Próbálja ki a Jógát, a Jobb Egészség a Test, mind a lélek
Rate this post

Az ősi Hindu gyakorlat, jóga származik, Indiában pedig arra törekszik, hogy a spiritualitás, tartsa a test rugalmas. Az ősi gyakorlat, most végre világszerte az egészségügyi ellátások egyre inkább nyilvánvalóvá válik.

A jóga egy rutin vagy fitness oktatás, amely egyesíti a testmozgás, az etikai tanítások gyakran érintő meditáció. A technika magában foglalja az egyedi jelent meg pozíciók hitte, hogy képes legyen javítani a mentális, mind fizikai teljesítmény lehetővé teszi, hogy haladhatja meg a tipikus korlátozza a személyes fitness.

A különböző stílusok a jóga segít, hogy mindenki a csecsemők, hogy a régi öregek, gyerekek, terhes nők, valamint a vallási követői egészségügyi szenvedők. Hatha jóga egy népszerű lassú tempójú stílust kínál a legjobb bevezetés a jóga. Vinyasa jóga egy több erőteljes stílus szinkronizálás légzés, mozgás keresztül nyúlik. Ha szeretnél egy edzés akkor Ashtanga vagy a Power jóga több, fizikailag megterhelő.

A jóga csendes, lassú, precíz mozdulatokat segít csökkenteni a stresszt.

A jóga csökken a szorongás által törlése feszültségek a mindennapi élet bevezetése nyugodt, mint a test mozog jelent, hogy szükség az egyensúly, koncentráció. Hatha jóga lehet a legjobb választás a stressz kezelése.

A jóga növeli a rugalmasságot segít kezelni a krónikus egészségügyi feltételek. A vet be a jóga kereslet a használata a különböző ízületek, beleértve azokat is, ritkán gyakorolják. A legegyszerűbb a jóga pozíciók, mert egy merev test tapasztalat jelentős rugalmasságot növeli a tartomány a közös mozgást. Ízületi gyulladás vagy ízületi fájdalom szenvedők is részesülhetnek csökkentette a fájdalmat.

A jóga egy kiváló módja, hogy alakformálás izmokat, fokozza az energia szint növelése, valamint fitness. A legtöbb edzés a jóga segít, hogy a vonat az izmok kínál technikák épület a test erejét. A jóga erősíti a szívet, hogy támogassák kardió kitartás, miközben javítja a vérkeringést. Az öregedési folyamat lassult az optimális vérellátását át a jóga.

A jóga segíthetne csökkenteni a testzsír de a gyakorlat önmagában nem idéz elő jelentős mennyiségű fogyás. Ez attól függ, hogy milyen formában a jóga gyakorlat, hogy a pulzusszám lesz emelte jelentősen. Vinyasa, Ashtanga jóga vagy sportos stílust kínál a dinamikus edzést.

Elérése békés elme a cél a jóga a fizikai előnyök mondta, hogy másodlagos.

A jóga harmonizál az elme, a test elérni állapotban contentedness. A meditáció része a jóga arra törekszik, hogy az egység az elmét, a testet a lélekkel.

A meditatív gyakorlat segít abban, hogy elérje a lelki egyensúlyt. A meditáció lehetővé teszi, hogy válik le a közvetlen környezetében, hogy elérje a magas szintű nyugalmat, contentedness. Talán erőteljesebb, megváltozik a véleménye az élet, hogy egy több pozitív kilátások.

A jóga arra törekszik, hogy növelje az önismeret útján utazás alapuló önmegvalósítás, ahol keresik a megvilágosodást. A fegyelem arra ösztönzi, hogy úgy érzi, a test minden részét a saját tempójában. Megtanulod, önbecsülés, a tudatosság létrehoz egy nyitott benyomást élet.

Elérése teste kapcsolat a fő mutatvány, a jóga. Keresztül követtek el a gyakorlatban, hogy a szervezet képes legyen rugalmas, feszes, erős, felfrissült. Lehet elérni egy szintet, nyugodt keresztül relaxációs, hogy a stressz kezelése. Ez mindenki számára elérhető, ha az elvek elsajátította könnyű gyakorlat a saját rutinok otthon.

LEAVE A REPLY