Rate this post

Könnyen, valamint jelentősen javítja az egészséget, vitalitást, nyilvánvaló, hogy egy életerős, egészséges test. Ön képes lesz arra, hogy átalakítsa, a szervezet élénk, szent egészségügyi templom. Ahogy tekintse meg a szervezetben, mint a templom az a lélek, úgy érzi, hogy otthon van a palota, mint a teste. Ez egy fontos fogalom.

Mikor gyógyulsz meg, hogy az egész haza-palota, ugyanakkor gyógyító -, hogy az egész tested-templom. Megtanulod értékelni a hatalom a haza azáltal, hogy a szent tér belül, a tér, amely megtestesíti egy tápláló, nyugtató, gyógyító környezet az egész lény.

Mikor kell menedéket, de akarom, hogy elkerülje a külső világ, az első helyre akarunk menni, az “otthon”. Haza szent, egy hely, mi őrzünk a szívünkben, egy hely, hogy úgy érzi, inspiráló, békés, megnyugtató, gyógyító, hogy az elmét, a testet a lélekkel.

Ha kisebb, vagy akár komoly egészségügyi problémák akarom, hogy nyilvánvaló, hogy egy életerős, egészséges test, meg kell, hogy kövesse az alábbi javaslatokat. Tölteni szerető időt, energiát, mint átalakítani a haza tér a gyógyító, megnyugtató környezetben.

Akkor is átalakítja a testem, hogy egy vibráló, szent egészségügyi templom.

1) Tiszta ház. Nyitott szekrény, szekrények, fiókok. Húzza ki mindent a rejtett sarokban a haza. A rendezés, mi kell neked, szeress, adj, vagy dobd el minden mást. Biztos, levegő, energia áramlás, könnyen az egész haza.

2) Tiszta, javítás minden, a terek, a haza. Írmagja se maradjon érintetlenül. Nem a legjobb; segítséget a családtól, vagy bérel valaki. Mint tiszta, javítás otthonában, akkor is tisztítása, javítása a tested.

3) hozzon Létre egy sablont, az egészségügyi otthonában. Hely, ahol az egészséges növények mindenütt. Színe a falak élénk, tiszta színek. Lógni fotók az egészséges emberek a képen, élénk, színes virágok. Mély-tiszta a haza, akkor menj át félvállról, minden héten kell megtenni. Friss levegő, illat, fény, víz, egyéb természeti elemek minden gyógyító és szükséges átalakítani a haza, s végül, hogy nyilvánvaló, hogy egy életerős, egészséges test.

4) Hogy teret az önkifejezésre. Nézz körül a haza; minden, amit látsz, az egy tükrözi a belső lény, egy külső megnyilvánulása, hogyan érzékeli magát. Mindent, mi kedves, gondoskodó, szent szívünk, elvárjuk, hogy a lakások teljesíteni. Az otthon gyógyul a stressz, sérülések, valamint biztosítja a kényelmet, amikor a hideg, érzéketlen külső világ bontotta meg bennünket a hatalom. Express, a személyiség, a belső, egyéni belül a haza. Tudja, hogy a tested is akar kifejezni magát egy életerős, egészséges.

5) Gyógyítani az energia egy szobában, ha valami egy kicsit “ki”. Annak ellenére, hogy de-zsúfolt, tisztítását, talán még egy érv volt a szobában, s a kellemetlen érzések még mindig lógnak a levegőben. Vegye egyszerű intézkedéseket, hogy meggyógyítsa a környéken: megnyitja a windows, kijelző friss virágot, játssz klasszikus vagy spirituális zene, imádkozz, meditálj, égési tömjén. Köd a szoba vizet egy finom vízpermet.

6) Legyen hely a béke, a nyugalom. Létrehoz egy zóna belső nyugalom, ideális esetben, ahol becsukta az ajtót, annak érdekében, hogy imádkozz, meditálj, olvasni, vagy énekelni halkan, bizalmasan. Természet hozza a szobában: egy növény, szökőkút, különleges köveket, hogy szeretsz, egy ablak a kertre néz. Klasszikus vagy meditációs zenét hozzá. Tartsa a szoba valóban szent azáltal, hogy le a cipődet, mielőtt belépne.

A haza pedig azért érdekes, mert a különleges szerető idő, energia, tudatosság. Ahelyett, hogy díszítse a házát kérjük, mások, díszíteni kérjük a lényege, a lelke.

Teremtő szent helyet otthonában a legjobban teljesítő, kreatív, gyógyító tevékenység. Ez nem csak hozza a tisztaság, a szépség, gyógyító tér körül, de belül is. Átalakításával, gyógyulást, a haza, hamarosan megnyilvánuló élénk, egészséges test, a szent egészségügyi templom. Most kezdjem el.

LEAVE A REPLY