Wonder Cells -  fórum A napfény, amely a légkörön keresztül a föld szintjére jut, UV sugaraknak nevezhető – az ultraibolya UV-állása, ami azt jelenti, hogy a sugarak Wonder Cells rövidebb hullámhosszúak, mint a szemünk (láthatjuk a szivárvány színeit, de nem a tartományon kívül). De csak azért, mert nem látjuk őket, nem jelenti azt, hogy nem valósak és potenciálisan nagyon veszélyesek.

Ez az UV-sugárzás két típusra oszlik, amelyeket a tudósok kreatívan „A” -nak és „B” -nek neveztek – így UVA- és UVB-sugárzásunk van.

Az UVB sugárzás a nap és a napfény mennyiségétől függően változik, és a klasszikus napégés és a bőrrákok fő oka. Ezek a legerősebbek, amikor a nap magas az Wonder Cells égen a nap közepén, tiszta napokon, és tükrözheti a dolgokat, mint a víz és a hó, hogy növelje a hatásukat.

Másrészt az UVA sugarak napközben mindig jelen vannak, és ugyanolyan veszélyt jelentenek, különösen azért, mert sokan nem vesznek észre ezeket az UVA sugarakat, amelyek behatolnak a felhőkbe, üvegbe (beleértve az autós ablakokat, valamint az irodai ablakokat), és gyakran még könnyű ruházat. Míg az UVA sugarak nem adnak napégést, mint egy nap a strandon, ezek a sugárzás a bőr öregedésének elsődleges oka, így ha nem szeretné 40 éves korig lekvárként kinézni, ugyanolyan fontos az UVA elleni védelem.

Wonder Cells – értékelések, ellenjavallatok

Itt van, hogyan dolgozzuk ki. Az SPF 2 jelzésű napvédő csak az UVB fény 50% -át blokkolja. Az SPF 15 által az orvosi szakma által általában ajánlott legalacsonyabb tényező az UVB körülbelül 93% -át elzárja, míg a 30-as SPF-sel rendelkező képernyő megakadályozza az UVB sugarak 97% -át a bőr felé. Az SPF minősítések azonban csak az UVB védelmi Wonder Cells értékelések szintre vonatkoznak. A minősítés vagy az “SPF-tényező” azt jelzi, hogy az UVB egy adott fényvédő eszközzel blokkolva van. De ez egy logaritmikus skála, és nem egy lineáris, ezért tisztában kell lenni ezzel!

Ez nem jelenti azt, hogy az SPF 60 címkével ellátott napellenző kétszer akkora lesz, vagy megvédi Önt az SPF 30 kétszerese után. Ha meghaladja az SPF30 besorolást, a hatékonyság növelése elég kicsi lehet, és kisebb lesz a magasabb Wonder Cells értékelések elmegy, és bár marketingeszközként használják, az SPF50 és az SPF100 közötti gyakorlatban a különbség elhanyagolható.

Sajnos az UVA-védelem – a bőr öregedésének legfőbb oka – nincs egyetemesen elismert minősítési rendszer, és sok gyártó saját „saját minősítést” ad. Csak úgy tudod megítélni, hogy mennyire hihető ez a fogyasztó a márka szemszögéből, hogy mennyire megbízhatónak gondolod a marketing anyagokat, és ami a legfontosabb, ellenjavallatok Wonder Cells hogy mit tanulhatsz az összetevőkből.

A legjobb megoldás annak megállapítására, hogy egy termék blokkolja-e az UVA fényt, az abban található összetevők ellenőrzésével. Az UVA blokkolására a leggyakrabban használt és leghatékonyabb összetevők az avobenzon, a titán-dioxid és / vagy a cink-oxid.

Egy újabb fejlemény a mexoryl volt, amely sok kutató szerint az eddig kifejlesztett UVA elleni Wonder Cells ellenjavallatok leghatékonyabb védelem. Ez az összetevő néhány éve elérhető az Egyesült Államokon kívül, és az US FDA most már jóváhagyta a fényvédő anyagok összetevőjeként.

Wonder Cells – észrevételek, mellékhatások

Egy másik kulcsfontosságú tényező, amely ugyanolyan fontos, mint maga az SPF, és milyen gyakran alkalmazzák a napfényt. Hacsak a termék prémium krém, amelyet Wonder Cells észrevételek takarékosan használnak, a napvédőt nagyvonalúan kell alkalmazni; a fürdés vagy úszás után újra kell alkalmazni, még akkor is, ha azt állítják, hogy “vízálló”, és ami a legfontosabb – ne tartsa a napvédő használatát különleges alkalmakra.

