Rate this post

A társadalom vált egyoldalú a kilátás. Ennek eredményeként ez segített kárára az Amerikai férfi. Elhinni, hogy a mai képek lenne elhinni, hogy az egyetlen kérdések jelentőségét, azok a nők. Én nem vagyok az ellen, hogy a nők jogait vagy a nemek közti egyenlőséget. Ellene vagyok a társadalmak pszeudo-egyenlőség. Ami méltánytalanul, igazságtalanul megpróbálja jóvátenni a múltat. A hanyagság, a kiegyensúlyozott tájékoztatás arról, hogy Titan Gel témákat, problémákat okozott az átlagos Joe-t, hogy továbbra sincsenek tisztában, súlyos egészségügyi problémák, amelyek befolyásolják vagy ő, vagy valaki, aki tud. Mint az a tény, hogy több mint négyszer annyi férfi, mint nő az Egyesült Államokban öngyilkos.

A kutatás azt jelezte, hogy az öngyilkosság gyakran társul Titan Gel depresszió.

titan gelA depresszió egy agyi rendellenesség, amely hatással van a test, hangulat, gondolatok, alvási, étkezési szokások. Mivel a depresszió egy kémiai befolyásolja az agyban, s ez befolyásolja az egyéni felfogás, ami oda vezethet, hogy a szomorúság, értéktelenség érzése, a bűntudat. Valaki szenved a depresszió nem csak hogy “majd kinövi”, vagy “lerázni”. Ha nem megfelelően kezelt depresszió tarthat napokig, hetekig, évekig is.

A riasztó öngyilkossági arány a férfiak körében utalhat az a tény, hogy a férfiak kevésbé valószínű, hogy felismerje a depresszió jelei. A fókusz Titan Gel csoportok által végzett az Országos Mentális Egészségügyi Intézet, a férfiak leírt saját depresszió tünetei anélkül, hogy észrevennénk voltak depressziós. A depresszió súlyos betegsége van, ami állítólag befolyásolja 7% – a, a férfiak 12% – a, a nők minden évben. Bár a százalékos aránya, a férfiak alacsonyabb, mint a nők, egyes kutatók kérdés, hogy a különbség valóban olyan nagy.

Ők megkérdőjelezte, hogy a normál felbontású, a depresszió, valamint a diagnosztikai vizsgálatok alapján, hogy megfelelően rögzítse a feltétel a férfiak. Bizonyíték van arra, felfedve, hogy miközben mind a férfiak, mind a nők alakulhat ki a standard a depresszió tünetei, gyakran tapasztalnak a depresszió másképp. A férfiak különböző módon birkózik meg a tünetek. Lehet, hogy több hajlandó tudomásul veszi, fáradtság, ingerlékenység, érdektelenség, munka vagy hobbi, illetve alvás zavarok, sokkal inkább, mint az érzelmek, a szomorúság, az értéktelenség, a túlzott bűntudat. Anyag visszaélés gyakran kíséri a depresszió a férfiaknál is.

A férfiak gyakran fordulnak drog, alkohol, hogy segítsen zsibbadt, mit éreznek.

Patrick McCathern, Első Őrmester, az AMERIKAI légierő Nyugalmazott volt idézve: “iszom, csak elzsibbad. Azt, hogy érzéketlen, hogy próbálja meg, hogy zsibbad a fejem. Úgy értem, beszélgetünk, sok-sok sört, hogy az a tagállam, ahol te is fogd be a fejét, de aztán felébred másnap még mindig ott van. Mert kell foglalkozni, nem megy el. Ez nem egy két órás filmet, aztán a végén megy Vége, majd nyomja le. Úgy értem, egy huszonnégy óra egy nap, film, arra gondolsz, hogy nincs vége. Ez szörnyű.”

Eltekintve attól, drog, alkohol férfiak válhat, frusztrált, kedvét, ideges, ingerlékeny, néha durván sértő. Néhány rávetik magukat kényszeresen a saját munkáját. Mások lehet, hogy vegyenek részt a meggondolatlan viselkedés, azáltal, hogy túlzott kockázatot, illetve üzembe magukat veszélybe. Sok ember érintett, hogy ha a munkáltató vagy a kollégák kiderült, hogy látnak egy mentális egészségügyi szakember lenne negatív hatással a munka.

Attól tartanak, hogy a jelölt egy mentális betegség volna, a költségek őket a tisztelet, a család, a barátok vagy a áll a közösség. Ennek következtében sok ember kevésbé valószínű, hogy keresni a depresszió kezelése; de nagyon valószínű, hogy csendben szenvednek, vagy akár öngyilkos. Sajnos egy olyan társadalomban élünk, volt egy csoport, javasoljuk, hogy tisztában méltó ártatlan jelek, hogy lehet, hogy pont súlyosabb körülmények között.

Szabadnak érezni magam kifejezni a Titan Gel érzések nevében jó egészséget. Közben még egy másik csoport éreztem magam jelentéktelen, légkondicionált elhinni, hogy ilyen kifejezés az érzelmeinek egy jele, a leggyengébb pedig elégtelensége. Ha van egy férfi az életében megjelenítése a fenti tünetek bármelyikét tapasztalja, kérjen tanácsot a szakember. Csak lehet, hogy megmentette az életét.

LEAVE A REPLY