Rate this post

Amit sok nő különösen nem veszik észre, hogy mikor jön az anti-aging, egy anti-aging étrend sokkal fontosabb, hatékony, mint azok, anti-aging bőrápoló termékek elérhető a piacon ma. Hogy értékeli a fontosságát, hogy egy anti-aging, lényeges tudni, hogy a haszon egy anti-aging étrend.

Bekerülni, fenntartása, illetve egy anti-aging étrend nem nehéz egyáltalán. Tény, hogy egy anti-aging étrend még pénzt is spórolhat az anti-aging bőrápoló termékek, illetve a kezelések. Egy egészségesebb, fiatalosabb, itt van néhány diétás tippek, hogy kövesse:

Töltse fel a gyümölcsöt, zöldséget.

gyümölcsök és zöldségekSzámtalan tanulmányok kimutatták, hogy az anti-aging tulajdonságait a gyümölcsöt, zöldséget, hogy ezeket a növényi élelmiszerek egy biztos, ha egy anti-aging étrend. Zöldség-gyümölcs tele vannak anti-oxidánsok, amelyek combat le a szabadgyök-sejt károsodás. Ezek a csúnya szabad gyökök felelősek az öregedési folyamatot, így szükség van egy jó kínálat anti-oxidánsok ellen ez a folyamat. Növeli a fogyasztás, a gyümölcsök, mint a bogyók, amely tartalmazza a legnagyobb mennyiségű antioxidáns. Sötét, zöld leveles zöldségek kiváló forrásai a Vitaminok A, C, K, valamint az egyéb tápanyagok, hogy nézzek, jó érzés. Néhány példa erre a brokkoli, spenót, kelbimbó.

Többet eszik gyümölcsöt, zöldséget nem csak segít a harcot a tünetek az öregedés, hanem segítenek elhárítani vagy csökkenteni a kockázatot, a krónikus betegségek, mint szívbetegség, rák vagy a cukorbetegség.

Enni élelmiszerek gazdag Omega-3 zsírsavak.

Bele élelmiszerek gazdag Omega-3 zsírsavak is. Ezek az esszenciális zsírsavak csodákra különösen harcol az öregedés jelei. Gazdag étrend az Omega-3 zsírsavak megakadályozzák a megjelenése a korai ráncok teszi a bőr puha, ragyogó. Tonhal kiváló forrása az Omega-3 zsírsavak, valamint más tengeri hal, dió is.

Több Vizet inni.

Emellett fontos, hogy töltse fel a folyadékot is. Szippancs a víz ahhoz, hogy a szervezet megfelelő működéséhez. Ne feledje, hogy a bőr a legnagyobb szerv a szervezetben, ezért nagyon fontos, hogy igyon sok vizet rendszeresen, hogy kimossa a méreganyagokat a szervezetből, megakadályozzák a szervek a hibás. Sok vizet iszik, hidratálja a bőrt, ami aztán puha, friss. Hogy ez a szokás, hogy igyon legalább nyolc glassfuls a víz találkozni, valamint a szervezet folyadék követelményeknek. Többet isznak, közben forró hőmérséklet, vagy ha megnyerő a fokozott fizikai aktivitás.

Egy kis vörös bort megy egy hosszú út.

Néhány töltse ki a vörös bort is. Mediterrán hosszú, vörös bort ivott, mint egy része a diéta, mert az egészségügyi ellátásokra. Vörös bort tartalmaz, flavonoidok, amelyek antioxidáns tulajdonságait, hogy segítsék a tünetek az öregedés. Vörös bor is segít a harcot a szív-betegségek, illetve más korban kapcsolatos egészségi problémák. Az ajánlott bevitel vörösbor naponta 2 szemüveg, a férfiak pedig egy-egy üveg a nők.

Természetesen, mint bármely más fajta diéta, egy anti-aging étrend működik a legjobban, ha párosul gyakorlat.

Az öregedés elkerülhetetlen. Miközben soha nem lehet megállítani az öregedés, mindig van valami módja, hogy késlelteti az öregedési folyamatot. Által fogyasztású élelmiszerek, amelyek anti-aging tulajdonságai, kinyújtotta a legjobb szándék fenntartása, egy anti-aging kezelés, hogy megy több, mint a felszín.

LEAVE A REPLY