Wonder Cells - véleményekEmlékezzünk arra, hogy az UVA a kertészkedés, a kutya sétálása, a vezetés vagy az irodában ülve, akár felhős vagy hideg – a nyári nap a medence melletti vagy a strand mellett történő észrevételek Wonder Cells elhelyezését okozza.

Míg a legtöbb fényvédőt kifejezetten erre a célra tervezték, figyelembe véve a mindennapi védelem szükségességét, a prémium nappali hidratáló kezelések egyre növekvő népszerűségét látjuk – különösen az olyan UV-védelemmel ellátott természetes hidratáló termékek, amelyeknek az egyik terméke két feladatot lát el, anélkül, hogy veszélyeztetné magát. vagy.

Három védelmet kell használnunk

A napellenzőket nem szabad az UV sugárzás által okozott károk elleni egyetlen védelemnek tekinteni – valójában a háromsoros védelem egyik részét kell képezniük – egyiket sem hagyhat ki. A második számú védelem az UVB sugárzás elkerülése, ha a nap legmelegebb Wonder Cells mellékhatások részében (11: 00-15: 00) nem megy ki a napra, és ha igen, ragaszkodjon az árnyékhoz, használjon napernyőt és így tovább. Harmadszor, fedje fel!

Viseljen széles karimájú kalapot, fedje le annyi bőrt, amennyit csak tudsz ruhával, és különös figyelmet szenteljen annak biztosítására, hogy a gyerekek rendelkezzenek a szükséges kalapokkal és ruházattal is.

Ez nem olyasmi, amit könnyedén kell venni, mint bárki, aki először látta a melanoma vagy a bőrrák hatásait. Mindenkinek rendszeres ápolási rutint kell alkalmaznia, Wonder Cells mellékhatások amely magában foglalja a megfelelő magas SPF-ekkel rendelkező termékek használatát az elkerülés és a megfelelő ruházat egyéb védelmével, és feltétlenül szükséges, hogy ez nem szabad enyhén kefélni.

Wonder Cells – vélemények, összetevők

És nézzük meg a napvédőket körülvevő mítoszokat. Először is, csak azért, mert egy termék vízállónak van jelölve, nem jelenti azt, hogy nem kell újbóli alkalmazásra kerülnie, miután egy merítés. A termékek többsége csak 80 perces Wonder Cells vélemények vizsgálatokat végez, és elengedhetetlen, hogy az optimális védelem érdekében két óránként újra alkalmazzák őket. Még a testmozgás vagy az izzadás után is a legtöbb védelem eltűnik – így újra alkalmazzák a fényvédőt.

Egy másik mítosz az “egészséges tan”. Mélyed, mert a bőr több, a melanin nevű sötét pigmentet termel, hogy megvédje magát a további károktól. A barnulás megszerzése azt jelenti, hogy a bőre eléggé káros, hogy megpróbálja megvédeni magát a további károktól – amit aligha lehet „egészségesnek” nevezni!

Egy másik veszélyes gyakorlat az, hogy próbáljon meg egy úgynevezett “alaprudat” kapni, hogy megvédje őket nyaralás közben. Az a tény, hogy minden barnulás potenciálisan káros, és ez a Wonder Cells vélemények gyakorlat egyszerűen veszélyezteti a személyt. Éppen ezért naponta és egész évben, a beltéri és a kültéri napsugárzókat is alkalmazni kell.

És ne higgyétek el, hogy ha már sötétebb színű bőred van, hogy immun – vagy még jobban védett – az UV-károsodás ellen, mivel ez egyszerűen nem így van. A mítosz miatt a sötétebb bőrű embereket gyakran későn diagnosztizálják a Wonder Cells összetevők bőrrákok egyszerű kezelésére, mivel a korai figyelmeztető jeleket elutasították. És azok, akik természetesen sötétebb bőrrel rendelkeznek, a legvalószínűbbek a hiper-pigmentáció vagy a melaszma problémái.

Egy másik gyakori hiba az előző évek napsugárzása kihasználása.

Ez rossz gyakorlat, mert a termékeken belüli molekulák lebomlanak és idővel elveszítik hatékonyságukat. Még akkor is, ha a napellenző még egy megadott lejárati időn belül van, meg kell vizsgálni a szétválasztást vagy más látható változásokat a használat előtt. Ha ezek a jelek nyilvánvalóak, azt el kell dobni, mivel a környezeti feltételek befolyásolhatták azt, és a lejárati idő előtt felhasználhatatlanná Wonder Cells összetevők tette. Az extrém hő vagy a tartálynak a napra való kitettsége okozhatja ezeket a hatásokat.

