Rate this post

A felesége/partner vérvizsgálatot végeztek, s úgy tűnik, minden rendben van. A petefészkek már kétszer is kapott a minden világos, mint a petevezető azt mutatják, nincs akadály. Sajnos egy jó terhességek száma lehet le, hogy sérült a spermiumok, amelyek lehet, hogy ki kell vizsgálni, mint egy, mert a kezelés a meddőség, a férfiak.

Ez durván 74 nap, hogy az ember valójában, hogy a sperma, ezért ez az oka annak, hogy miért kell várni két látogatás között, hogy a klinikára, egy ember, aki kérte, hogy biztosítson a spermát, mint a sperma, hogy mivel a vizsgálat valójában ugyanabból a “tétel”, amely esetben a közelgő eredmények volna be, nem meggyőző.

Gyakori, hogy keresik az emberek, akik azonos érdekek, mint mi vagyunk, ugyanaz szeret, ugyanazok a problémák is. Én személy szerint úgy érzem azonban, hogy mikor jön a meddőségi problémák, a nők sokkal jobb a segítséget kereső.

Meddőség, a férfiak, mind a nők, mert nagy a stressz, azonban, mint az ember akkor találja magát egy ördögi kör, hogy nem mutat semmiféle hajlandóságot akarom, hogy ossza meg érzéseit a család, a barátok, a félelem, hogy nyilvánosan nevetség, vagy ami még rosszabb, hogy címkézni ‘steril’. Ez nem nevetség tárgya, de néhány úgy tűnik, nem ért egyet.

Mit döntesz – bátran?

Ezek az érzések valójában az csak a jéghegy csúcsa körül a hatások a meddőség, a férfiak.

Ott is a trauma:

  • végtelen utak vissza negyedik, hogy a meddőségi klinikák, mindkét fél számára.
  • vérvizsgálat után vérvizsgálat.
  • hogy mennek a meredek tanulási görbe az új információk végtelen kezelések szükséges eljárásokat a megfelelő intézkedéseket, hogy kell, hogy legyen, akivel a része, ennek megfelelően módosítani kell.
  • mert trauma ért, hogy egy bizonyos fokú, hogy találjunk olyan nehéz, hogy mi az a vélekedés, hogy a legtermészetesebb dolog a világon
  • hogy a végtelen orvosi zsargon
  • a szégyentől, hogy mintát ad a hideg, klinikai környezetben, esetleg többször is.

Úgy érzi, a férfiasság kétségbe, anélkül, hogy bármilyen érzelmi szempont, hogy a saját érzéseit? A lista lehet brutálisan végtelen.

Ott már sok előlegek az orvosi szövetség pedig nem kétséges, sok viták tekintetében kezelésére, meddőség, a férfiak, de az is lehet, hogy akaratlanul volna a kérdést magadnak is.

Lehet, hogy lehet, hogy még szórakoztatja a gondolat, hogy a partner ismert a meddőség lehet, hogy nem akart feleségül venni? A válasz természetesen nem lett volna, nem kétséges, de ez valószínűleg nem akadályozta meg abban, hogy kérem, ez mindegy.

Ha nem ez, akkor ott lehet az érzése, harag, düh felé minden. A harag felé az a tény, hogy az egész életét vette át, valamint a magas emeltem kissé.

Lassan, de biztosan ez a függöny a meddőség körülvette minden elképzelhető része a létezését, csak nem tudja megállni, hogy tartsa fel a mértékben, hogy most úgy érzi, érzelmi csapdába.

Meddőség, a férfiak okoz sok más ütni az olyan hatások, mint amelyek megosztani a gondjait, a család, a közelgő családi Karácsonyi party, esküvő, vagy együtt jár a saját támadás a soha véget nem érő kérdést.

Az érzelmi jólét lett a múlté? Ön is lehet gondolkodni, hogy ott valami kezdődik, az első helyet.

LEAVE A REPLY