Waist Trainer - mellékhatásokRetro stílus – már korábban is láttad ezt a kifejezést! A ruhákatól a lakberendezésig mindent alkalmaz. Waist Trainer A Retro a latin nyelvből származik. Itt a retro formázásról beszélünk.

Bár a következő megjegyzések nagy része az ötvenes és hatvanas évek elegáns, elegáns övét írja le, ugyanúgy alkalmazhatók az eredeti tervekre épülő mai nadrágokra is.

A háborús évek megszorító évek voltak, és a nők mindkét oldalán a kényelemért öltözött nők voltak, hogy segítsék a háborús erőfeszítéseket. A háború végén a nők meg akarták vonzani a férfiakat, és a divatok tükrözik ezt a vágyat. Waist Trainer Ez a keresztény Dior-divat csúcspontjává vált, amely egy elegáns, elegáns sziluettet igényelt, amelyet csak egy fűző, fűző vagy öv tudott biztosítani.

Hirtelen minden nő viselt öveket, és nemcsak a nőket – minden formázó gyártó nemcsak a nőket, hanem a tizenéveseket is célzott. Mindenféle “fiatal tizenéves” férfit értékesítettek. Valószínűleg a tini öv, amely a maximális lefedettséget több értelemben is elnyerte, a nadrágtartó volt – egy szorosan illeszkedő kereszt Waist Trainer egy öv között, amely megtartotta a hasat, és az, amely megvédte a viselőt az előrelépésektől függetlenül attól, hogy nem kívánatos-e másképp!

Waist Trainer – fórum, vélemények

Az övnek több funkciója volt – hogy a karcsú, elegáns sziluettje viselője és a nylon harisnyát tartsa. Az övek általában legalább két pár harisnyatartó klippet tartalmaztak. Waist Trainer fórum Két elülső és két harisnyatartó klip van, általában hátrafelé. A harisnyakötők úgy vannak eltolva, hogy amikor az öv viselője leül, nem kell közvetlenül a klipekre ülni! A nyitott alsó övek általában a harisnyakötő elasztikus szíjakon vannak, ami hasznos a nylon harisnya megtartásában, ahogy a viselő viselkedik, ül és ül.

Az ötvenes évek nylon harisnya nem volt spandex vagy lycra, és nem volt nyúlik; anélkül, hogy a harisnyatartó heveder rugalmas lenne, a harisnya „viselni”, ahogy a viselő felállt.

A nadrágtartó öv, és különösen a hosszú lábú nadrágos öv, gyakran a harisnyatartó füléhez van csatlakoztatva. A hosszú lábú nadrágszalag lábszára általában teljes egészében lefedi a harisnyatartót, elveszíti a csupasz comb vastagságát az állomány teteje felett. fórum Waist Trainer A férfiak általában izgalmasnak találják a csupasz comb és a harisnyatartó pánt vakut; mindazonáltal egy hosszú lábú nadrágtartó, bár praktikus, mindezt elrejti, és ezért (a harisnyanadrággal együtt) “szenvedélygyilkos” -nak nevezték el.

Szalagos anyagok A modern és retro övek általában rugalmasságot jelentenek a spandex vagy a Lycra számára, de az 1930-as évek körüli eredeti övek általában gumit használtak a nyújtáshoz. A gumi bevezetése jelentős lépés volt a Waist Trainer vélemények fűzőben – az ultra merev fűző hirtelen rugalmasabbá vált. A bevezetéssel párhuzamosan az ilyen ruhadarabokhoz kapcsolódó kifejezések is metamorfáltak: az eredeti fűzőből a „roll-on” kifejezés divatos lett, különösen az USA-ban, majd jött a lépcsőház és a corselette, gyakran az úgynevezett ‘ minden egyben’.

Valójában egy darabig Playtex forgalmazott egy tiszta latexből készült övet – ezek napjainkban eléggé kollektorok lettek, részben a ritkaság miatt. A tiszta latex idővel romlik és a ruhadarab elpusztul, így kevés a jó állapotban. Érdekes tudni, hogy a Waist Trainer vélemények közös latex-allergia érintett-e a viselőknek, de az okoktól függetlenül a Playtex már nem gyártja ezeket.

A retro shapewear ugyanazt a célt szolgálja, mint a vintage shapewear, nevezetesen a test alakjának faragása. A rugalmasság segíthet a számok megtartásában és ellenőrzésében, de a merevebb szabályozás érdekében az évek során számos „csontot” használtak.

