Rate this post

Az emberi test áll, több mint kétszáz teljesen, illetve részben mozgatható ízületek. Ízületek általában létezik, ahol a csontok csatlakoztassa ők az egyedüli azt jelenti, hogy lehetővé teszi a test mozog, hatékonyan, biztonságosan. Képzeld el, ha nem fordítsa a csontokat találtak a nyakában; ha kell, hogy nézzen vissza, akkor viszont az egész testet. Ez egy hulladék, mind időt, energiát!

Az ízületek a test sokféle méretben.

Még a fok a mozgalom különböző is. Például, az ízületek, a nyak simán pivot, hogy lehetővé teszi, hogy a csavar, majd fordítsa el a fejét; az ízületek, a kezek működnek, mint egy sorozat, pánt lehetővé teszi, hogy tartani fogja meg a dolgokat; az ízületek, a karok, vállak egy 360 fokos fordulatot, amely lehetővé teszi, hogy a flex pedig nyújtsa ki a karját, vállát, ahogy akarod.

De ó, jaj! Az ízületek nem elpusztíthatatlan. Sőt, lehet, hogy hajlamos a sérülések több, mint a test más részein. S mert a legfontosabb funkciók, problémái vannak az ízületek is lassan de biztosan arra a nehéz életet. Ha úgy érzed, hogy valami rosszul megy az ízületek van, haladéktalanul forduljon orvoshoz, hogy ellenőrizze, hogy a probléma nem lesz bonyolult.

Egy fontos szempont gondoskodik az ízületek, hogy enni jó dolog.

Ételek, amelyek gazdagok a kalcium, foszfor felül kell lennie a listán. Mindig emlékezz arra, hogy kiegészítse a táplálkozás, a Vitaminok, A, D, K, hogy növelje az erő a csatlakozás csontok. Valamint az is, győződjön meg arról, hogy a kötések jól síkosított, azáltal, hogy a jó olajok bizonyos zsírok.

Ha ízületi gyulladás illetve a köszvény problémák az ízületek, meg kell próbálnia, hogy növelje a lúgos szintje a szervezetben.

Ebben a tekintetben, akkor megfigyelhetjük, Lúgos Étrend néhány napig. Alkáli-gazdag ételek képes semlegesíteni a savtartalmat a szervezetben, aminek a hatására a fájdalom, ízületi gyulladás, köszvény támadások. Sárgarépa, brokkoli, retek, a zöldségek gazdag, lúgos. Közben kerülje az alkoholt, marhahús, feldolgozott élelmiszerek, valamint egyéb, az savanyítsuk a rendszer.

Ha egy nő, aki aggódik a csontritkulás, figyelembe véve az extra mennyiségű a-Vitamin K. Bár ez a vitamin több híres amikor a véralvadás, tanulmányok kimutatták, hogy a fokozott ez a tápanyag felelős a magasabb ásványi anyag sűrűsége az ízületek, a csontok, a nők. Ez a vitamin nélkülözhetetlen eleme a kialakulását fehérjék szükséges csontos struktúrák.

Eltekintve a K-Vitamin, akkor is meg kell győződjön meg róla, hogy több, mint elég, kondroitin, a glükózamin a rendszer. Ezeket az anyagokat lehet a testedben, ha szereted a zöld zöldségek, plusz élelmiszerek gazdag kalcium -, valamint a tápanyagok szempontjából fontos megerősítése, valamint az épület csontos struktúrák. De még így is, meg kell, kiegészítők, amelyek tartalmazzák ezeket az anyagokat, hogy segítse a szervezet regeneráló egészségtelen, csontok, valamint az a formáció, a szalagok, inak.

Most, hogy rájöttem, hogy milyen fontos az ízületek, sosem őket adni többé. A diéta általános táplálkozás úgy kell megtervezni, hogy erősítse az ízületek. Így nem csak megakadályozzák a közös csont betegségek, akkor is nagyobb az esélye a sérülések megelőzése, mint a törött ízületek vagy csontok.

LEAVE A REPLY