Prosztata Problémák – Mire Számíthat az orvosi Látogatások. Fogom megírni ezt a cikket, az Prostatin nézők tudja, mire számíthat, amikor egy látogatás(ok) egy urológus hivatal. Én röviden érintettem ezt egy korábbi cikkben. Olvass tovább: www.prostatin.hu

Az első látogatás tartalmazza a vizsgálatok száma & vizsgák hogy lehet végezni.

A legelső dolog, amit a legtöbb hivatal lesz a vizeletminta. Ezt fel lehet használni, hogy teszteljék a dolgok, mint UTI (Húgyúti Fertőzés) & forrása is baktérium a vizeletben.

Prostatin – Magyarország, összetétel, észrevételek, csalás

Vizelet Prostatin mintákat is fel lehet használni, hogy teszteljék, más problémák is. A észrevételek probléma a vizelet minta ellenőrzése prosztata kapcsolódó csalás betegségek(különösen, prosztata), hogy a baktériumok elrejti a prosztata.

Ami azt illeti, 95% – a vizelet Magyarország minták megmutatja, nincs baktérium a vizeletben.Bár ez a helyzet, szinte minden urológus még mindig a beteget, mint, hogy a baktérium a vizeletben, mivel elrejti a prosztata.

Egyszer adott egy összetétel vizelet mintát, akkor valószínűleg a következő Prostatin vizsga lesz valami, hogy én is röviden érintettem & ez a Rektális Digitális Vizsgálat(DRE). Ez egy vizsga, hogy a standard az ellenőrzés során a prosztata csalás kapcsolatos betegségek. Ez a vizsga magában foglalja a észrevételek orvos behelyezése az index ujját, vagy ujjait a végbélbe. Bovebben a gyártó honlapján: www.prostatin.hu

Ez lehetővé teszi, hogy fizikailag megvizsgálja a prosztata. A vizsga csak az utolsó mintegy 30-45 másodperc. Az orvos ellenőrzi, rendellenességek a prosztata. A összetétel rendellenességek ellenőrizni lehet, hogy a bővítés,gyulladás,duzzanat,csomók, & daganatok. Mint a legtöbb ember számára a legnagyobb gondom az lenne, hogy egy tumor(lehetséges, rák).

Tudom tapasztalatból, hogy ez a vizsga nem Magyarország kényelmes. Ez különösen kellemetlen, ha egy duzzadt vagy Prostatin megnagyobbodott prosztata. Valójában, ha bármilyen prosztata kapcsolatos probléma akkor lesz elég kényelmetlen. Nem volt hányingere 20+ perccel azután, hogy az első DRE. Én tört ki a hideg verejték & éreztem igazán furcsa egy kicsit.

Ha ez a vizsga végzik, akkor az orvos általában rögtön közlöm mit éreztem a vizsgálat során. Ez segít annak meghatározásában, a diagnózis & kezelési lehetőség(ek).

Prostatin – vélemények, fórum, értékelések, mellékhatások

A következő teszt vélemények valószínűleg lesz egy úgynevezett “Húgycső Tampon”. Ez egy hosszú pamut Prostatin pálcikát, hogy van dugva a pénisz, hogy ellenőrizze a STD(Szexuális úton Terjedő Betegségek). Ez is, nem kényelmes, de közel sem olyan rossz, mint a DRE. Ez a teszt is fórum rövidebb, mint a DRE & általában csak az utolsó 10 másodperc. Ez értékelések vizsgálatot végezni, hogy kizárjuk az STD. További információ: www.prostatin.hu

A következő teszt, ami valószínűleg tenni az úgynevezett PSA(Prosztata Specifikus Antigén). Ez egy mellékhatások vért a test küldött ki, hogy egy labor vizsgálatra. A #1 ok, amiért ez a teszt azt ellenőrizni, a prosztatarák. A másik előnye ennek a vizsga, hogy a vérvizsgálat lehet használni, hogy keressen más problémák is.

Ez az úgynevezett CBC(Teljes vérkép). Dolgok, mint a értékelések piros-fehér vérsejtek lehet vizsgálni, hogy a gróf. Piros-fehér bloood sejtes tudja mutatni lehetséges Prostatin fertőzések. Ásványi anyagok & vitaminhiány lehet vizsgálni, valamint más területeken.

A PSA ad számos olvasó számára lehetséges vélemények diagnózis a prosztata-rák. Én azt a szót, hogy lehetséges, itt & ez a fontos. Minél magasabb a PSA olvasni a jobb esélye, hogy rákos. Normál olvasmányok ez a teszt között 1.0-5.0 ng/ml. Idősebb férfiak(60+) lehet olvasni, hogy az 5.0-tartomány vagy valamivel magasabb, & még nem rákos. Ez tipikus az öregedés & nem kellene tekinteni, riasztó. Az alsó fórum sor, hogy a férfiak több mint 60 lehet magasabb, mint a normál olvasási & még biztonságos, a rák. További információ itt: www.prostatin.hu

Semmit magasabb, mint egy olvasó 1.0 – 5.0 ng/ml tekinthető magas, de nem feltétlenül jelenti a rák van jelen. További vizsgálat(ok) kell tenni, hogy Prostatin erősítse meg a rák, ha az értékek a magas tartomány. Az olvasás volt a 0,9 ng/ml, amely jóval a normál tartományban van. Ez adott egy kis megkönnyebbülés, amikor ezt olvassa kaptam.