Waist Trainer - értékelésekAz eredeti bálnás corset valójában bálnabálát használt, amely a porcszerű “fogak”, amelyeket a bálnák plankton szűrésére használnak. Minden biliárd hatalmas, tíz centiméter széles és tíz-tizenkét láb hosszú. Ideális anyagnak bizonyult a fűzőkészítők számára, mert Waist Trainer párhuzamos szálakból állt, amelyeket viszonylag könnyen el lehetett osztani vékony csíkokra; ezeket a csíkokat úgy alakíthatjuk ki, hogy a gőzökön keresztül felmelegítik őket, és amikor lehűltek, formájukat megtartották. Mivel a bálnák csökkentették a kínálatot, kritikusak lettek. Szerencsére más alternatívák is alkalmasnak bizonyultak – a mesterséges műanyagok, mint a celluloid, és még a lapított acélrugók is!

Waist Trainer – ellenjavallatok, mellékhatások

A fűző történeti háttere Az öv elődje a fűző volt, melynek hátterében még mindig hölgyek maradtak. Valóban ott van a régészeti bizonyíték, amely 3000BC-re megy Waist Trainer ellenjavallatok vissza, amely megmutatja a nőknek, hogy a bordázott ruhát szorosan beburkolták. A tizennegyedik század körül a nők elkezdtek egy merevített vászonruha alsóneműruhát viselni, elöl vagy hátul, és a 15. században ezek a „maradványok” viszonylag gyakoriak voltak; az angol fűző valószínűsíthető származtatása a testből („testek”) a „korpusz” francia fordításába, amely visszafordult a fűzőbe.

Az eredeti fűzőket úgy alakítottuk ki, hogy két réteg vászonot összekeverünk egy pasztával a szendvics közepén. A 16. században a ellenjavallatok Waist Trainer fűzőkészítők fordultak a bálnák (valójában helyesebben nevezett baleen) használatára, hogy a merevséget kínálják. Ez nagyobb merevséget biztosított, mint a korábbi fűzők.

A fűző 1940-ben, az Atlanti-óceán mindkét oldalán, a melltartó mellé állt.

Az ötvenes évek után a hatvanas évek nyüzsgővé váltak, amikor a nőket meghívták, hogy megégessék a melltartóikat, és abbahagyják az ilyen korlátozó fehérnemű viselését. De mint minden divatban, az öv viselése most már teljes körű. Waist Trainer mellékhatások A burleszk művészek a népszerű szórakoztatásba tették a „kötekedő művészetet”, amelyben a nadrágok, a baszkok és a fűzők láthatóak. A Wonderbra a burleszk csillagot, Dita von Teese-t vonzotta az ötvenes évek tervei alapján kialakított retro övek és melltartók tervezése, gyártása és forgalmazása céljából.

A burleszk művészeti forma most virágzó, és a tisztelt királyi fesztiválcsarnok 2009 januárjában tartotta a világ legnagyobb burleszk leckéjét, amely bizonyítja, hogy ez a művészet miért vált. Az ötvenes évek eredeti nadrágai, fűzői és baszkai megtalálhatók a speciális online fehérnemű-butikokban vagy vintage üzletekben, mellékhatások Waist Trainer de a kereslet kielégítése érdekében mindenféle üzlethelyiség már fel van szerelve a burleszk igényeinek kielégítésére.

Waist Trainer – hol lehet vásárolni, ár

Ezek a boltok és az online áruházak mindig a negyvenes és ötvenes évek felé fordulnak, hogy inspiráljanak a retro formájú viseletükre – és a legnagyobb elem, Waist Trainer hol lehet vásárolni ami a keresletnek tűnik, a fűző. A divat valóban visszatért a gyökereihez.

A gyomorzsír elvesztésének legjobb gyakorlása nehéz, de a gyomor gyakorlatok elvesztése nagy segítséget jelenthet, különösen akkor, ha a kiegyensúlyozott és egészséges étrend is szerepel a listán. Most már tudod, hogy az étrend mindig fontos minden zsírégető tevékenységnél. Még ennél is inkább, ez a cikk egyoldalúvá válik, és jobban összpontosít a gyakorlatokra, hogy elveszítsék a gyomorzsírt, mivel az összes generáció, kivéve az időseket, meghal, hogy elveszítse a szeretetfogantyúkat, a hasa és a sör hasát.

