Rate this post

titan gelAmikor valaki meghallja azt a kifejezést, hogy “a merevedési zavar, a” valószínűleg idézi a kép egy idősebb férfi. Azonban az állapot, amely befolyásolja, hogy több fiatal férfiak, mint az ember gondolná. Egy tanulmány 2013-tól megállapította, hogy körülbelül 26% – a felnőtt férfiak a 40 év alatti illik kritériumok a diagnózis a feltétellel, fele olyan volt súlyos megnyilvánulásai ezek. Ahhoz, hogy megértsük, merevedési zavar, illetve elősegíti az optimális Titan Gel pénisz egészségügyi, fontos, hogy a fiatal férfiakat, hogy legyen tisztában a különböző módszereket, amelyek a feltétel nyilvánvaló, valamint néhány további szempontok élni azzal a feltétellel, fenntartása, illetve az egészséges kapcsolatok a szexuális partnerek.

A tünetek a Titan Gel Merevedési Zavar

Van néhány gyakori tünetek ez az állapot, összes járó erekció erőssége vagy időtartama:

  •  Gyenge erekció, hogy zavarja a szex
  •  Erekció, hogy az utolsó, túl rövid idő alatt a szex
  •  Képtelenség elérni erekció

Néhány férfi a szex még mindig lehetséges enyhe tünetei a merevedési zavar, hanem az, hogy nincs egy erős Titan Gel erekció zavarhatja élvezet az egyik vagy mindkét partner.

Ne szégyelld

A szégyen, a bűntudat, a szégyen, vagy az érzelmek, hogy beavatkozni egy általános jólét, valamint a szexuális egészség. Ezeket a negatív érzéseket lehet, hogy merevedési zavar tüneteinek rosszabb vagy meghosszabbítani őket; ők is, mert a tünetek, ha az ember öntudatos, a pénisz, vagy a teljesítményre képes. Értem, hogy van egy fizikai és/vagy pszichológiai oka a merevedési zavar, a feltétel lehet kezelni.

Ne légy Önelégült, Vagy

Egy fiatal emberek azt hiszik, hogy szexuális nehézségek őket érintő merevedési egészség nem nagy ügy, sokkal gyakoribb, mint amilyenek valójában, vagy hogy a szex képesek arra, hogy az “elég jó.” De még akkor is, ha az ember nem érzi magát szexuálisan kielégítetlen, mert az a helyzet, hogy van egy pár ok, hogy fordítson figyelmet, keresik a segítséget, merevedési zavar tünetei.

Ennek egyik oka, hogy a feltétel maga is képes lehet egy betegség tünete egy mögöttes probléma, hogy érdemi kezelése. Bár kevésbé gyakori a fiatalabb férfiak szív-érrendszeri betegségek, 2-es típusú cukorbetegség lehetne mögött merevedési zavar, mint zavarják a megfelelő vérkeringést.

Pszichológiai okok kezdve a depresszió, a szorongás, hogy érzéseit kellemetlen egy társa is, mert a feltétel. Akár fizikai, akár mentális, fontos, hogy találják meg a forrást.

Második, csak azért, mert valaki elégedett a szexuális élet nem azt jelenti, hogy a társa. Ha a szex vége is gyorsan egy partner vagy hiánya egy erős erekció gátolja a saját élvezet, az embernek fel kell komolyan venni, mivel a szex fontos része egy kapcsolatnak. Amíg ez fontos a partner nem szégyent, vagy bűntudatot a férfi merevedési zavar, csak az a lényeg, az ember figyelni, hogy a partner igényeit, igyekszem nem túl védekező. Nyílt kommunikáció, az őszinteség fontos.

Keresse meg a Forrás

Egy ember nem lehet tudni, hogy nyomozza le az oka a teljesítmény problémák a saját, de itt van néhány ötlet, hogy lehet leszűkíteni az oka:

– Ha a merevedési probléma csak az fordulhat elő, hogy egy partner (pl. ha erős erekció során, maszturbáció, vagy ha az ember mindig kap reggel fa), akkor ez azt jelezheti, hogy a probléma pszichológiai (öntudat, az intimitás félelmek, problémák kapcsolat, stb.).

– Egy másik lehetőség, ha egy férfi csak nehéz során a maszturbáció az, hogy ő képezte ki a farka, hogy csak válaszolni, hogy ez a fajta ösztönzés. Figyelembe kihagyás a forgatása, de újra bevezessék a gyakorlatban a szelídebb vizuális segédanyagok (nem túl kemény), ha ilyen használják, segít helyreállítani az érzékenység más formái a kapcsolatot.

– Ha a probléma már tartós egész ember életében sok különböző partnerek, lehet, hogy ez okozta a mögöttes fizikai állapotban van.

Nincs tuti recept azonosítani, mert a teljesítmény problémák, ezért orvosi diagnózis fontos. De a férfiak egy pár intézkedések önállóan megbirkózni a feltétel:

  • Kommunikáció a partnerekkel.
  • Leszokni a dohányzásról.
  • Ne igyál túl sokat.
  • Próbáld meg egy Titan Gel pénisz egészségügyi creme l-arginin. Nem gyógyítja a merevedési zavar, de ez az összetevő nem támogassák a nyitó erek az egészséges vérkeringést, amely szükséges az erős erekció. Egy ilyen termék lehet egy jó kiegészítője más kezelés erőfeszítéseket.

LEAVE A REPLY