Egy másik teszt, ami lehet, hogy mellékhatások elvégezni az úgynevezett “Vizelet Áramlási Test”. Ez a vizsgálat magában foglalja a vizelet gyűjtése a midstream áramlását. Ez egy még jobb megoldás, diagnosztizálására prosztatagyulladás.

Néhány más vizsgálatok is el lehet végezni az úgynevezett “Premassage Vizelet Kultúra”, & “Postmassage Vizelet Kultúra”. Hogy a szavak előtti & post mondani, hogy az egyik vége előtt egy prosztata masszázs & a másik után történik. Prosztata masszázs, hol az Prostatin orvos végez egy hasonló törvény, mint a DRE.

A mutatóujj az a végbélbe, de ezúttal a prosztata masszírozni, talán pár perc. Erre esetleg valami baktérium aztán meglazította a prosztata & folyadék is lehet mikroszkóp alatt vizsgálják. Olvass tovább: www.prostatin.hu

Néhány urológus nem lehet elvégezni az összes ezeket a vizsgálatokat ebben a sorrendben, vagy hagyhatja el egyes vizsgálati ki. Minden attól függ, hogy a doktor. Csak azt tudom, ezek a közös Prostatin vizsgálatok a kezdeti látogatások urológus hivatal. Ez eltart pár napig, hogy az eredmények a PSA-teszt vissza.

Prostatin – hogyan kell használni, összetevők, ellenjavallatok, művek

A hagyományos Prostatin Kezelési Lehetőségek:

Diagnózis a BPH(Benignus Prosztata Hiperplázia, szintén hogyan kell használni ismert, mint egy “megnagyobbodott prosztata”):

Ez a feltétel általában kezelt osztály ellenjavallatok gyógyszerek, az úgynevezett alfa-blokkolók. A legtöbb előírt alfa-blokkoló, az úgynevezett Prostatin. Egyéb alfa-blokkolók összetevők terazozin, doxazozin,& tamszulozin. Ezek művek gyógyszereket adnak, hogy segítsen csökken a prosztata.

Egyéb kezelési formák Mikrohullámú Kezelés,

Transzuretrális Tű Abláció, Transzuretrális Műtét, Nyílt Műtét,& Lézeres Műtét. Az ilyen típusú kezelések általában később az opciók Prostatin mivel jár komolyabb végrehajtását. Bovebben a gyártó honlapján: www.prostatin.hu

Diagnózis a Prosztata(minden formában):

Ez a feltétel szinte mindig összetevők antibiotikumokkal kezelik. Mint azt korábban művek baktériumok elbújhat a prosztata szóval ez az osztály a gyógyszert, mivel a prosztata nem számít, az a fajta prosztata. Van nagy aggodalmak, mert miért bánik az állapot nem hogyan kell használni baktériumok kapcsolatban egy antibiotikum? Ez az általános gyakorlat, hogy a legtöbb urologists az Prostatin antibiotikumot kapnak minden prosztata ellenjavallatok diagnózis. Én biztosan ment keresztül ez a 3 különböző tanfolyamok egy antibiotikum neve Doxiciklin.

Prostatin – ár, online, hol lehet vásárolni, gyógyszertár

Vannak alternatív Prostatin kezelések ár prosztatagyulladás, hogy úgy lesz, amely részletesebben egy következő cikkben. A hagyományos kezelési módszer az útvonal urologists fognak követni. Ezek a online módszerekkel lehet hatékony, ha a megfelelő hol lehet vásárolni irányba. Azonban nagyon sok esetben, ahol ez nem működik, hogy gyógyszertár vezet más lehetőség. Ezért nem fedezi azokat a lehetőségeket, az egy másik cikk. További információ: www.prostatin.hu

Mint látható, ez a cikk diagnosztizálása egy hol lehet vásárolni prosztata betegség valóban nem könnyű feladat. Az orvos számos dolgot kell figyelembe venni. Számos tesztet, hogy lehet tenni, hogy ellenőrizze a sok probléma. Nem az összes ezeket a teszteket viszont ár ki, hogy a prosztata kapcsolatos. Néhány mutathat egy probléma, egy másik reprodukciós része a test. Tünetek, ezek Prostatin prosztata betegségek nagyon hasonló. Eltart egy jó gyógyszertár urológus & véleményem szerint egy “tapasztalt” is, hogy meghatározzák a betegek diagnózisa.

A vizsgálatok jelenleg le most, hogy remélhetőleg lehetővé teszi, hogy jobb kezelési lehetőségek a prosztata. Ez azt is lehet mondani, prosztata rák & a többi prosztata kapcsolatos betegségekben. Nincs jó módja annak, hogy kezelni prosztatagyulladás, kivéve, hogy az antibiotikumok online majdnem mindig az első fellépés. További információ itt: www.prostatin.hu

Ez aggaszt engem, hogy ez a meghatározott módon, vagy “standard” kezelés. Mint minden gyógyszer van Prostatin mellékhatások. Minden egy férfi a prosztata problémák kell több tünetek a mellékhatások a gyógyszer. Elég nehéz az esetleges prosztata betegség(ek) egyedül, & akkor ki kapcsolatos tünetek közvetlenül a gyógyszeres kezelés is.

Remélem, adtam az emberek, szemben az orvosi látogatások néhány hasznos információ. Biztos vagyok benne, hogy te leszel ideges, mint én, amikor arra gondoltam, hogy a Prostatin legrosszabb. Én teljesen rettegett az első találkozó. Nem akartam hallani, rossz hír, de nem akartam, hogy megtudja, mi volt a baj velem. Örülök, hogy került ez a kezdeti lépés, mert ezzel kezdődött el az utat, hogy jobb egészség.

LEAVE A REPLY