Időtlen Ifjúsági – Van egy Anti-Aging Titok?
Rate this post

Az ifjúság “az idő az élet közötti gyermekkor, felnőttkor (lejárat)” (Wklipedia, 2010)

Egy egyszerű kifejezés, mégis olyan bonyolult. Ha rendelkezünk, nem kívánom. Ha mi nem – törekszünk. Tapasztalt, Fiatal & Keres Fiatalos jöttem, hogy egy elfogult a tekintetben, hogy a többség az emberi népesség. Ezért mi határozottan az Anti-Aging Technika?

Óvatosak vagyunk, a keresés az Anti-Aging Megoldás, Örök Fiatalság.

Vágyunk egy alternatív hogy az öregedés kihívással, hogy egyszerű, gyors, megfizethető & hatékony! Nincs az a szkepticizmus, már hosszú utat tett meg, mivel a megjelenés, a fiatalság forrása, de néhány a legújabb anti-aging alternatívák nem kevésbé természetes, hogy a rendszeres egyéni életét.

A végső eredményeket, ezek a műveletek természetesen nagyszerűek, de soha nem hagyja abba az öregedést, de nem sokáig. Szóval, a végén lesz szüksége, hogy végezze el őket még egyszer vagy vége, hogy vissza oda, ahol kezdte. “Az arcod dinamikus. Ez egy nagy tévedés, hogy valami állandó, valami változik.”- Dr. Haideh Hirmand, 42, Plasztikai sebész, New York City

Jelenleg nem tudunk beadni, húzta, felhúzott, tűzött, hogy vegye vissza az eredeti fiatalok. De ezek közül egyik sem anti aging jogorvoslati jön ki az ár – fizet fájdalom, seb, véraláfutás, pánik szövet, természetesen $ $ $ $.

Anti-Aging, Időtlen Ifjúsági – Van egy orvosság?

5 alapvető intézkedések jobb egészség & Anti-Aging:

Anti Aging Varázslat 1

Hidratálja az arcbőrt keresztül a belül: Igyál vizet! Emlékszem, hogy a koncepció 8 pohár naponta? Lehet, hogy nem egyedi a tudomány, de emelése a víz bevitel segít érzi, teljesebb, felújított, tartsuk lenyomva a színezete a keresett száraz.

Anti Aging Megoldás 2

Hidratálják a bőrt kívülről: A saját bőr a legelső mentelmi felé környezeti tényezők, mint például az időjárás, a napozás. Gyakran a bőr nem megfelelően hidratált az ilyen helyzeteket növeli a finom vonalak, ráncok. Hidratáló, a bőr krém vagy szérum egy nagyon jó módja annak, hogy pótold a folyadékot, kövér fel a felszínre. A munka a termék beépítése, anti-oxidánsok, mint a zöld vagy a fehér tea, vagy C-vitamin, amely megóvja a bőrt a káros szabad gyökökkel szemben. “Extra moisturization, használja a hialuronsav” – mondja Susan Taylor, MD, klinikai adjunktus bőrgyógyászat a Columbia Egyetemen.

Anti Aging Titkos 3

Használja nap képernyőn krémet Minden nap: Nap képernyők végre elnyeli az UVA, UVB sugarak, amelyek lebontják a kollagén változtatja meg a bőr festék. Védtelen napfény-expozíció a fő oka a bőr öregedését, valamint a bőrrák. Fontos alkalmazni a fényvédő krém, külön a hidratáló gél, hogy van egy SPF legalább 15 minden nap.

Anti-Öregedés Titkai 4

Mozgasd a Fizikum: Egészségesebb bőr tónusát lehet 100 % – ban ingyen! “Gyakorló kínál javítani a vérkeringést oxigén képesség, melynek hatására az erek a bőr tágul” – mondta Steven Dayan, MD, klinikai adjunktus a hadosztály az arc plasztikai sebészet, a University of Illinois-ban. Így a test kap egy lökést kap az egészséges ragyogás keres.

Anti Aging Megoldás 5

A Vitaminok: amellett, hogy segítségével egy nap képernyőn krémet, hogy helyes-e a saját igényeinek, Dr. Oz, professzor úr, a Műtét, a Columbia Egyetem, valamint a kezelőorvos az Oprah Show-ban, azt mondja, jelenleg pontos dolog, amit az embernek tennie kell annak érdekében, hogy pozitív a bőr vonzó. “Az a legfontosabb, hogy biztos, hogy rengeteg vitaminok, C -, E-keresztül a diéta, tápanyagban gazdag krémek. “Azok a legfontosabb antioxidáns vitaminok. De ők is fontos, különösen az A-vitamin, mert blokkolja valami rossz dolog történik alatt” – mondja. “Segít megfiatalítani-kapcsolja be a sejtek több kollagén, hogy több elasztin-adni, hogy bounciness, amit akarsz.”

A megoldás, hogy Anti-Aging alapvetően ez az, vigyázzon a bőrt, a testet, ez lesz a megfelelő ellátást. Egy kiváló arc termék, amely megfelel a bőr, a menetrend, a tárca. Tényleg kell állnia a felső sorban, anti aging elemek, mint például a hyaluronsav, Vitaminok A, C, E, B5, aktív Peptidek, hogy hidratálja, frissítési, illetve helyreállítani a bőr.

Dolgozik együtt, felismerve, bőrápolási termékek, mozgalmak a megélhetésem. Szó szerint bebocsátást, hogy bármilyen megoldást szeretnék. Nekem mögé egy termék, hogy lenyűgözni. Vannak cégek, amelyek volna az elemzés csomag szérumot kaptak a keverék aktív összetevők messze túlragyogja más anti-aging termékek belül az azonos árkategóriában, valamint számos amelynek ára kétszer annyi. Nem hiányzik a hangerő – 12 aktív hogy hidrát, a kollagén termelés, csökken a sorokat, elszíneződés, majd azonnal emelje fel, majd húzza meg a bőrt. Aktív természetesen nem öntözik le. Az aktív összetevők DermCorrect a javasolt összegek ideális funkciók. (tipp, hogy a fogyasztó: Több esetben a gyártók egy felvizezett kiadás bármilyen alapanyag, termék, csak, hogy ez az összetevő lista. Ez tartja a saját költség, de azt is jelzi, hogy az elemek ne végezzen pontosan az, amit ezek az emberek azt állítják) Egy elem, egy lépéssel? Milyen egyszerű ez?

LEAVE A REPLY