Rate this post

Sok diéta, fogyás tervek ott ezekben a napokban, hogy döntöd el, hogy melyik a legjobb neked? Az alapvető egyenlet a fogyás több kalóriát éget el, mint a kalória, de vannak különböző módon, hogy az egyenlet, de nem minden módszer tökéletesen működik minden személy számára. Itt megbeszéljük, hogy elmagyarázzam a fogalmak mögött néhány népszerű diéták annak érdekében, hogy segítsen eldönteni, melyik fogyókúrás módszer a legjobb. Néhány tipp, hogy emlékszem – a siker kulcsa, hogy bármilyen testsúlycsökkentő program kiválasztása egy botot. Ne próbálj fosztja meg magát az, ha csak egy étel, különösen az egyik, hogy szeretsz enni. Valamikor meg fog szakadni, valószínűleg tobzódtam, így érzi, hogy bűnös. Remélhetőleg megtalálja a megfelelő programot, hogy segítsen elérni a céljait!

Az egyik legnépszerűbb leghosszabb követte fogyás tervek Weight Watchers.

Míg a gyakorlat arra ösztönzik, hogy ez a terv alapján elsősorban az étel, amit eszik. Élelmiszerek vannak rendelve egy pont rendszer, vagy kiosztott egy bizonyos számú pontot, napi, azonban gyakorlásával lehet keresni több pontot. Weight Watchers ösztönzi a kiegyensúlyozott étrenddel, de felé hajlik alacsony zsírtartalmú, alacsony kalóriatartalmú, magas rosttartalmú ételek, amelyek segítenek, hogy töltse fel. Weight Watchers már sok-sok éve a folyamatos siker elsősorban a támogatási rendszer található találkozó csoportok, valamint az engedékenységi a fogyókúrázók, hogy desszertek, valamint a “rossz” ételek, ha egy darabig. Összességében ez a diéta jó eredmények hosszú távon, mert tanít, hogyan kell enni a valós világban, anélkül, hogy megfosztja magát.

Egy újabb diéta, amely megállapította, népszerűsége az elmúlt 7 évben a South Beach Diéta.

Által létrehozott Dr. Arthur Agatston, ez a diéta egy háromfázisú terv 1. fázis tartó két hét, 2. szakasz, amíg el nem éred a kívánt testsúlyt, fázis 3 életre karbantartási terv. Fogyókúrázók is tartalmaznia kell fény, hogy a mérsékelt testmozgás, mint például a séta, stretching folyamán többször a héten. 1. szakaszában, fogyókúrázók majd kivágni az összes feldolgozott szénhidrátok, 2. fázis lassan add vissza őket, fázis 3 segít megtanulni, hogyan kell újra enni, csak mértékkel. Ez a fogyás terv nem teszi lehetővé bizonyos rugalmasságot eszik, ami fontos az élet változik a terv.

A Legnagyobb Vesztes Diéta szerzett egy kicsit a népszerűsége az elmúlt néhány évben a növekvő száma műsor a nézőket. Ez a diéta összpontosít kombinációja kalória számlálás, változatos ételek, intenzív testmozgás. Fogyókúrázók kérik, hogy egyen több kis étkezés a nap (belül a kalória-elosztás), hogy kövesse a 4-3-2-1 piramis-4 adag gyümölcsöt, zöldséget, 3 adag sovány fehérje, 2 adag teljes kiőrlésű, 1 adag egészséges zsírok. Ez a diéta bizonyítottan működik, mint a műsor “A Legnagyobb Vesztes”, de lehet egy szigorúbb ezred, hogy kövesse.

Sok diéta ki őket dolgozott valaki, valahol, valamikor, de meg kell találni az egyik, hogy igaza van az ön számára! Ha ez nem terv, hogy látod magad a ragasztás, hogy hosszú távon a diéta sikertelen lesz, úgyhogy győződjön meg róla, hogy a kutatás megkezdése előtt találja magát, hogy egy boldogabb, egészségesebb ember hosszú távon. Boldog fogyás!

LEAVE A REPLY