Rate this post

Ha megnézed, akkor előfordulhat, hogy majdnem mindenki következő néhány fogyókúra iránymutatás, vagy egy másik, míg mások azt tervezi, hogy bevezeti a népszerű diéta divatok a világra. Sokan a diéta, de nem biztos, hogy valóban működik nekik, míg mások, akik a táplálkozás élő bizonyságát a fantasztikus hatásait fogyókúra. Sokan, akik elhízott vagy túlsúlyos vagy, mindig próbálok valami új diéta, vagy egy másik, hogy lefogy, hogy egészséges maradjon. Vannak több jellegek-ból népszerű diéták, amelyek bizonyítottan hatékony a fogyás. Nézzünk néhány, a népszerű diéták, hogy sokan megpróbálják.

Az Atkins Diéta

Az Atkins diéta is nevezik a “low carb” diéta lett népszerű 1972-ben, amikor Dr. Atkins megjelent az első könyv a Táplálkozási Megközelítés. Ez különösen a diéta célja az volt, hogy lefogy gyors, azonban, ha nem vagy óvatos, akkor a súlyt vissza fog térni egy idő után. Ez a diéta az egyik legnépszerűbb étrend ma, de ez egy nagyon vitatott téma, mivel sokan panaszkodtak, szív problémák, vese károsodása iránymutatásait követve ezt a diétát.

A Medifast Diéta

A Medifast diéta egy népszerű, főleg azért, mert jön a kaja, előre csomagolt, ezért csak annyit kell tennie, mikrohullámú sütő pedig megenni az ételt. Ez a diéta, akkor lemond bonyolult élelmiszer-készítmények, valamint kapsz egy széles a választék a különböző típusú étkezés a vacsora adagot, amely magában foglalja a snack bárok, tojás, levesek, hideg-meleg italok, sőt, pudingok; néhány példát. Az ok, hogy miért Medifast annyira népszerű, mert ez oda fog vezetni, hogy egyik szintről a másikra, amíg elérte az álom súlya.

A Paleo Diéta

Paleo Diet

Természetesen a diéta hóbort! A hangsúly az a fajta étel, amit az emberek ettek régen, mint a nap, az ősi barlang emberek, vagy olyanok, akik lakott erdők. Ez a diéta lehetővé teszi, hogy enni élelmiszerek, mint a dió, gyökerek, hús, hal, közben nem szabad enni, gabona, tej, só, cukor. Bár Antropológusok elutasította azt állítja, a hatás, van, aki azt vallotta, hogy a hozzájárulás, hogy segítsen nekik fogyni. (Most, hogy belegondolok valaki fogyni, ha tartózkodunk a cukrot.)

A South Beach Diéta

Ez különösen a diéta célja az volt, Dietetikus, szívsebész. Meg is nőtt a népszerűsége miatt rendeltetésszerűen, hogy megakadályozzák a szív-érrendszeri betegségek. Ez a diéta három szakaszból áll egy központi cél helyett a rossz zsírsavak a jó zsírsavak. Bár minden szakaszában lehetővé teszi, hogy enni, bizonyos élelmiszerek, amíg el nem éri az ideális súly, az a gond, hogy nem tart sokáig, főleg azért, mert a tömeg kúszik vissza.

Ezek a népszerű diéták csak akkor hatékonyak, segít fenntartani a tökéletes súly, ha továbbra is enni az egészséges, természetes, friss ételek mérsékelt adagokban. Ha egy népszerű diéta bizonyos, hogy meghatározott reális célok. Is, akkor kell, hogy a gyakorlatban ésszerű táplálkozási szokások, hogy ezt a formát, amit mindig is kívánt.

LEAVE A REPLY