Rate this post

Van egy régi mondás, amely azt mondja, hogy a haj a nő “feje dicsőség”. Egy fényes, selymes teljes sörényét jól példázza az a nő szépsége. Tanulmányok kimutatták, hogy a nők sok érzelmi, pszichológiai akadály, ha kezdték elveszíteni a haj. A hajhullás egy nő, miközben gyakran kevésbé nyilvánvaló, mint a férfi hajhullás, lehet sokkal érzelmileg felkavaró. A veszteség, az önbecsülés, a megereszkedett bizalmi szint tanúi, a nők, amikor a haj kezd hullani. Senki sem lepődtem meg, amikor egy ember elkezd kopaszodó. A férfi hajhullás is lehet érzékelhető, mint a termékenység jele, illetve, hogy a nemi hormonok működését, hogy a legteljesebb. Kozmetikailag bár, egy ember is úgy érzi, alacsony, amikor a tanúk egy ritkuló haj, de a pszichológiai veszteséget nem mindegy közelében, ahogy egy nő megérzi, mikor a haja kezdődik, elvékonyodása.

Minta a hajhullást a nők

Egy négy nő fogja tapasztalni a hajhullás valamikor az életük. Több mint 20million nők az usa-ban egyedül szenved a hajhullás problémája, Míg a nők szenvednek női típusú kopaszodás, mint a ritkítás a korona, ritkuló haj, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a tapasztalat, a haj elvékonyodása, szét vagy diffúz keresztül az egész fejbőrt. A női minta határozza meg, hogy egy későbbi korban, mint a férfiak, főleg a menopauza után pedig általában korlátozott, hogy a tetején a fejét. Teljes kopaszság ritkán fordul elő.

Gyakori oka a hajhullás egy nő

Itt van néhány ok, hajhullás egy nő:

Hormonok: az Egyik fő oka a hajhullás egy nő is lehet hormonális egyensúly. Egy hiperaktív vagy egy szerinti aktív pajzsmirigy okozhat a ritkuló haj. Kezelése a pajzsmirigy betegség tud vigyázni, hogy ez a fajta hajhullás problémája. A hormonok is okozhat hajhullást, ha van egy egyensúly az ösztrogén hormon. Ha a hormon egyensúly pótolják, a hajhullás is megszűnik.

Gyermek születési ideje: gyakori, Hogy a nő élmény hajhullás, három hónap után, hogy világra gyereket. A hajhullás egy nő a gyermek születése után a hirtelen, gyors. Ez a fajta hajhullás is a következménye, hogy a hormonok, amelyek a kiegyensúlyozatlan. Azonban ez nem egy nagy aggodalomra ad okot, mert ha a hormonok kezdenek működni rendesen, mint voltak előtt terhesség, a hajhullás helyreáll. Telogén effluvium, a tudományos neve ez a fajta hajhullás jellemzi általános ritkuló haj, illetve általában hozott eredményeként néhány traumatikus esemény, vagy egy életet megváltoztató esemény okoz, a stressz, mint a terhesség vagy a stressz, a vizsgák, illetve a munka.

Menopauza: a hajhullás az egyik jele a menopauza a nők. Mintegy 13 százaléka, a nők arról számoltak be, hajhullás menopauza előtt. A százalékos állítólag kimutatták, hogy okot, hogy körülbelül 38% – a menopauza után.

A gének: a Nők tapasztalat, a haj elvékonyodása, ha örökölt a gének okozzák a hajhullás, az apja, vagy az anyja. A kifejezés ezen gének függ androgén nevű hormon. Mivel a tesztoszteron androgén, szükséges a férfi nemi jellegek jelen magasabb szinten a férfiak, a “androgenetikus alopecia” (közös kopaszodó) sokkal nyilvánvalóbb a férfiak, bár ez a hétköznapi formában a hajhullás mind a férfiak, mind a nők. Azonban genetikai hiányosság gyógyítható, mind a nemek, ha fegyelmezett arról, hogy a diéta kap elegendő alvás.

Alopecia areata-Ez egy másik gyakori a hajhullás állapot ismert, hogy a nőket érintik. A nyilvánvaló jelek, foltos területeken, a kopaszodás, a fejbőr vagy a széles körben elterjedt ritkuló haj az egész fejbőrön. Az oka a hajhullás egy nő, egy ilyen helyzetben, mert a hiány, a haj fehérje, vagy gyenge az immunrendszere.

Traumás alopecia: Ez történik, amikor károsíthatja a hajat, manipulálásával vagy kezelése a haja nagyjából megcsavarva, rángatja, vagy befonni a haját túl szorosan.

Kezelés tippek a nők, akik élmény hajhullás

A hajhullás kezelése a nő, valamint a kapcsolódó lehetőségek korlátozottak, mint azok, amelyek rendelkezésre állnak a férfiak. Az egyetlen kezelés hajhullás termék engedéllyel rendelkező nők Rogaine, a nők (Minoxidil). Ideális esetben meg kell beszélni, hogy egy hiteles bőrgyógyász annak érdekében, hogy megtudja a kiváltó oka a hajhullás, a megfelelő típusú hajhullás termék, amely megfelel. Tekintse meg a lehetőségeket használhatja csak az alapján a diagnózis a bőrgyógyász. Figyelembe véve a különböző eljárások, valamint a költségek, ő majd eldönti, hol nem tehet. Az egyik ilyen lehetőség az, hogy a helyreállítás, a haját egy orvos által, aki jártas a sebészeti hajbeültetést. Hajátültetés műtét javasolt hajhullás kezelés nő, aki meg akar szabadulni a hajhullás. Ugyanakkor a nők, akik a diffúziós hajhullás keresztül a fejbőr nem általában a hajátültetés műtét, bár lehet, hogy ellenőrizze a megerősítés a hiteles bőrgyógyász.

LEAVE A REPLY