Miért Jutunk Közös Fájdalom Az Ujjaid?
Rate this post

Sok oka van annak, miért tapasztalat, ízületi fájdalom a kéz. Ez lehet az oka, hogy egy több mint kiterjesztését, trauma vagy ismétlődő húzódás. Azonban egyre több ember egyre ízületi fájdalom, mert a rheumatoid arthritis.

Reumás ízületi gyulladás okozza az immunrendszer hibás. Meg tudja támadni a porc bélés csont, aljzat, valamint a synoviumban folyadék, ami keni az ízületek. Ez okozza, gyulladás, duzzanat a közös.

Rheumatoid arthritis nem okozott kopás, vagy idős korban, mint, hogy jobban jár azzal a feltétellel, osteoarthritis.

Egy Hibás Immunrendszer

Mivel az ízület gyulladt az immunrendszer reagál a több gyulladást okoz, mint hogy megpróbálja meggyógyítani a kárt. Ha ezt az ördögi kört, a gyulladás, duzzanat nem szakad meg ez ahhoz vezethet, hogy a közös kárt, sőt, ízületi deformitás.

Ebben a pillanatban nincs megerősítve, mert ez teszi az immun rendszert csinálni. Van azonban a lehetőségek száma, amelyek tartalmazzák a géneket, amelyek érzékenyebbek a betegség, élelmiszer-allergia, életmódbeli tényezők is kiváltó támadás. Például, a dohányzás növeli a termelés enzimek, hogy befolyásolja az ízületek.

Jelenleg nincs gyógymód rheumatoid arthritis, azonban a kezelés, gyógyszeres kezelés, terápia fejlődött arra a pontra, hogy az a feltétel, jól sikerült, így szenvedők lehet élni egy normális életmód, amennyire csak lehetséges.

A Lehetséges Veszélyeket A Hagyományos Kezelés

A hagyományos módon kell bánni ujját, ízületi fájdalom eredő rheumatoid arthritis, hogy egy kombinációs gyógyszerek. A célja, hogy ezeket a gyógyszereket, hogy ellenőrizzék, csökkenti a duzzanatot, fájdalmat.

Ezek a gyulladáscsökkentő gyógyszerek két kategóriába sorolhatók: a nem-szteroid gyulladáscsökkentők (NSAID-ok), illetve kortizon-alapú gyógyszerek. Ezek a szájon át vagy injekció formájában közvetlenül az ízületek.

Bár az ilyen típusú gyógyszerek enyhülést nekik nem kell úgy tekinteni, mint egy hosszú távú kezelés. Ez is csak a címkén, ezek a gyógyszerek. Ennek az az oka, mert a mellékhatások ezek a gyógyszerek előállítására, amely terjedhet, gyomorfekély, hogy még a veseelégtelenség.

Valamint gyulladáscsökkentő gyógyszerek sokan rheumatoid arthritis használata nem előíró jellegű fájdalomcsillapítót, ugyanakkor a hosszú távú használatra is károsíthatja a gyomorban, valamint felépíteni a toxicitás szintjét a szervezetben.

Természetes Alternatívák Nélkül A Kellemetlen Mellékhatások

Szerencsére vannak természetes rendkívül hatékony alternatíva, hogy nem, mert a súlyos, életveszélyes mellékhatások ezek a vegyi alapú gyógyszereket is okozhat.

Az elmúlt 20 évben számos tanulmány arról, hogy a diéta enni okozhat, hatással ízületi fájdalom a kéz. Sok a feldolgozott élelmiszerek ettem ma nagyon alacsony a tápanyagok, vitaminok, amelyek létfontosságúak támogatja az immunrendszert.

Továbbá, a korszerűsítést, valamint nagy az élelmiszer-termelés megköveteli a kémiai növényvédő szerek, műtrágyák, hogy szennyezhetik az élelmiszert. Például a nitrát egy közös élelmiszer-tartósító okozhat fellángolások bizonyos emberek rheumatoid arthritis.

Vannak olyan élelmiszerek is, hogy segíthet enyhíteni a fájdalom, duzzanat, valamint az irányítást az immunrendszer termelés az enzimek, hogy gyulladást okoznak az ízületek.

LEAVE A REPLY