Látta a meztelen testét a tükör előtt fürdés után? hol lehet vásárolni Waist Trainer Annyira szereted, hogy semmit, csak a tökéletességet – porcelán bőrt? Imádja a test természetes és tökéletes görbéit? Mit szólnál a tested oldalain? Mit látsz? Van-e duzzadó hasi zsír, ami a túl sok étkezési és vágyadási eredménye? Meg tudná ragadni néhány zsírt a derekán? Amikor kanyarodsz, érezd a zsírréteget?

Ma a gyomorzsír közös; még a legvékonyabb személy, a gyomorzsír még mindig problémát jelent számukra. A fitneszvilágban a legtöbb Waist Trainer ár ellensége valójában azok a zsírok, amelyek a gyomorban halmozódnak fel, ami olyan könnyen nyerhető, de nagyon nehéz elveszíteni.

A gyomorgyakorlatok népszerűsége ma is mindig olyan igény volt, hogy a gyomor körül fekvő és felhalmozódó zsírok elvesznek. A helyszíni csökkentés azonban nem hatékony. Jelentése, a gyomor megmunkálása a zsírok elvesztése és égetése céljából nem Waist Trainer ár adja meg a kívánt célt. Ami hatékonyabb a kardio és az abs gyakorlatok kombinálása.

Waist Trainer – online, értékelések

HOGYAN FONTOS …

Abs gyakorlatok

Ezek nemcsak a gyomorzsírok elvesztését segítik, hanem segítenek a hasának megerősítésében, mivel teljes stabilitást biztosít. Az Ön “magja”, amely a test Waist Trainer online minden mozdulata, szintén erősödik, ezáltal nagyobb mozgást és rugalmasságot biztosít. Támogatja és védi a belső szerveket, amelyek segítenek a légzésben, mint a belélegzésben és a kilégzéskor.

Cardio képzés

A cardio tréning egy teljes testmozgás, ahol az izmok nagy csoportját is kidolgozták. Ahogy azt mondták, az izmok online Waist Trainer etetésével nagyobb eséllyel tudnak kalóriát égetni. Segít javítani a szív szivattyúzási képességét, a vérkeringést és az oxigént az egész testen.

Kardio és Abs gyakorlat kombinációja a gyomorzsír elvesztéséhez

Abs gyakorlatok

Ha ez az első alkalom az edzésre, kezdje az egyszerű és mérsékelteket, olyan gyakorlatot, amely nem rázza meg a testet a traumára, a feszültségre és a fájdalomra. Ez később intenzívebbé teszi Önt. Ha kényelmes vagy nem találsz kihívást a gyakorlatban, akkor folytassa a rendszeres gyakorlatokat.

FIGYELMEZTETÉS: Tartsa mozgásait sima és lassú; ne tûzze túl a testét. Amikor csinálod az Waist Trainer értékelések abszolút gyakorlatot, adj annyi támogatást a hátadnak. Szükséges az edzés előtt és után 15 percig felmelegedni és lehűlni.

Gyakorlat indítása

Felülések

  • Lazítson a padlón egy edzőszőnyegen, a térdét hajlítva, a lábak még mindig a padlón.
  • Helyezze a kezét a fej mögé, és hajlítsa ki.
  • Most, biztonságos helyzetével, lélegezz be és kilégzés … és emelje fel a felsőtestet a padlóról.
  • A lehető legjobban hozza közelebb a mellkasot a térdhez.
  • Tartsa a helyzetet egy másodpercig, majd térjen vissza a kiindulási helyzetbe
  • 3 készlet 10 -15 számra.

Derék csavar

Waist Trainer - hogyan kell használni Ismét egyenesen üljön egy székre, a lábad a padlón és néhány hüvelyk távolságra.
• Helyezze az ujjhegyeit a pálcákra, hogy a karok hajlottak legyenek a könyöknél.
• Lassan és óvatosan csavarja meg a könyökét, karját és vállát úgy, mintha a vállára nézne. A fejednek követnie kell a test felső részét.
• E gyakorlat során a hasi izmokat Waist Trainer feszülten kell tartani és meg kell kötni.
• Ahogy jól érzi magát, tegye azt is a másik oldalon, majd térjen vissza a középpontba vagy a normál helyzetbe, és ismételje meg a lépéseket.

LEAVE A REPLY