.

5 gyakran ismételt kérdések tekintetében a Korai Magömlés:

Mi az ejakulációs reflex?

Az ejakulációs reflex kezdődik a húgycső, áll egy sor akaratlan összehúzódások, hogy az erő a sperma az ondóhólyagból ki a pénisz. Ez a reflex által ellenőrzött, a Pubococcygeus (PC) izom.

Lehetséges, hogy visszanyerje az irányítást az ejakulációs reflex?

Az ellenőrzést az ejakulációs reflex lehet teljesen visszanyerte egyszerű módon, csak olyan egyszerű, mint bármelyik kezelés, hogy visszaszerezze az izmok. Pontos gyakorlat chronogram kell követni annak érdekében, hogy a helyes működés érdekében a PC izom.

Még akkor is, ha a problémát az okozza, hogy az egyensúly között a szerotonin, dopamin-receptorok, azt is, hogy ezeket a gyakorlatokat?

Persze, eltekintve ez az egyensúlyhiány korrigálása, ha nem tudja visszaállítani a normális tonicity, az erő, a PC-izom, nem lesz képes rá, hogy visszanyerje az irányítást a reflex. Függetlenül attól, hogy az oka a PE erősítése, a PC-izom létfontosságú, hogy visszanyerje az irányítást a reflex.

Hol találok PE program manapság?

A legtöbb modern PE programok a természetes kezelések elérhető online. Számos online központok az ajánlat komoly, rendkívül hatékony programok, beleértve néhány elkötelezett kezelésére PE 4. Szint.

Online program igazán hatékony?

Ezek a programok képesek arra, hogy elkerüljék a trauma, a szorongás okozta, hogy egy találkozót, hogy egy professzionális, ugyanakkor élvezi az előnyeit, egy személyre szabott diagnosztikai tudományos kezelés.

Kétségtelen, online Xtrasize programok valóban az első sorban a tűz ellen, Korai Magömlés, valamint ők képviselik az egyik leggyorsabb, a legtöbb modern, hatékony terápiák hogy megoldja ezt a problémát.

LEAVE A REPLY