Öt Chocolate Slim Módon, hogy Abba a Vágy
Rate this post

Mint tudjuk, a sóvárgást állíthatja egy Chocolate Slim program olyan gyorsan, mint egy sérülés, ami még rosszabb, küldje el nekünk zuhan le, amit csúszós lejtőn vezet adom fel. Miközben lehet, hogy még “csak egy”,, mindannyian tudjuk, mi szokott történni. Öt, vagy még később, tele vannak bűntudattal, de nem bánom. Akkor persze, hogy többet enni. De mielőtt azt mondjuk, adios, hogy a testsúlycsökkentő programot, próbáljunk ki néhány egyszerű módszer, hogy ne azokat a sóvárgást, mielőtt megállítani minket.

NEM KÜLÖNÍTENI CHOCOLATE SLIM

chocolate slimLeválasztó jellemzi önpusztító viselkedés. Minden formájának kábítószer-függőség, túlevés, még az öngyilkosság történik elszigetelten. Továbbá, a legtöbb ember a jelentés nagyobb gyakorisággal, több heves sóvárgást, ha egyedül vannak. Ezért az első számú szabály, hogy megállítsuk a vágy, hogy ne az elszigeteltség.

NÖVELI AZ ÉRZELMI TOLERANCIA

Az emberek, akik küzdött a sóvárgást túlevés gyakran nagyon korlátozott érzelmi tolerancia. Hajlamosak túlreagálni, hogy heves érzelmeket elkerülésével, tagadja, igen, eteti őket. Ha mégis, akkor gyakran növeli az az összeg, negatív érzelmek, mint a viselkedés részt túlreagálja a dolgot, hogy az érzelmek általában önpusztító. Minél tovább folytatódik, a kisebb mennyiségű Chocolate Slim vélemények érzelmi tolerancia válik. Hamarosan minden negatív érzés vezet, hogy a cookie jar. Hogy növelje érzelmi tolerancia, akkor az, hogy megtanulják, hogy üljön át ezeket a heves érzelmek nélkül folytató káros viselkedés. Minden alkalommal, amikor egy személy tehet, hogy ez a szintű érzelmi tolerancia növeli. Végül, a gyakorlat leküzdése intenzív érzelmek válik megrögzött, mint a folyamat a túlevés.

NÖVELI AZ ÖNBIZALMAT

Ez nem újdonság senkinek, hogy a túlevés nem segít az önbizalom. A kérdés az, mi lesz? Az emberek, akik küzdenek a sóvárgást túlevés jellemzően sok a kétség, kár, hogy magukat, mint tudjuk, hajlamosak vagyunk enni képest ahogy mi látjuk magunkat. Ha látjuk magunkat, mint a “ronda vagy undorító“, megesszük a ronda, undorító módon. Annak érdekében, hogy hagyja abba az evést, az ilyen módon, s ne azok, sóvárgást, meg kell növelni az önbizalmukat. Legközelebb, ha van egy vágy, elismerik, hogy nem vagy magabiztos, egy pillanatra gondolni, amikor magabiztosnak érzem magam. Most tedd, amit úgy érzed magad benne.

FELELŐSSÉGET

Az irányítás elvesztését egy másik jele, a túl sok evés. Ezt támasztja alá az a tény, hogy az emberek gyakran éreznek megbánást, bűntudatot után túlevés. Feltehetőleg, ha a kezükben volt, hogy nem dönt, hogy a dolgok, mert ezek az érzések. Ebben az értelemben, túlevés is lehet tekinteni, mint egy átmeneti hiánya, a felelősség önmagunkért. Egy rövid ideig, mi nem vállal felelősséget a viselkedés, lehet, hogy később magyarázni a binges eredményeként más oka, mint az érzelmek, a stressz, az alváshiány, stb. Amit nem látunk, az a valóság, hogy mi az elhanyagolt felelősséget vállalni magunkat. A felelősségvállalás azt jelenti, választott, teljesen birtokló, hogy a választás, hogy tegyen valamit. Az eredmény az lenne, akkor magyaráztam a tivornyák, mint valami, amit tenni kíván. Tekintettel arra, hogy a perspektíva, a legtöbb ember nem dönt, hogy sokat eszik.

NYERESÉG SZEMPONTJÁBÓL

Az utolsó lépés, hogy megállítsuk a sóvárgás akadályozza meg magunkat, elég hosszú ahhoz, hogy nyereség szempontjából. Sóvárgás egy megszállott minőségű, így nekünk rögzítse a kívánt ételt. Amikor ezt tesszük, nem látjuk, hogy a helyzet egyértelmű, hogy nem úgy a másik szempontjait az életünket, hogy hatással lesz, nem úgy a másik pozitív alternatívák, de szemmel láthatóan nem értékeli a helyzetet pontosan. Nézett így, sóvárgást vagy rokon, hogy lendületet vesz: rosszul tekinthető döntéseket, gyakran a kétségbeesés, amely felkínálja a rövid távú izgalom egy hosszú távú következménye.

A területen a fogyás, sok akadályt kell leküzdeni, sóvárgást csak egy kis része a nagyobb képet. Míg ők egy normális része a mindennapi Chocolate Slim élet, lehet, led jelentős kudarcok úton, hogy a fogyás sikerét. Azonban az alábbi öt lépés segít megőrizni sóvárgás egy kezelhető kategória!

LEAVE A REPLY