Wonder Cells – fórum, hogyan kell használni

A szépség gyönyörű, fiatalos sugárzó bőrrel kezdődik … és mindannyian szeretnénk! Kozmetikai termékekre és egzotikus kezelésekre több millió dollárt töltünk, remélve, hogy szép bőrt érünk el és tartunk fenn. A gyönyörű Wonder Cells fórum bőr kulcsa egyszerűbb, mint gondolnád. Íme néhány idő bizonyított, de nagyon figyelmen kívül hagyott kulcsok a bőr természetes szépségének feloldásához:

1. Igyon 8-10 pohár vizet minden nap.

Bőséges víz fogyasztása segít a bőr hidratálásában, ami javítja a bőr megjelenését is. Célja, hogy elkerülje az üdítőitalokat és a gyümölcsleveket is, nem csak kalóriát töltenek be, hanem megakadályozhatják a vizet, ami jobb a bőre és az általános egészség szempontjából. Tanulmányok azt mutatják, hogy a 8-10 pohár víz napi fogyasztása a toxinok rendszerét öblíti, hidratálja a bőrt és tisztítja a bőrt.

A testen átáramló nem megfelelő mennyiségű víz a testben felhalmozódó toxinokhoz Wonder Cells fórum vezet, és a bőr pórusain keresztül kerül ki, ami mindenféle bőrrel kapcsolatos problémához vezet. A víz kulcsfontosságú összetevője a gyönyörű, fiatalos sugárzó bőrnek.

2. Elkötelezzen egy jól kiegyensúlyozott étrendet.

A tudomány azt állapította meg, hogy tisztíthatja a bőrt, és kevésbé valószínű, hogy ráncosodik, ha több zöldséget, babot, olívaolajat, diót és többszemű kenyeret eszik. A gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend jó nekünk, benne a bőr. Az egészséges ételek úgy tűnik, hogy csökkenti a gyulladást és csökkenti a kitörések és a tompa, száraz bőr valószínűségét. Úgy tűnik, hogy az antioxidánsban gazdag élelmiszereknek védő hatása van a bőrre.

Wonder Cells -  értékelések

3. Kerülje el és csökkenti a stresszt.

Kerülje el, vagy legalábbis csökkentse a stresszt. Ezt könnyebb mondani, mint a megtenni. Mivel a nők, a feleségek és az anyák megpróbálják biztosítani a családunk szükségleteit, a munkakörülményeket és a szociális kötelezettségeket, Wonder Cells hogyan kell használni könnyű a rendszerünk túlterhelése a stresszel. A stresszhormonok szintjének növekedése az olajtermelés növekedését okozhatja, ami zsíros bőrre, pattanásokra és egyéb bőrproblémákra vezet, beleértve az idő előtti öregedést is.

Hogyan érzi magát a belsejében befolyásolja, hogyan nézünk ki kívülről. Tény, hogy a tanulmányok összekapcsolják az érzelmi jólétünket befolyásoló tényezőket – például a stresszt, a depressziót és a szorongást – a bőr, a haj vagy a köröm problémájának növekedésével.

4. Védje, gyógyítsa és táplálja a bőrt.

Védje, gyógyítsa és táplálja a bőrt olyan termékekkel, amelyek fokozzák a szervezet képességét arra, hogy megújítsa és optimalizálja a sejtek megfordulását. A legtöbb termék a piacone fedőlapok. A bőr természetes szépségének feloldásához nem lehet egyszerűen elfedni a problémát, és várni kell az idő próbáját tartó, tartós eredményeket; ez többre vezet, és idővel csalódást okoz. Annyira sok termék közül választhat, nehéz tudni, hogy mit vásároljon.

A legjobb, ha egyszerű, Wonder Cells hogyan kell használni és tudományalapú termékeket használ, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy a bőrét frissítsék. A klinikai vizsgálatokon átesett termékek biztosan rendelkeznek a molekulatömeggel ahhoz, hogy ténylegesen elnyeljék a bőrt. Elgondolkozott már azon, hogy miért vannak különféle krémek az arc- és szemkörnyék számára? Az arckrémek nehezebb molekulatömeggel rendelkeznek, és a bőrfelületén olyanok, mint egy film.

LEAVE A REPLY